Beregning af BMI for børn

Når du skal beregne bmi for et barn i alderen 2 til 17,5 år, skal du beregne bmi på samme måde som ved voksne. Dog er grænserne ikke de samme. Hvor et BMI for voksne på 25 eller derover er tegn på overvægt, vil grænsen ligge lavere ved et barn. Eksempelvis vil en 7 årig pige være overvægtig ved et BMI på 17,8.

sponsorerede links:

I den online beregning af bmi for børn herunder skal du indtaste højde, vægt, alder og køn for barnet. Bemærk at BMI ikke er “den eneste sandhed”, men bør tages med et gran salt. Det er dog et vigtigt værktøj i oplysningsarbejdet, men du skal også huske at træde varsomt når du taler om resultatet af BMI beregningen med dit barn.

Barnets vægt i kg:
Barnets højde i cm:
Barnets alder:
Barnets køn: Dreng:
Pige:


1.048 Responses to “Beregning af BMI for børn”

 1. Maya siger:

  Jeg syntes selv jeg er helt vildt tyk, jeg er 15 og vejer 67kg og er 167cm. Min bni siger også at jeg er overvægtig, men folk omkring mig siger alligevel at jeg er tynd, jeg forstår ikke hvorfor de ikke bare kan indrømme at jeg er tyk og grim, der er jo en grund til at ingen drenge gider mig. Min mor prøver hele tiden at gøre ALT værer hved at tvinge mig til at spise MEGET mere end jeg kan, og alle bliver ved med at give mig kage selvom jeg ikke gider have noget. Jeg er faktisk helt holdt op med at være sulten og får kvalme af at se mad, men alle bliver sure hvis jeg siger nej tak til noget… Jeg kan jo ikke tabe mig hvis de bliver hved med at presse mad ned i mig når jeg er mæt

 2. Maria siger:

  hey
  jeg er en pige på 13 er 165 høj og vejer 56 kilo og et BMI på 20.57 jeg har haft en spiseforstyrelse sidste år der først sluttede i slut december og startede i oktober jeg tabte omkrinng 7-8 kilo på 3-4 uger ved næsten ik at spise noget en lille smugle morgenmad ingen frokost og en lille portion aftensmad jeg fik heldigvis hjælpe af venner og familie men jeg er stadig rimelig sårbar når det handler om mad og er stadig opsat på at tabe mig selvom alle omkring mig siger jeg er tyn og flot kan jeg bare ikke se det for jeg har altid været den store pige og jeg kan bare ikke komme af med den tanke håber i måske kan komme med nogle råd til hvordan man får lidt bede selvtillid omkring sin krop;-)

  • Emma siger:

   Hej Maria

   Stor respekt for at du fik din spiseforstyrrelse stoppet, det kræver meget mod og ansvarlighed! Du er ikke tyk på nogen måde, så lad være med at bekymre dig!(:

   Jeg er 14 år og lider også lidt af en spiseforstyrrels, så tro mig, jeg ved hvordan du har det. Jeg har brede hofter, kraftige knogler nogle steder og føler mig rigtig tyk, selvom jeg jo godt ved inderrst inde, at eg ikke er “tyk”.
   Jeg har et lille slags tip jeg tit siger/fortæller mig selv: For det første du er ikke tyk, og for det andet, hvis du har det svært med dit udseende, så kan andre ikke se det, og det hjælper da ikke at være ked af det. Hvis du nu brugte dagen på ikke at tænke på dit udseende og hvordan du ser ud, hvad du spiser, hvor meget, hvor lidt osv., så kunne det være du stille og roligt begyndte at accepterere dig selv, og så følger dem du kender, automatisk også med. Jeg ved det er svært, men hvis bare du kam slippe alle de der spørgsmål, og heletiden tænker på hvordan du nu er lige nu, så bliver du meget hurtigere glad. Jeg har selv prøvet det, og det hjælper virkelig (i hvert fald mig)

   Håber virkelig du kunne bruge det, Maria (;
   Du er FOR SEJ!!

 3. ME siger:

  Til alle jer der siger de er 160, er 12-14 år og vejer under 40 kg der syntes de er overvægtige. DET ER I IKKE. Jeg er 12 år, 158 cm høj og vejer 52 kg. Og jeg er tilfreds med mig selv. Plys hvis i vil tabe jer så lad vær med at sulte jer, i kan da bare spise sundere og lad vær med at sidde på jeres flade røv hele dagen :-) undskyld hvis jeg lyder lidt hård men det er bare min mening :-D

 4. Amalie siger:

  Hej alle sammen. jeg er en pige på 14 år. jeg er 174 cm og vejer 70 kg. Min bmi er på 23.12. den siger jeg er normal vægtig, men da jeg prøvede at skrige at jeg vejede 71 kg sagde den overvægtig. Det vil sige at hvis jeg bare tager 1 kg mere på er jeg overvægtig. Det gør mig meget ked af det. Har taget næsten 10 kg på siden inden jul. Alle mine veninder er slanke og jeg er tyk. Jeg har meget store lår. tyk mave, og så har jeg haft det problem med at jeg enorme hofter siden jeg var helt lille. Jeg er læst om en slankepille som virkelig har givet godt resultat, den kommer fra Usa, men min mor vil ikke lade mig få pille. Hun siger at hvis jeg vil være slankere på jeg spise noget sundere. Men jeg spiser sundt. Går ikke til noget sport da jeg har skæv rygsøjle og dårlige knæ + dårlig nakke. Jeg kan godt finde på at løbe en tur engang imellem, men jeg synes bare at det er for hårdt! har også trænet men det gør bare så ondt i min krop. Er der en eller flere som har nogle gode råd til hvordan jeg kan tabe mig på lige netop det steder jeg har beskrevet. p.s jeg skal konfirmeres om 4 uger i morgen og er rigtig bange for at jeg ikke kan passe kjolen da den allerede sidder ret stramt. håber i kan hjælpe mig hurtig. Hilsen Amalie:)

  • Mette siger:

   Hej Amalie :) Jeg har også selv været ret utilfreds med min krop sidste år inden jul. Men jeg startede til et fitness center, hvor man går på holdtræning, og ikke bare træner selv, da jeg synes det er ret grænseoverskridende. Det kan være en god ting, for så er du også sammen med nogle andre, som går igennem det samme ;) Og husk at du ikke skal træne alt for meget lige til at starte med, hvis du ikke er vant til det, for så giver man meget hurtigt op. Og selvom det er hårdt og sådan noget, så tænk på, at det bare er noget der skal overstås. Man har det altid fedt efter en træning, og hvis du bliver ved, så opnår du også dine mål! Jeg er faktisk begyndt at elske at træne, så det er helt sikkert muligt. Husk også at spise sundere en d du plejer, men giv ikke op, hvis du kommer til at spise noget slik en dag eller lignende. Bare op på hesten igen ;) Det er godt at spise mange små måltider hen ad dagen, drikke massere af vand og spise en stor og stabil morgenmad ;) Men husk også, at det er ikke altid pænt at være helt vildt tynd, fx. kim kardashian, hun er mega smuk, men heller ikke fuldkommen slank :)
   Det var de råd jeg følger, og det har virkeligt hjulpet for mig. Så hold ud og giv ikke op! Held og lykke :)

 5. Den usikre... siger:

  Hej jeg er en pige på 12 min vægt er 45,8 og jeg er 165 cm høj. Den siger at jeg er normalvægtig. Men jeg tror ikke på det… Mine veninder og familie siger at jeg ikke må tabe mig men har rigtig lyst… Hvad skal jeg gøre? PS nogle gode tips til at få strammet maven og lårene op?

  • Liv siger:

   Hei!
   Du burde altså ikke føle dig overvægtig jeg er lige fyldt 13 er 162 og vejer 50 kg og er også normalvægtig, du burde ikke tabe dig, det vil næsten alle uanset hvad de vejer;) kh liv
   Ps. Du kan fx. Begynde at løbe? Eller svømme:D

 6. Selvtillid siger:

  Jeg er en pige på 12 et halv :)
  Jeg er 168 og vejer 60 kg… Den siger jeg er normal vægtig men sådan føler jeg det ikke :/
  Jeg elsker mad og hader at sulte men lige så hurtigt jeg taber 1 kg ryger det på , på en dårlig weekend dyrker motion 2 gange om ugen (badminton) og om sommeren fitness.. Mine veninder er tynde og går og siger “jeg har fede lår!” Der går jeg med større lår og tænker “det siger du ikke..” Jeg har mange veninder/venner og har det godt derhjemme men føler min vægt tager på min selvtillid.. Har ingen ide om at kaste op eller sulte mig selv!
  Jeg har udviklet mig hurtigt og har bryster, hofter og dermed mere former i det hele taget.. Føler bare at jeg ikke har den samme størrelse som de andre.. Er nervøs for til sommer.. Bikini! :(
  Hjælp… Tror jeg har det skidt med mig selv og min krop…

  • Skerder G siger:

   Den siger at du er overvægtig

  • Maria siger:

   Den siger du er normalvægtig. Det er dine vendinder der er noget galt med når de taler sådan til dig.

  • Pige siger:

   Har det lidt på samme måde :( er 170 og vejer 61,5 cirka og mine venner er også meget mindre end mig:( selvom bmi siger jeg ikke er overvægtig føler jeg alligevel jeg det lidt… Er også virkelig bange for til sommer og mine venner har også bare små lår i forhold til mig :( men kan heller ikke rigtig finde ud af og gå på slankekur for jeg elsker altså mad! Haha men er lidt bange for skal til sundheds plejeske her på fredag og hvis nu hun siger jeg er tyk så er jeg det jo ligesom rigtig så ja. ):

  • Anonym siger:

   Hej jeg er 12 år og 11 måneder og jeg vejer 59 kilo vil gerne tabe mindst 9 kilo men jeg er robust bygget jeg har altid været robust men sidste gang jeg vejede mig sagde vægten 59 kilo og jeg vil gerne tabe mindst 9 kilo og jeg spiser sundt og jeg træner om dagen min jeg spiser ikke morgenmad det har jeg aldrig gjort og til frokost spiser jeg æble banan appelsin rugbrødsmadder og en riskiks og min eftermiddagsmad er en smoothie vi har en blender hjemme ved mig så jeg får en smoothie til eftermiddagsmad og til aftensmad spiser jeg fuldkornspasta eller æggekage og det er æg på panden med purløg og peber :) <3 :)

  • Mie siger:

   Du skal ikke lytte til dine veninder lyt til dig selv, jeg har haft det lidt samme problem, det der kan hjælpe er at snakke med sin læge om hvilke stofskifte du har.
   Spørg din mor til hjælp hun vil sikkert have et svar der kan hjælpe dig. :)

 7. Anonym siger:

  Hej
  Jeg er en pige på snart 13 jeg vejer 54.4 kg og er 1.68 cm høj så jeg har et bli på 19.14 (cirka)
  Men jeg vil utroligt gerne tabe mig men det er ikke så meget noget jeg har tænkt på men jeg har for nylig mistet lysten til at spise så min forældre prøver at tvinge mig (lukkedes ik så godt) men jeg vil på en måde heller ikke gøre noget ved det fordi jeg faktisk gerne vil være tyndere hver gang jeg kigger mig i spejlet bliver jeg så trist over at jeg ser så tyk ud så ja.. Håber i kan hjælpe❤️❤️

  • Skerder G siger:

   Er der nogen der ved om jeg er normal vægtig eller noget?jeg er en dreng på 16 år jeg er 1.78-180 høj og jeg vejer 57 kg❤️

 8. anonym siger:

  Hej

  Prøv at se de 3 små film om Pernille her…tro mig – det er IKKE et sjovt liv at have en spiseforstyrrelse…

  http://www.tv2fyn.dk/article/340140:Pige-paa-P?autoplay=1&video_id=48715

  Så stop op og få hjælp inden det er for sent. Jeg har været der…og det er scary.

 9. Ida siger:

  Hej! Jeg er 13 år, vejer ca 50 kilo og er ca 160 høj. Derved ligger mit bmi på omkring 19,50. Vil gerne tabe mig hurtigt, og de sidste tre dage er det eneste jeg har spist aftensmad, da jeg ikke kan slippe. De forbandede forældre holder øje med mig :( ( vil vildt gerne tabe mig, nogen gode råd?

  • Andre børns mor siger:

   Kære Ida,
   Du er allerede smuk og helt ok præcis som du er.
   Der er kun en måde at tabe sig på – og det er det lange seje træk…motion, sund kost 5-6 gange om dagen.
   Hvad (hvem) mon du måler dig op i mod? Det lyder som om, at du har nogle forældre, der elsker dig og ønsker dig det bedste…måske kan du tage en snak med dem – om at du gerne vil tabe dig lidt. Måske kan I sammen finde en god løsning – som også holder dig sund.
   Selv om det er kedeligt og måske ligegyldigt, når man er 13 – så skal både din krop og din hjerne leve og fungere i mange år. Tænk på den som en blomst – den har brug for vand, næring, sol osv…du har også brug for vand, mad, vitaminer, luft, motion og omsorg. Giv dig selv lidt omsorg…se dig i spejlet – og se…SE – VID…at du ER VÆRD AT ELSKE!
   Hvis ikke du vil tale med de forbandede forældre, så prøv en anden voksen, en lærer, en læge, en venindes mor…inden du havner i noget virkelig skidt…
   held og lykke

   • Ida siger:

    Tak, det er pænt af dig (: men er allerede ude i noget skidt. Btw, jeg sammenligner mig med mine jævnaldrende veninder, som alle er streger i luften… Jeg føler ikke at jeg passer ind, men hvis jeg ligner dem gør jeg jo, så det er et forsøg værd.
    Tak

 10. Kristine siger:

  Jeg er 13 år, jeg vejer 31 kg. og jeg er 142 cm. Mit bmi er 15,37, så jeg er undervægtig. Jeg ved bare ikke rigtig om jeg er meget eller lidt undervægtig. Jeg håber I kan hjælpe mig.

  • Kirstine siger:

   Hej Kristine
   Jeg hedder Kirstine og er 14 år!
   jeg vejer 38 kilo og er 157 høj!
   Min BMI er 15,47 :-D
   Jeg er også undervægtig, men jeg
   Vil som dig gerne vide om vi er meget
   undervægtige eller “bare” undervægtige!
   Håber vi får svar

   • Camilla osterkryger siger:

    Hej jeg er en pige på 13 år og vejer 37 jeg er 153 høj og min bmi er 15,81 jeg er normalvægtig så jeg tror at i kun er lidt undervægtige.

 11. Lonnie siger:

  Hej.. Jeg er en pige på 13 snart 14, jeg vejer 45 kg og vil tabe minimum 5! Har I nogle gode råd? Jeg prøver at spise 650 kalorier eller under på en dag, ellers kaster jeg det bare op. ;) på 1 måned har jeg tabt cirka 2 kg, men vil bare af med alt det fedt! Eruv.. Så gode råd? Ps. jeg faster hver tredje dag, altså spiser intet men drikker kun vand og the.

  • Amalie siger:

   Stakkels dig….

  • Julie N. siger:

   Hvis du er 14 og vejer 45 kg er du for tynd! Det kommer selvfølgelig også an på hvor høj du er. Det er alt for lidt kalorier! Det du har minder om bolemi. Du burde snakke med en læge og dine forældre!

   • Lonnie siger:

    Nej nej, jeg har slet ikke bulimi. Men jeg er 160? Desuden siger min BMI at jeg er normalvægtig, men jeg ved bare at jeg er overvægtig! Jeg kan ikke lide min krop. Ville bare gerne tabe mig, har I ikke noget så man kan tabe sig hurtigt. Jeg prøver så vidt muligt slet ikke at spise, men det er virkelig svært, for familien lægger mærke til det. :(

  • signe siger:

   Hej lonnie
   Stop med at tabe dig!!
   45 kg er overhovedet ikke for meget og 650 er jo næsten intet og at faste er alså dumt du er nød til at spise ellers besvimer du jo bare i skolen!!

  • Anna siger:

   Hej Lonnie :)
   Jeg er også 13 og vejer 45 kg.
   Det er der altså ingenting galt i!
   Hvis du virkelig vil tabe dig, skal du gøre det på en anden måde. I stedet for at faste og holde kalorierne nede, kan du bare dyrke motion og lade være med at indtage for meget sodavand osv.
   Vi er vist alle lidt utilfredse med vores vægt, krop osv. men hvad? ;)
   Held og lykke!

  • anonym siger:

   Hej Lonnie,
   Hvis du vælger at styre din vægt ved at kaste op/sulte, er du allerede blevet syg. Du kan måske ikke mærke det i din krop, men din psyke har allerede lidt et knæk. Skynd dig at søge hjælp – inden du ender i en sygeseng…
   Ved du noget om anatomi og hvordan kroppen fungerer? Du skal nemlig have noget fedt…

   • Lonnie siger:

    Jeg er ikke syg. Jeg vil bare være tynd og køn! Det er der også kun én ting at gøre for, og det er at sulte. Jeg er ligeglad om det gør ondt eller noget, jeg skal bare være tynd! Men det ser ud til at mange af jer er imod det. Så tak for svarene, men søger bare på nettet om råd, dvs. Instagram. 45 kg er sindssygt meget! 38 kg, så er jeg ok. Men måske skal der mere af så, ved jeg ikk. Men ja…

    • Lisea siger:

     Man behøver ikke være tynd for at være pæn. Det er faktisk pænt, hvis en pige har lidt fedt på kroppen. Bare fordi dine veninder ligner streger i luften, så besøger du satme heller ikke ligne det.
     - Accepter dig selv for den du er.

 12. Lamaen.... siger:

  Jeg vil nu stille dig et spørgsmål:

  - Hvis du selv kunne vælge, ville du så vælge at være undervægtig, eller overvægtig?

  Inden du læser videre skal du lige afgøre med dig selv hvad du synes. Du kan eventuelt skrive det i en kommentar neden under. Bare lov at du svare før du læser videre. :-)

  Hvis du nu har afgjort med dig selv hvad du synes kan du læse videre…

  Ligemeget om du har valgt overvægtig eller undervægtig, så er det lige usundt. Det er ikke sundere at være undervægtig end overvægtig. Det er ikke pænere at være undervægtig end overvægtig. Hvis du er alt for tynd, og ikke spiser særlig meget, så har du ingen energi, du bliver hurtig træt og du orker ikke noget. Du bliver nemt sy. Det kan også skyldes at du er meget slap, og ikke har særlig mange muskler. Hvis du er overvægtig kan der være helt de samme ting galt. Der er det så bare sådan at du spiser en masse, i stedet for at sulte.

  Elsk din krop for det den er, samtidig med at du måske prøvet at tabe dig, eller samtidig med at du prøver at tage på. Mind hele tiden dig selv om at du kun lever én gang. Sørg for at holde din krop sund og rask. :)

  Hilsen Lamaen!… Mæææææ ;-)

 13. Louise siger:

  Hej jeg er en pige på 13 år nu og vejer 44,8. Jeg er 172 cm. høj kan det stadig passe at jeg er normalvægtig???

  • Gry siger:

   Hvis du får det frem så skriver du det forkert…
   Du er undervægtig…

   Nu er jeg voksen, men jeg er 155 og må minimum veje 44 kg…

   Når du ikke går under “børne bmi” mere så vil en sund vægt for dig ligge omkring 65 kg…

   Men kig i spejlet og ikke på de andre! Du er den vigtigste i dit liv, så lad være med at lade andre bestemme din vægt og velvære… Sammenlign dig ikke med andre der ikke har en normal bmi… Forhør dig ved lægen omkring at måle dit fedt, men tror ærligt ikke at der er mange gram at finde på dig…

   Det “gælder” om at ligge i normalvægtig og IKKE undervægtig.. Det er hverken sendt eller sejt!!

   Lad være med at gå så højt op i bmi… Tænk nu hvis du var super veltrænede og vejede 60 kg fordi du havde så meget vægt i muskler, men kun 5% af dig var fedt… Så ville du stadig ha en bmi der sagde du var overvægtig (et gæt), men i virkeligheden er du ikke…

   Kig på dig selv og kig ikke på andre…
   Jeg synes du og andre på din alder skal tage fat på skolens sundhedsplejerske og høre om i kan få en tema dag hvor I lærer mere om hvordan jeres krop er bygget med fedt, muskler.osv…

   Og husk at når I får bryster, så er de altså næsten rene fedtdepoter… Men dem hører jeg sjældent nogle klage over…

  • Mor til to siger:

   Hvis du nu selv taster dine data ind vil du få svaret undervægtig????

   Hvor får du normal vægtig fra?

   Mvh mor til to

   • Amalie jensen siger:

    Den siger altså at hun er normalvægtig.

    • Mor til to siger:

     Konklusion: Med en BMI på 14.87 er barnet undervægtig

     dette er kopieret direkte efter at have tastet en vægt på 45 kg højde på 172 og en alder på 13

  • Anonym siger:

   Jeg får det også til undervægtig. Du skal i hvert fald tage på hvis du skulle noget. Men elsk din krop som den er

 14. Anonym siger:

  Seriøst!!! Jeg er selv 12 år og har det helt fint med min krop, lad vær med at prøve at tabe jer bare fordi at i har taget et par kilo på!!! Det gør jo ik noget, i/vi vokser jo stadivæk og så det er da klart at man tager lidt på!!!! Lær at elske jeres krop, i får jo ik en ny vel!?

  • Laura :) siger:

   Eeeeeenig! Der er noget galt hvis ikke man tager på, i den alder vi er i nu! Hvis i fx er 15 år nu, så vejer i selvfølgelig ikke det samme som da i var 10 år. Det er jo helt naturligt at tage lidt på, i den her alder. :)

 15. Mor til to siger:

  Alder 29
  Højde 163
  Vægt 59

  Ja så sidder jeg og skal beregne min datters bmi da hun er ret spinkel, hun er 6 år 118 cm og vejer 18 kg. Så kan i selv regne ud hvilket resultat jeg fik. Så kører jeg ned af siden for derefter at gå i chok!!!

  Masse vis af unge piger der skriver her på siden deres alder højde og vægt nogle også deres bmi, for derefter at konstaterer at de gerne vil tabe sig ;( blev så ked af bare at læse de øverste at jeg måtte stoppe.

  Har selv aldrig rigtig været helt tilfreds med min krop og vægt men det er sjældent nogen er 100% tilfredse med dem selv. Mange af jer der skriver er ikke særlig gamle og burde i mit hoved tænke på en masse andre ting end hvor meget i vejer.

  Det virker som om der mangler nogen forældre eller andre voksne i kan snakke med. Håber mine børn, aldrig får det lige så dårligt med deres kroppe som mange af jer der skriver her i er aller hver især specielle med hver jeres kroppe og i bund og grund handler det om hvordan i er inden i ikke uden på. Meget kliché agtigt at skrive men det så sandt som det er sagt inden gider være venner/kærester med en person der er tynd uden på og grim inden i.

  Ville ønske jeg kunne hjælpe jer alle og hvis nogen har brug for en “snak” på mail er i velkomne til at skrive. ( mus9@hotmail.com )

  Hilsen en hjælpende mor

  • Tanya siger:

   Det du skriver er ikke okay. I forsøg på at hjælpe de såkaldte “stakkels børn”, fortæller dem ved at sige at piger der er tynde men grimme inden i aldrig får en kæreste. Spiseforstyrrelser er ikke grimme, og jeg håber da sandelig ikkke det var det du hentydede til. Spiseforstyrrelser er en sygdom ligesom f.ek kræft, og du kan ikke bare kurere spiseforstyrrelser, ved at sige at folks syn på deres krop er forkert. De kan ikke se at de er for tynde, og de behøver professionel hjælp, ikke en der forbarmer sig.

   • Lena siger:

    Det er fuldstænig okay, det hun skriver. Mange af dem, der skriver har jo ikke en spiseforstyrrelse. De vil bare være slanke og smukke som deres veninder, billeder af piger på sociale medier etc. De opsøger selv sygdommen, nogle ubevidst og nogle bevidst, og ifølge min mening har de brug for en som Mor til To for at indse at det er dumt.
    Sygdommen starter et sted og det er indeni.

 16. Julie siger:

  Hej allesammen!
  Jeg er 12 år, og er kommet op på 40kg, hvilket bekymrer mig meget, da jeg er vant til at ligge på 37kg, jeg er forresten 154cm høj og mit bmi ligger på 16,65. Som mange andre piger hader jeg min egen krop, og har mange prøvet at tabe mig. Jeg ved også godt at jeg ikke er overvægtig, men stadig hader jeg min krop.
  Er der nogle der har det på samme måde?

  • Ik? siger:

   Ja men du er 12 og vokser men jeg er også 12 og jeg vejer 61 så du er sikkert super smuk med din vægt

  • Viktor siger:

   Det er meget enkelt at tabe sig. Man skal bare forbrænde mere end man indtager. Så det er sund kost, og 30 min. Motion hver sag. Det hjælper. Har selv tabt 7 kg.

 17. Mig.... siger:

  Alder: 14
  Vægt : 39,5
  Højde: 60,5

  Hej jeg er en pige på 14 år. Jeg vil endelig bare høre om der nogen der kender en god og hurtig måde at tabe sig på lårene og hofterne ( skal konfirmeres til maj og vil gerne have en lidt pænere krop til den tid ) håber i kender en

  Hilsen mig…

  • Julie siger:

   Det eneste du kan gøre er at træne ( hvis du har tænkt dig at træne derhjemme, med youtube, så træn til nogle af blogilates videoer, hun er super god) og spise sundt, men det lyder dog ikke som om du er overvægtig.

   Håber du kunne bruge det til noget.

 18. Anonym siger:

  Højde: cirka 162 cm
  Vægt: 52,6 kg
  Bmi: 19,81

  Jeg går og siger til mig selv at jeg vejer så meget, fordi jeg har store muskler, men begynder virkelig at tvivle. Jeg har været helt oppe på 54, men har heldigvis tabt mig et par kilo. Min mave buler, jeg har fået bryster og min talje er ikke rigtig tydelig. Mine lår er fede og mine læg er heller ikke små, dog kan jeg stramme dem, så det meste af dem bliver hårde, men der er stadig fedtet. Jeg prøver virkelig at spise sundt, spiller fodbold 2 gange om ugen og laver mave/armbøjninger næsten hver dag. Jeg har ikke lyst til at sulte mig selv, da jeg elsker mad, og det jeg sulter ikke. Jeg har allerede skåret ned på maden, bare en smule, for at se om det ville virke. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre. Alle mine veninder er bare så tynde, og så går de og kalder sig selv fede.
  Nogle gange tager jeg på når jeg dyrker motion, som jeg tror er fordi jeg opbygger mine muskler mere.
  Jeg vil virkelig gerne finde ud af min fedtprocent, nogen forslag til hvordan?

  • signe siger:

   Spis sundt grov brød ovs tag og løb en tur og du skal ikke måle dig med dine veninder du er perfekt som du er! ;-)

 19. Lærke siger:

  Køn : pige
  Alder : 12
  Vægt : 49
  Højde: 164
  BMI : 18,47
  Hej jeg er en pige på 12 år jeg er meget ked af min vægt jeg cykler tit i skole og går til dans to gange om ugen men jeg føler bare at jeg er meget tyk på maven og har nogle tykke lår men alle fra min klasse siger når vi har idræt ååårrhh Lærke har verden’s flotte’ste mave og min sundheds plejeske siger at jeg skal tage lidt på og at jeg har en meget tynd mave men jeg er jo normal vægtig og føler virkeligt at jeg er meget overvægtig !!!!!!!!! Håber i vil kommenterer

  • Amalie siger:

   Jeg tror du er perfekt som du er. Normalt er jeg stor støtter af, at hvis der er noget, man er utilfreds med, så bør man ændre det. I dit tilfælde vil jeg uden at kende dig, sige at du er du helt som du skal være, og det nok ikke ville være så godt hvis du tabte dig, både psykisk og fysisk.
   Håber det hjælper lidt.
   - Amalie 14 år

 20. Anonym siger:

  Køn: pige
  Alder:13
  Højde: 160
  Vægt: 43
  Hej, jeg har det ikke så godt med mig selv, alke mine veninder siger at jeg er alt for tyndt at jeg skal tage på, men så tænker jeg på en anden veninde som er højere end mig og tyndere. Derfor vil jeg ikke tage på hellere tabe mig. Jeg synes at min krop er rigtig bred, og tyk og jeg er mega ked af det. Jeg tror at jeg er ved at få anoreksi…… Eller måske ikke! Jeg er helt ude af den. Nogen som kan hjælpe?????? Hilsen anonym

  • Amalie siger:

   Hej.
   Jeg er også en pige på 13 år. Jeg ved hvordan du har det, jeg tror også at jeg er ved at få det. Det bedste du kan gøre er nok at tale med dine forældre eller gå til din læge.
   - du ønskes alt godt hæld og lykke i fremtiden. :-)

 21. Michelle S. siger:

  hej alle sammen.
  jeg er 12 år og vejer 56 kg og er 169 cm.
  jeg er normalvægtig men jeg har rigtig meget fedt på min mave og vil gerne af med det.
  nogen der har nogle gode råd???

  • Lærke siger:

   Det har jeg også men hvis du har en iPhone kan du installere nogle træning’s app’s og eller’s kan du jo gå på youtube der er mange gode videoer

 22. Alberte siger:

  Hej allesammen!!
  Alder: 14 1/2 år
  Vægt: 57 kg
  Højde: 166 cm
  Kort vil jeg lige sige, at jeg godt ved at jeg ikke er tyk eller fed, men jeg ønsker at tabe mig et par kg så jeg kan komme ned på min normalvægt igen. Hvis der er nogle piger interesseret i at skrive sammen om vægttab, træning mm. så skriv lige en kommentar evt. med jeres mail også. Håber i alle har det super!!:)

 23. lidt hjælp tak siger:

  Jeg er 12år og 168 cm høj og så vejer jeg 61 min bmi siger jeg har nomalvægt men jeg (og mine forældre ) mener at jeg vejer for meget hjælp!!!!

  • Lamaen.... siger:

   Hej
   Hvis både dig og dine forældre synes du kunne have godt af at tabe dig, så er det da bare det du skal gøre. Hvis du ikke går til en sport, så overvej det, selvom det kan være svært at få sig selv overtalt, hvis man bare ikke orker at spurte rundt inde i et alt for varmt sportscentet med sved på panden. Det tog, mig selv, meget lang før jeg fik overtalt mig selv. Men jeg kan mærke at jeg er blevet meget mere frisk, og har fået meget mere energi og overskud i hverdagen.

   Hilsen Lamaen! Mææææææ….. ;-)

 24. Kamilla siger:

  Hej
  Jeg er en pige på 14 (snart 15) jeg er 159 høj 58-59-60 kg. Jeg er bange for vægten nu hvor jeg rammer overvægtig snart, Men jeg er ikke tyk, jeg har ikke tyk mave, men mine lår og numse er jeg ked af, da jeg syntes de er store. Men det skal siges jeg dyrker sport, normalt 2-5 gange i ugen (fodbold og håndbold) jeg cykler i skole hver dag men alligevel stiger vægten. Jeg har gjordt de i snart 4 år og det er hele året rundt jeg gør det. Men jeg kan ikke forstå hvorfor jeg så alligevel snart rammer overvægtig, er der nogle der kan hjælpe?

  • Sarah siger:

   Jeg tror ikke at du rammer overvægt så,, du er bare oppe omkring.. Men hvis du er sund og rask er der jo intet at være bange for. Tror bare du er kraftigt bygget og at du har masser af muskler. Desuden kan man ikke regne fuldstændigt med BMI,, den tager jo ikke hensyn til ens kropsbygning.

  • Laura siger:

   Når du taber fedt omdanner det sig til muskler og muskler vejer mere end fedt så det er ikke nødvendigvis fordi at du er overvægtig

  • Michelle S. siger:

   hej Kamilla.
   det jeg tror er en god ide er at spise sundt og normalt.
   og ikke spise slik til dagligt. det er sikkert din muskler der vejer.
   men vis du vil tape dig ved numsen så kan man se masser af øvelser på youtube og det virker. :)

   • Mig.... siger:

    Hved selfølgelig ikke hvad du spiser til daglig men så et program for en uges tidsiden om nogen der tabte op til 15 kg på en ugen bare hved at lægge sin kost plan om, måske det kan hjælpe dig.

 25. Lara siger:

  Hej allesammen.
  Køn: Pige
  Alder: 12 år gammel
  Vægt: 48 kg
  Højde: 167 cm
  Jeg er selv ked af min vægt og vil MEGET gerne ned på omkring 42 kg.
  Mit BMI siger at jeg er normalvægtig, men jeg føler bare at jeg vejer ALT for meget. Dem i min klasse er meget splejsede og vejer kun 37 eller sådan noget, så jeg har rigtig svært ved det hele for tiden.
  Jeg ved godt at man ikke kan måle det på ‘muskler’ for jeg har rimelig mange lår muskler.
  Er jeg overvægtig? Er jeg normalvægtig?
  Hvis i har nogle tips til hvordan man kan gå ned i vægt, så skriv!
  Tak, på forhånd! :(

  • Anonym siger:

   Jeg kender det godt og det kan være rigtig svært når man ser på de andre og så sig selv, men husk at du ikke er færdigudviklet endu <3 Hvis du gerne vil tabe dig kunne du starte med at lave dig et lille 'mål' og lave planken i 1 minut hver dag, jeg gør det selv og syntes at det hjælper lidt ;)

  • Sarah siger:

   Jeg er 163 cm høj og vejer 50 kg (så også lige 14 år).. Og jeg er altså normalvægtig.. Og hvis du har mange lårmuskler er du jo sund! Og de er jo nok også lavere end dig og tyndere bygget,, så du kan ikke forvente at du vil veje det samme! Men husk,, at spise sundt og være aktiv er altid godt ;)

 26. Katrine siger:

  Hej jeg er en pige på 11 år (fylder den 11. April)
  Højde: 160
  Vægt: 40
  BMI: 15.63
  Min BMI siger jeg er normal vægtig, men jeg synes virkelig at jeg er for tynd! Jeg kan ikke tage på! Er der ikke nogen der vil hjælpe mig!

  • Caroline siger:

   Hej! Jeg er selv 11, og har faktisk de samme må som dig. Du er jo i voksealderen (adr, jeg hader bare når folk siger det), så du kommer nok til at tage på senere hen. I stedet for at spise en masse usund mad, skal man styrketræne. For man kan jo sagtens være tynd eller se tynd ud, hvor man har en alt for høj fedtprocent. Så man kan jo “tage muskler på”. Jeg vejer rent faktisk 2 kg for lidt, men det er jo ikke farligt, når det kun er 2 kg. Desuden er du jo heldig, når du synes du er undervægtig og ikke modsat1

 27. emilie siger:

  hej jeg er en pige på 13 år og jeg vejer 53 158 høj og når jeg ser mig i spejlet så syntes jeg ser mega tyk ud men mine forældre siger at jeg ikke ser tyk ud og mit bmi er 20,31 og det er normalvægt men jeg vil gerne tabe mig hvad gør jeg hjææææælp!!!!

  • Laura siger:

   Når du kigger dig i spejlet og tænker sådan så gør noget ved det løb en tur når du har tid så tit som muligt det gjorde jeg og jeg har fået tabt det jeg ville så nu er jeg gået igang med at styrke træne for at bygge mine muskler op:)

 28. Simone siger:

  Hej jeg er en pige på 13 år og vejer 35 og er 149 høj og er den mindste i min klasse.. Jeg får hele tiden dårlige kommentarer om at jeg er MEGA tynd og ligner en dværg :’( …… Nogen der vil hjælpe mig med at tage lidt på.. Har virkelig svært ved det…. Tak på forhånd

 29. Maria siger:

  Hej!

  Jeg er en pige på 13 år. Jeg er 170cm og vejer 45 kg. Alle fortæller mig altid at jeg er rigtig tynd, faktisk FOR tynd. Men sådan har jeg det slet ikke selv. Jeg ELSKER min krop, og er faktisk rigtig tilfreds med den. Jeg vil ikke tabe mig, men heller ikke tage på. Jeg har det godt med min krop og derfor sårer det mig ret meget når mine venner og familie siger at jeg er for tynd. Og tro mig jeg spiser skam helt normalt :) Er der noget i vejen med min opfattelse af mig selv eller er det bare fint nok? For er det ikke godt at have det godt med sig selv? PLEASE hjælp mig her!

  • Anonym siger:

   Det er da bare godt at du kan lide dig selv, så lad dig ikke styre af hvad andre mener, bare at du hverken tager på eller taber dig :)

  • Louise siger:

   Jeg vejer også omkring de 45 Kg. Er dog 172cm. Forstår dig godt mange af mine venner siger jeg er undervægtig hvilket jeg også er. Du skal bare være ligeglad med hvad de andre siger og være glad for dig selv. :)

 30. ANONYME siger:

  Hej folkens …
  jeg er en pige på 15 som vejer 71 (cirka) og er da ked af det.. men jeg prøver tabe mig.. tænkte om nogle havde nogle gode råd har selv fået en del som motion, spis sundt osv. men jeg står i den situration at jeg er blevet operetet i maven for noget blindtarms noget og ikke har måtte dyrke motion og skal nu have trænet mavemusklerne op igen. jeg ville syntes det var fedt at komme ned på 65/68 kg nogle gode råd og sådan?

  -hilsen den forvirret :i

  • Emma siger:

   Hej. :)

   Super meget respekt for at du er 15, og vil prøve at komme ned i vægt! Highfive! Nu ved jeg jo ikke hvor høj du er, men hvis du gerne vil have trænet din mave op, har jeg en masse gode øvelser, men de her er de vigtigste. Hvis du følger dem, skal du nok få trænet din mave op.

   1: Planken. Den er super god, og træner faktisk hele kroppen, men hovedsageligt maven. Jeg ved ikke om du kender den, men det man gør er at man lægger sig på mave, sætter tæerne i gulvet, og skubber din overkrop op med din underarm, så du ligger helt lige med din krop. Nogle af de første træninger kan du starte med 20-30 sek i den position, og for hver træning, så se ikke om du kan sætte 10 sek mere på. Det ville være super

   2: De almindelige mavebøjninger er lidt kedelige, men også effektive, så for at gøre dem mere spændende, så istedet for bare at komme op, strækker du dine arme frem, og når du er oppe, rører du enden af dine knæ, så har du nemlig et mål. Lav omkring 10-15 af dem, og sæt flere på, jo mere trænet du bliver.

   3: Den her kender du sikkert, men det er “cyklen”. Der hvor du ligger på ryggen, med din overkrop løftet lidt fra gulvet, og så cykler du ellers bare med benene. Men du skal ikke kun bøje benene, de skal strækkes fuldt ud, når du “træder i pedallen”. Lav omkring 15-20 af dem.

   4: Så er der den, hvor du ligger på ryggen med benene oppe i luften og armene ud til siden (meget vigtigt med armene), og så kører du dine ben stille og roligt ned mod gulvet imens du tæller til 10, og lige inden du når til 10, skal dine ben være omkring 10 centimeter fra gulvet. Så holder du dem der i 5 sekunder, og tager dem stille og roligt op igen. Du skal altså kordinerer sekunderne med hvor langt du er fra gulvet. Det laver du 1-2 gange.

   5: I denne øvelse ligger du også på ryggen med benene oppe i luften, og det simple du gør, er at du strækker armene og løfter din overkrop, sådan så du rører dine tæer. Den øvelse laver du omkring 10-15 af, og sætter flere på jo mere trænet du bliver.

   Jeg håber virkelig du kunne bruge det, og så held og lykke med vægttabet! :)

  • Anonym siger:

   Det kommer altså an på din højde om du er undeevægtig

 31. Anonym siger:

  Hej jeg er meget tyk syntes jeg selv men min bmi siger jeg er normal vægtig. Jeg vejer 46 og er163 cm høj hjææææl mig!!!!!!

  • Anonym siger:

   Det er da helt almindeligt! Du skal være helt tilfreds med din krop, du er slet ikke tyk.
   Men hvis det er nødvendigt, så hjælper det at lave planken, og man får rigtige gode mavemuskler, og flad mave af det. Jeg har gjordt det næsten hver dag i tre måneder og det hjælper. Jeg kan nu lave planken i 4.50 min.
   Og spis selvfølgelig sundt

  • Marie siger:

   Hvor gammel er du?

 32. Anonymi siger:

  Hej, jeg er en pige på 14 og jeg vil gerne tabe mig. Jeg vejer 44,7 kg. og er 165 cm. høj… Jeg vil gerne ned på 38 kg. Sidste år da jeg var 13, var jeg nede på 36 kg. men lige pludselig tog jeg på! Er rigtig ked af min vægt og vil rigtig gerne tabe de ekstra kilo – jeg spiser ikke meget morgenmad og næsten aldrig frokost!! Hjælp mig!!

  • Victoria Mathiase siger:

   Hej, mit råd ville være at spise regelmæssigt

   Her er en kostplan på hvad du kunne spise dagligt:
   Morgenmad: havrefras/havregryn med mælk på (husk at få noget at drikke)
   Mellemmåltid: Æble (eller andet frugt, dog ikke banan) og vand
   Frokost: grovbolle med magert pålæg, et glas vand og nogle gulerødder/agurker
   Mellemmåltid: groft knækbrød med magert pålæg, vand, og tomater
   Middagsmad: æble, grov pizzasnegl (hjemmelavet, groft brød, kylling, ost med 16% fedt (eller mindre) og økologisk ketchup)
   Aftens mad: del tallerknen op sådan. 1/3 kartoffel, paste, osv. 1/3 magert kød, kylling, fisk. 1/2 grønt. HUSK VAND
   Hvis du bliver sulten inden du skal i seng så start med at drikke vand/mælk. Hvis det ikke er nok kan du tage et stykke frugt.
   HUSK AT FÅ 2 LITER VÆSKE HVER DAG!

   Så er det også vigtigt at dyrke motion en 30-60 min. HVER dag, du kan måske vælge en fridag i ugen, hvor du går en lille tur.
   Det kan være at fra løb til gang i rask tempo, dans, cykling, fodbold, osv. Man skal bare op at svede

   HELD OG LYKKE
   -Husk aldrig at sulte dig

  • Emma siger:

   Hej.

   Du er 14 år, vejer 44 kilo og er 165 høj. Jeg er ked af at sige det, men du er simpelthen undervægtig!
   Selv er jeg 13 snart 14 og vejer 50 kilo og er 167 høj. Jeg kender så godt det med at føle sig tyk og stor, men du er 14 og det er altså nu du udvikler dig, og bliver til en kvinde, så hvis du ikke tager på, men helt seriøst prøver at komme ned i vægt, får du ingen former, ingen bryster og din menstruation vil helt sikkert stoppe, og du vil så ikke kunne få børn. Er det det du vil med dit liv? Hvis du skulle høre mit råd, så ville jeg sige: Begynd at spis morgenmad, som Victoria nævner i kostplanen, spis dog frokost, aftensmad og mellemmåltider. Så begynder du så småt at blive normal form, og vil blive friskere og gladere! Jeg håber virkelig du hører på dette, for senere i livet, vil du komme til at fortryde at du ikke bare levede normalt og spiste normalt, for det er det bedste. Husk at leve livet rart, mens du stadig har det :)

 33. Mie siger:

  Wowowowowow, stop det ALLESAMMEN!!! Folk skriver; Hjælp, jeg er overvægtig og så vejer i hvad? 51 kilo? Alle mine veninder har det præcist ligesom jer, og det irritere mig så grænseløst! Hvis du er 14 år og vejer 47 kilo burde du tage på, for det er virkelig lidt. I burde være tilfredse med jeres krop. Det er jeg! Jeg er hverken tyk eller tynd, og når mit BMI viser at jeg er normalvægtig – Fint så behøver jeg ikke at tage på ELLER tabe mig! Kan i ikke selv se det? Hvor åndssvagt det er? Er det fordi i vil rode jer selv ud jer spiseforstyrrelse? For tro mig, det har i virkelig ikke lyst til! Man kan jo ikke have drømmekroppen som 14-årig vel? Tag jer nu sammen, og nyd jeres ‘Barndom’!!!

 34. Anonym siger:

  Jeg er en pige på 12 bliver 13 d. 6/2 jeg er 163 cm. Høj og vejer 47 kg. Er det ikke normalt, synes selv det er for meget, men de andre i min klase siger jeg er vildt tynd, synes ikke jeg ser tyk ud, men kan ikke lide min vægt.

 35. Anonym siger:

  Jeg har virkelig brug for hjælp!
  Jeg er 12 år, 48 kg og ca. 163 cm. Hver gang jeg ser mig selv i spejlet syntes jeg at jeg er for tyk, og når jeg har idræt er alle de andre bare så tynde og smukke. Mit BMI siger at jeg er normalvægtig men det syntes jeg ikke. Nogen der har råd ti hvordan man taber sig??? Eller vil give mig jeres mening, har virkelig brug for hjælp!!!

 36. Hjææælp siger:

  Hej er en pige på 12 år. Jeg er 165 cm og vejer 45 kilo…. Syntes selv jeg er tyk men mange af mine veninder syntes jeg er perfekt. Hvad syntes i? Har VIRKKELIG brug for hjælp.. Det skal lige siges at jeg træner 4/5 gange om ugen

  Knus

 37. Zaynster♥ siger:

  hej jeg er en pige på 14 år jeg er 161cm høj og vejer 51kg… er jeg overvægtig? og har i nogle gode råd til at motivere mig til løbe-træne. eller bare gode øvelser.!

  • Nicoline siger:

   Hej du er normalvægtig da din BMI er på 19,68 men et godt råd tag 20 mave bøjninger når du står op om morgenen

 38. Dan siger:

  Hej jeg er en dreng på 14 år snart 15 år jeg
  Syntes selv at jeg er fed nogle råd til at tabe
  Sig og bygge noget muskelmasse især på maven
  Højde 169
  Vægt 58

  • Mark siger:

   Du er SLET ikke fed… Alle de der “kloge” siger du skal kunne trække 110 cm fra din højde og få DIN perfekte vægt :)

   Jeg Vejer næsten 70 og er 170 høj… Men jeg er ikke tyk!….

 39. Anonym siger:

  Alder:13
  Vægt:43,5
  Højde:160 cm
  Talje:65 cm

  Hej har ansøgt model med min fars kæreste men de er ikke kærester mere:’-(
  Ved nemlig ikke hvad de svarede på min ansøgning.
  Syntes i at jeg kunne egne mig til at være model? Det er min største drøm!:-) har fået at vide at jeg er meget smuk! Men tvivler… Svar vil i ikke være søde? Tak på forhånd:-)

  • Anonym siger:

   Tror man skal være 170, men send en mail til viunge….

  • Anonym siger:

   det er super dumbt at starte op I sådan en tidlig alder. Prøv at tage til åbent hus hos Unique Models i Kæbenhavn. Det er et super bureau, men i fremtiden skal du helst være 170 eller over for at kunne få nogle ok Jobs.
   Tro mig jeg ved hvad jeg snakker om ;)

 40. Forvirret siger:

  Hej jeg er en pige på 14 år, jeg vejer 43 kg og er 156,5 cm høj, jeg føler mig ikke tyk, men mine veninder vejer mere end mig, og de fleste har en flad mave, så de får mig til at føle mig lidt oppustet.

  Men er jeg for tyk eller tynd? Hjælp :)

  Tak på forhånd

 41. Anonym siger:

  Hej jeg er en dreng på 11 år (bliver 12 til februar) jeg vejer 48 kg og er 156 høj syntes i at jeg er tyk min BMI er på 19,72
  Ps: min muskelmasse er 0,9-1,2 procent større end normalt (det ligger til familien)1

  • Anonym siger:

   Jeg ved ikke lige hvordan det der 1 tal sneg sig ind
   Ps for 2-3 uger siden vejede jeg 38 så jeg har taget 10 kg på, måske er det fordi at jeg er begyndt på styrketræning

 42. Lisa siger:

  Halløj der ude. :-)
  Jeg er en pige på 13 snart 14, det vil sige, at jeg skal konfirmeres i år til Maj :-D <3 Jeg er en ridepige der har min ejen pony/2 ponyer, jeg rider hver dag i minimum 45 minutter pr. hest. ;-)
  Jeg er 13 og fylder 14 i Juli, men har skrevet i BMI'en at jeg er 13 år, jeg vejer 40 kg efter jeg har spist aftensmad, og har skrevet 40 i BMI'en og er 154 cm. ;-)
  Men BMI'en siger at jeg er undervægtig, den siger; 16,87. :-/ Problemet er, at jeg føler mig tung. Jeg føler at jeg vejer 50 kg og over, men vejer præcis 40 kg efter jeg har spist. Prøv selv at skrive det i BMI testen. Men jeg synes det er helt forkert at den siger jeg er undervægtig. :-( jeg syntes ikke jeg ser specielt tyk ud, jeg synes jeg har en lille smule mave og lår jeg gerne vil af med, men ellers er jeg nu godt tilfreds med mig selv. ;-)
  Håber der er nogen der vil svare. ;-)
  på forhånd tak for sar. :-D <3
  Knus Lisa XD

  • Sofie siger:

   Hej.:)
   Jeg er også 13 og skal også konfirmeres. Mine veninder synes at jeg er perfekt (ved dog ikke om jeg helt enig) Men jeg vejer 61 kg og er 166 cm høj. Jeg er i midten af normal vægtig.

   -Sofie

   (PS. Håber at du får en dejlig/god/hyggelig konfirmation;)

  • Amalie Jensen siger:

   Hvis du gerne vil have en “flad” mave så skal du træne den flad (Du skal ikke tabe dig yderligere når du nu er undervægtig) men så bliver nu også nød til at spise normalt ( det ved jeg jo ikke om du gør i forvejen ) fordi din krop vil omdanne dit “fedt” til muskler. Hvis ikke at du spiser normalt vil du bare tabe dig mere.
   Jeg håber at du kan bruge mit svar til noget. :-)

 43. Nanna siger:

  Hej er en pige på 12 vejer 47,3 syntes det er meget min bmi er 16,65 og jeg syntes det er meget er jeg tyk eller tynd hjælp !,!!!!

  Jeg spiser usundt men kan ikke lade være det smager så godt nogle der har et råd til hvad jeg kan gøre ?

 44. Anna siger:

  Please svar hurtigt vi skal snart til sundhedsplejerske og der er alle pigerne med og så vil de bare grine ad min vægt:-(

  • Anonym siger:

   Jeg ved det kan være svært men du skal bare prøve at lade være med at spise lidt mindre jeg har selv problemer men uden jeg vidste det havde jeg tabt mig 5 kilo bare uden ved at spise lige så meget som jeg prøver.

 45. Anna siger:

  Hej alle sammen jeg er 12 og jeg vejer 56
  Kg og er 147 cm høj har i en måde jeg kan tabe mig på?
  Alle pigerne til gymnastik er skide tynde og en flot krop
  De kalder mig “grissebassen” men jeg vil være en tynd sild så giv mig nogle svar:-)

 46. Sasha siger:

  Hvis ens forældre tit siger at man er tyk, men ens bmi siger man er undervægtig. Hvem skal man så tro på.
  Ps. Er en pige på 14, er 173 og vejer 31 kg.

  • Julie siger:

   Mener du det der seriøst? Jeg er 15 år, 169 cm og vejer 54 kg. Jeg er tæt på at være undervægtig! 31 kg! Hvis dine forældre virkelig siger at du er tyk, kunne jeg virkelig godt tænke mig at snakke med dem! Du er aaalt for tynd og bør tage på. Men ikke for hurtig og husk at du skal tage på ved at spise sundt og kun lidt fedt. Du skal ikke tage på ved at spise masser af slik og lign.
   Jeg håber at du tager dette alvorligt! :)

  • Anne siger:

   Du er meget undervægtig ud fra de tal du oplyser. Du skal tale med dine forældre og din læge herom – hvordan du har det!!!

  • Haha…. Mener du ikke 51 ;-P Det tror jeg du gør, jeg går i klasse med dig, og så siger du det der!!! XD
   Hvis du vejede 31 var du død, eller du havde rigtig meget tyndfed!!!!!!!!!!! XD :-D ;-P

   • Sasha siger:

    Jeg får Faktisk hjemmeundervisning, så vi kan ikke gå i samme klasse. Husk løgne Kommer man ikke langt med.

  • Mat siger:

   Jeg har lyst til at slå dine forældre. Det bare ikke i orden og det skal i hvertfald ikke have effekt på dig det de siger, det kan ende i anoreksi hvis du tror på dette, så spis normalt og tag gerne på. – du er alt for undervægtig søde ven.

  • Anonym siger:

   Jeg tror altså ikke du vejer 31 kg for så ville du være indlagt for spiseforstyrrelse, er du det?

 47. Sophia Madeleine siger:

  har i en god slankekur til mig?( vil ned og veje 36 kg)

 48. Sophia Madeleine siger:

  Jeg er 12 år næsten 13(bliver det 1 Februar)
  Jeg er 153 cm høj og vejer 39,4 kg.
  Jeg føler mig så tyk og deprimeret.
  syntes i at jeg er tyk?
  (please svar)
  ps min mor syntes jeg er tynd men det syntes jeg bare ikke:-(

  • Anonym siger:

   Du er slet ikke for tyk jeg vejede 42 da jeg var på din alder:-)
   Hvis du skulle noget skulle du tage på:-)
   Du er altså helt perfekt Sophia Madeliene!:-)
   Men du skal stadig spise sundt:-)

 49. Isabell siger:

  Køn: Pige
  Højde: 1.66
  Vægt: 45
  Alder: 13 år
  Når jeg kigger mig i spejlet, ser jeg en tyk pige..
  Mine veninder siger jeg er tynd men det er jeg altså ikke

  Lyder det som om jeg tyk?

 50. Celine Moore siger:

  Højde: 166
  Vægt: 51.5
  = NORMALVÆGTIG!:D

 51. Tenna siger:

  Hej, mit navn er Tenna, jeg er 14,5 år 166 høj og jeg vejer 65,9, jeg er totalt ked af min vægt :’( sunhedsplejersken siger at jeg ikke er ovvervægtig. Jeg har mange former og benmuskler, men er 65,9 normalt? Jeg går til karate på højt niveau 2 gange om ugen + træner hjemme, svar venligst da jeg virkelig gerne vil vide det :(

  • Julie siger:

   Jeg ved ikke om du er overvægt, men det lyder det ikke som om. Husk på at din vægt kan være ren muskelmassen fordi du træner meget og at former kan være arveligt.
   - Julie

 52. Hjælp mig :) siger:

  Hej jeg er en pige på 12 snart 13 år, mit bmi siger jeg er normalvægtig, men kan på ingen måde selv se det!

  Højde: 163 cm
  Vægt: 59,3
  Mål vægt: 52,3
  Vil tabe mig: 6-7 kilo

  Mine forældre mener heller ikke jeg er for tyk men kan ikke selv se det, jeg plejer normalt at veje 53,5 kilo men efter jul og alt det usunde har jeg kune se det meget på mig selv, JEG cykler selv 5×3 om ugen og laver 100 mavebøjniger hver dag, jeg spiser faktisk ikke usundt.

  Min kost: morgenmad består at yougurt 0,1 procent og nogle banan skiver i. Nu går jeg jo skole så mine to måltider der består af frugt og rugbrød! Når jeg kommer hjem fra skole spiser jeg ingenting drikker kun noget vand og mælk ( hørt det er godt for knoglerne ) og til aften spiser jeg 1 POTION af det vi får! Men eller spiser jeg ikke noget.
  HVAD KAN JEG ELLERS GØR FOR AT TABE MIG, HELP?

  Svar

  • Hjælp mig :) siger:

   P.s taber mig ikke

  • Azra siger:

   Hej jeg ville bare sige at man tar på ved at spise bananer spis heller æbler det er godt eller gulerod og dans 30 min. Være dag gå udenfor og være sammen med venner eller veninder og løb tur 1 time det er en god ting vis du vil tabe dig meget alså 7kg.

 53. Sara siger:

  Hej:) Jeg er en pige på 13, 14 den 21 marts. Jeg er 161 høj og vejer 41 kg. Jeg syntes selv at jeg er for tyk når jeg kigger mig i spejlet, og jeg for kvalme bare ved tanken om at spise. Her på det seneste har mange sagt til mig, at jeg er meget bleg og, at man kan se jeg taber mig. Men jeg forstår det ikke, for jeg føler, at jeg er lige så tyk som altid. Jeg er ekstrem forvirret! Er jeg tyk eller hvad? Burde jeg tabe mig?

  • Lærke siger:

   Hej.
   Nej du burde bestemt ikke tabe dig!! Du er perfekt som du er. Alt det du forklare med din kost, din krop og dit syn på din krop, lyder ikke så godt. Jeg ved godt det er hårdt, og måske har du ikke tænkt over det, men ud fra det du skriver, lyder det som om du er på vej ind i en spiseforstyrrelse..:/ Jeg har selv spiseforstyrrelse, og det er forfærdeligt! Har det præcist som dig. Det enste rigtige du kan gøre er at snakke med dine forældre, og evt. en læge. Det er for dit eget bedste.

  • Julie siger:

   Hvis du er meget bleg er der chance for at du lider af jernmangel. Når man lider af jernmangel bliver man bleg og hurtigt forpustet selvom man er i god form. Man kan få jernpiller som tilfører kroppen ekstra jern.
   Efter min mening lyder du bestemt ikke som en der bør tabe sig.

  • Anonym siger:

   Du må IKKE tabe dig. Du er allerede undervægtig. Er selv 163 høj og vejer ca. 43-44, og jeg er undervægtig og har det super med min krop. Hold nu op med det fis med at ligne skelletter… Du er helt perfekt som du er ;)

 54. hhh siger:

  Hej allesammen
  Det gør mig meget ked af det, at se mange børn som nærmest sulter sig, og synes de er mega tykke, selvom de ikke er det. Jeg er tilfreds med min krop, jeg er ikke tyk eller tynd, og kan godt finde ud af at se det pæne i mig. Husk at kig på dig selv i spejlet og kun fokuser på de gode ting. Jeg har også både været meget undervægtig, og været buttet men nu synes jeg at det går fint! I kan lige få et skema af mig:
  Alder: 13
  Højde: 166- Men er ikke færdig med at vokse
  Vægt: 153
  BMI: 19.23

  • Lærke siger:

   Vejer du 153 kg eller 53 kg? :)

   Det er da godt at høre at det endelig er en der er tilfreds med sig selv!

 55. Anonym siger:

  Hej:)
  Jeg er en pige på 14, er 161 høj og vejer 41. Jeg føler mig så tyk når jeg kigger mig i spejlet, og jeg er næsten holdt helt op med at spise. Alle siger til mig at jeg ikke er tyk, men hvorfor syntes jeg det så? Jeg er så forvirret! Er jeg tyk eller hvad? Skal jeg tabe mig?

 56. Stor siger:

  Jeg er 181
  Og vejer 75kg
  Jeg spiller fodbold og træner mine muskler meget har altid været meget kraftigt bygget.
  Min BMi siger jeg er overvægtig men jeg kan løbe 5 km på 20 min og benpresse 200kg
  ????

  • Anonym siger:

   Du er ikke overvægtig! Det er fordi din BMI ikke kan vide om de 75 kg. er muskler eller fedt.

  • Uffe siger:

   Hej stor

   Jeg kender det godt. Jeg er en voksen mand som er muskuløs. Ifølge mit BMI er jeg overvægtig, næsten svært overvægtig. Men hvis vægten kommer fra muskler, er det jo noget andet end hvis den kommer fra fedt! Så mit råd til dig er at glemme alt om BMI. Se dig selv i spejlet i stedet, eller få en god ærlig ven til at komme med sin vurdering. Se evt på din fedtprocent eller dit taljemål. Hvis du kan løbe 5 km på 20 min tror jeg ikke at du kan have et vægtproblem, så det er kun et spørgsmål om du måske har en lille delle du vil af med af hensyn til udseendet, og det fortæller dit BMI dig alligevel ikke.

   Mvh

   Uffe

 57. Katrine siger:

  Hej jeg hedder Katrine

 58. Maria siger:

  Hej er en pige på 13, jeg er 166 høj, og vejer 47 jeg dyrker meget sport menJeg syndes selv at jeg er for tyk, men min mor siger at jeg er slank og har en sund krop. Men jeg syndes det modsatte. Vil i ikke sige om i syndes jeg er tyk eller tynd

  • Anonym siger:

   Kære Maria
   Du er slet slet slet ikke tyk. Jeg kan overhoved ikke forstå hvorfår du synes du er tyk. Du er helt perfekt.

  • Anonym siger:

   Kære Maria
   Du er slet slet slet ikke tyk :-)
   Jeg vil væde med at du ser slank ud i virkeligheden :-)
   Du er lige som du skal være :-)
   Jeg har selv syntes at jeg var tyk men mit bmi siger at jeg har en normal vægt, det er jeg også sikker på at du har :-)

 59. Lærke siger:

  Hej jeg har skrevet ind før, men gør det igen.
  Alder: 14 år
  Højde: 171 cm
  Vægt: 50,5 kg
  BMI: 17,44

  Er der nogen der kan hjælpe mig? Min bmi siger at jeg er normalvægtig, men sådan ser det ikke ud i spejlet!! Jeg er så ked af min krop, og især min mave og mine lår, det er bare fedt oven på fedt! Jeg løber 3-4 gange om ugen, og træner jævnligt. Jeg har skåret 75% ned på mængden af min kost, og spiser aldrig usundt. Folk siger at jeg er undervægtig og at jeg ikke skal tabe mig mere, fordi man kan se mine kraveben og hofter meget tydeligt. Jeg vil SÅ gerne ned på de 48 kg! Hvad skal jeg gøre?

  • Mark siger:

   Ikke tab dig mere! Du lyder til at har en fin vægt!!

  • Helene siger:

   Jeg har en veninde som er lige så høj og vejer det samme, og er på samme alder! Og hun er meget tynd! Ikke sygeligt, hun har en pæn krop! Du skal ikke tænke på at tabe dig! Bare blev ved med det du gør!;)

  • Lotte siger:

   Jeg forstår ikke teenagere i skal slet ikke tænke på jeres vægt, i er jo stadig i voksealderen. Det lyder til du har en perfect vægt og krop og super godt at du træner og spiser sundt.

  • Laura siger:

   Hej Lærke:)
   Vores vægt, højde og bmi er ca det samme, jeg er dog lige et par centimeter højere og et kilo tungere.
   Jeg har også haft det rigtig svært med min vægt og jeg følte i en periode at jeg var den fedeste i verden.
   Men jeg snakkede om det med min mor og mine veninder og da jeg var til lægen snakkede jeg også lidt om det med hende og hun sagde at jeg var slank og sund og at det faktisk som 14 årig og så høj som vi er, er det helt normalt at veje helt op til 60 kg:)
   Jeg syntes at du skal stoppe med at kigge så meget på din krop og bare træn og spis sundt og fokuser på at være glad og hygge dig.
   Jeg har fået det bedre med mig selv nu. Hvis du taber dig bliver du alt for tynd og det er altså ikke pænt at være for tynd
   Vh Laura

 60. Anonym siger:

  Jeg er en pige på 13 år.
  Højde: 166
  Vægt: 67 (!)
  Mit største ønske er at tabe mig. Jeg er tit blevet mobbet i idræts timerne og til svømning af pigerne i klassen. De siger at jeg vil være fed for altid og jeg kan ikke tabe mig, fordi jeg holder for meget af de søde sager. Jeg prøver ikke at græde, men har det som lort. Har fundet ud af at slankekure OVERHOVED ikke virker -(tog 5 kg på). Min største drøm er nu, at tabe mig 10-13 kg. Jeg har en stor fed mave, og har hørt at det kan være farligt at have for meget fedt der pga organerne. Nogle der har nogle tips eller ved cirka hvad min ideal vægt skal være?
  Til alle dem der er i gang med at tabe sig, eller HAR tabt sig – ROS TIL JER!
  Knus herfra, please svar hurtigt

  • Jonathan siger:

   Hejsa.

   Det lyder som om du er lidt stor – men den der beregner er lidt streng. Det eneste du skal er at løbe 3 km 3 x om ugen ( hvis du kan uden pauser – det behøver ikke gå stærkt – du kunne løbe sammen med en af dine veninder eller din mor.

   Start med at tabe dig ca. 3-4 kg første måned ( nemt de 2 første kg.). Spis 1-2 kartofler mindre spis 1 frikadelle mindre – et eks.. Ikke spis hele din frokost.. Ikke spis usundt eller drik usundt efter løbetur – når du kan løbe 3 km uden at “dø” så gå op til 4 km, men husk 3 gange uanset sport.

   Jeg tabte 12 kg på 3 mdr

   • Lærke siger:

    Hej Jonatan.
    Jeg er da glad for at du prøver med at komme med nogle gode råd, men nogen af dem er virkelig dårlige… Ja det er en god ide at løbe 3 gange om ugen, det giver jeg dig ret i. Men at starte med at løbe 3 km, når man ikke er vant til at løbe er lige overdrevet nok. Så kan man starte med at løbe 1,5 eller 2 km også efter noget tid løbe de 3 km når man er klar. Det med at spise mindre usundt er heller ikke en dårlig ide. Men det med at du forslår at lade være med at spise hele sin frokost, er noget pis at fyre af.. Hvis man spiser halvt så meget som man plejer, kan det ende med at det bliver en vane. Og i sidste ende stopper man måske med at spise, fordi man tror det gør en tynd, og det gør det ikke! Tro mig, har selv prøvet det. Lider stadigvæk af en spiseforstyrrelse i dag.

    Det jeg prøver at sige er, hvis man dyrker relmæssig motion, kan man faktisk spise det man vil.

    Så Anonym, mit råd til dig er at dyrke motion 2-3 gange om ugen, og spis sundt, så skal det nok gå ;) Og til det med at du bliver mobbet. Ignorer det!! Det er virkelig dårlig stil at dømme andre på deres udseende!

   • Hjælp pigen her siger:

    Hej jeg er en pige på 12 snart 13 år, mit bmi siger jeg er normalvægtig, men kan på ingen måde selv se det!

    Højde: 163 cm
    Vægt: 59,3
    Mål vægt: 52,3
    Vil tabe mig: 6-7 kilo

    Mine forældre mener heller ikke jeg er for tyk men kan ikke selv se det, jeg plejer normalt at veje 53,5 kilo men efter jul og alt det usunde har jeg kune se det meget på mig selv, JEG cykler selv 5×3 om ugen og laver 100 mavebøjniger hver dag, jeg spiser faktisk ikke usundt.

    Min kost: morgenmad består at yougurt 0,1 procent og nogle banan skiver i. Nu går jeg jo skole så mine to måltider der består af frugt og rugbrød! Når jeg kommer hjem fra skole spiser jeg ingenting drikker kun noget vand og mælk ( hørt det er godt for knoglerne ) og til aften spiser jeg 1 POTION af det vi får! Men eller spiser jeg ikke noget.
    HVAD KAN JEG ELLERS GØR FOR AT TABE MIG, HELP?

    • Maja siger:

     Du skal huske at tage højde for at du er i voksealderen.. og hvis du plejer at veje langt mindre og du spiser sundt og motionerer så vil jeg mene at det langsomt vil komme af sig selv, men at kroppen lige skal af med kiloene igen.. lad vær med at tænke for meget over det.. og hvis du spiser sundt, så må du ikke dømme dine spisevaner, men eventuelt kan du jo snakke med dine forældre og så langsomt taber du dig igen som du motionerer.. men hvis du får flere muskler (som vejer mere end fedt) tager dit bmi ikke højde for at det mulgivis bare er muskler ;)

  • Anonym siger:

   Hør her jeg kan saktens forstå dog jeg er selv blevet klat for fed men uden jeg prøvede og tabe mig tabte jeg mig fem kilo hved at lad hver med at spise så meget og hved at holde igen med de søde sager. Jeg hved det kan svært der vil være mange flere der vil kalde dig tyk men du skal bare blive ved så bliver du rigtig glad bagefter. PS du skal måske starte ud med at tabe dig imellem 1-10 kilo

 61. Anoreksipige siger:

  Hej jeg er en pige på 16 år, jeg lider af en spise forstyrrelse, jeg vil meget gerne ned i kg, jeg er fed
  Jeg er 161 høj og min vægt er 40,6
  Mit bmi er ca på 15.74 , hjælp
  ….. Har ikke spist i 3 dage om lidt

  • Bianca siger:

   Du skal ikke tabe dig jeg er en pige på 12 år og jeg er 164 høj og vejer 56kg og min BMI er normal
   Jeg synes derfor ikke du skal tabe dig;-)

  • Bianca siger:

   Jeg vejede på et tidspunkt 60 kg så jeg besluttede mg for at lave et lille styrketrænnings program og det hjalp jeg tabte mig 4 kg på halvanden måned
   Det var bare et lille tip men pas på husk opvarmning og udspænding før og efter du går igang og efter du er færdig

  • Lærke siger:

   Okay når jeg skriver det her, mener jeg det! Pas nu på dig selv! Du nævner selv at du har spiseforstyrrelse, det er et tegn på at du har brug for hjælp, hurtigst muligt! I følge din tekst, er du alt alt for tynd! Du er 16 og vejer 40,6!? Jeg er 14, 171 cm høj og vejer 49 kilo, og jeg syntes jeg er tyk. Men dig, du er langt frs tyk, men derimod undervægtig! Snak med dine forældre og gå til lægen, det er for dit eget bedste!

  • Amelia siger:

   Hej Anoreksipige, jeg er en pige på 13 år og vejer 58. Du er tre år ældre end mig og vejer 18 kilo mindre end mig. Du er overhoved ikke tyk, tvært imod er du meget undervægtig. Det er meget meget usundt for din krop det du fortager dig. Selvom du i dit eget hoved synes du er tyk, så må du aldrig vælge at tabe dig på den måde, så hellere dyrk noget mere motion.

  • recovery -girl siger:

   Hej anapige, jeg sad med samme problem som dig da jeg var 16 er 17år nu, jeg mente og mener måske stadig at jeg er lidt støre end andre, men det gik op for mig at jeg ikke var, nu vejer jeg 49kg, og det er jeg nogen lunde tilfreds med, jeg mente engang at smukke piger er tynde piger, jeg kørte en blok hvor jeg fortalte om hvordan man kunne værre som mig (vejede 40 og var 165).
   Jeg LOVER dig for du ikke ville igennem det jeg har været igennem med mindre med du allerede har været igennem det.
   mit vende punkt skete her i sommers da jeg fik en del hade mails af folk der havde været igennem min blog, oveni det sagde min læge til mig at jeg ikke ville kunne få børn hvis jeg fortsatte min liv stil på den måde.
   JEG VED at det er hårdt at spise, at tænke på at spise, men jeg lover dig for at det er meget sjovere at være frisk at kunne tag en løbetur uden at skulle stoppe og eller falde om.
   det ikke det værd.
   jeg er blevet mobbet med at være for tynd af både min lære og skolekammerater, det ikke det værd!
   jeg siger ikke at du med det samme skal begynde med at smide dig selv ud mellem burger og pizza, men stille og roligt.
   jeg græder underligt nok mens jeg skriver, men det nok fordi jeg aldrig havde nogen til at fortælle mig disse ting.
   jeg ved ikke hvem du er, hvor du er, eller hvorfor du er som du er, men jeg ved en ting jeg er trist på dine vegne…
   jeg håber det bedste for dig husk drengene vil gerne have noget at tag på når det kommer til stykket ;)
   kærligehilsner Recovery Girl <3 <3

 62. Emilia siger:

  Hej! Jeg hedder Emilia og er 10 år. Jeg er temmlig lille kun 129 cm jeg er også den minste i min klasse. Jeg vejer 24 kg. Mit bmi er på 14.42 eller sådan noget. Den siger at jeg er undervægtig. Det er jeg nok også for jeg er ret tynd men jeg forstår ikke hvorfor mine kinder er så tykke når jeg er så tynd. Altså mine kinder er lige så tykke som min lillesøster’s som er 8 måneder gammel!! Hvad sker der! altså helt ærlig! Jeg bliver også kald baby over i skolen fordi jeg er så lille og har så tykke kinder. Det er faktisk ret irreterende!!!! Ham der driller mig mest hedder Mads han er altså også bare virkelig høj 150 eller sådan noget!!!! De fleste i min klasse er omkring 140. Hvordan kan jeg vokse!!!!???? :O hjælp mig!!! Og hvorfor er mine kinder lige så tykke som en babys og hvordan taber man sig i kindene hvis man kan sige det sådan :-/ :O

 63. Anonym siger:

  Hej jeg er en pige på 14 år, jeg vejer 42 kg og er 163 cm. Mit BMI siger at jeg er undervægtig, og det syntes jeg også at jeg er -en hel del endda! Jeg vil så gerne tage på, for folk er begyndt at spørge om jeg har anoreksi, og det er virkelig ikke sjovt! Man hører næsten kun om folk der vil tabe sig, og det syntes jeg er virkelig deprimerende. Hver gang tænker jeg ”Åh, gid jeg var overvægtig!” det virker bare så meget nemmere at tabe sig! Jeg har det virkelig svært, og jeg prøver at spise hele tiden -der er bare det at jeg er EKSTREM

  • Anonym siger:

   Hej!
   Moske skulle du prøve at lave en mad-plan? Eller få nogen til at hjælpe dig, det er nok det bedste du kan gøre;)

  • Anonym siger:

   Det kan godt være genetisk/arveligt. Spørg dine forældre. En pige fra min klasse er også ret tynd, men hun fejler intet. Måske har du ikke meget muskelmasse eller så har du måske smalle knogler.
   Det vigtiste er at man er sund og rask.

 64. Amalie siger:

  Hej. JEg vil lige starte at min nuværende vægt, på ingen måde er min normalvægt, men jeg har taget en del på her de sidste måneder. Lige pt vejer 59,5 kg, hvilket er ALT for meget, da jeg kun er 166 cm høj. Jeg er nået til den konklusion at jeg vil tabe mig seks kg, og dermed ender jeg forhåbentlig på en vægt på 53,5, hvilket er et kg mindre end jeg plejer at veje. Grunden til min vægtøgelse har ikke noget at gøre med jeg har vokset, da jeg det sidste halve år har været 165-66 com høj. Det er jo meget passende at min beslutning om vægttab falder sammen med det nye år, eller måske har jeg bare ubevist udskudt det til nu.

  Det jeg vil sige med dette indlæg er at jeg søger en “ven”, hvor vi kan maile, skype, etc sammen, og tale om vægttab og andre ting i den stil. Jeg har erfaret at den nemmeste måde at tabe sig på, er hvis man har en at dele det med, motivere hinanden. Det skal lige tilføjes at jeg er 14 ½ år, og pigen jeg søger helst skal være i alderen 13-16 år. I kan lige lægge en kommentar, og så kan vi aftale videre.

  • Anonym siger:

   Hej jeg er godt nok 12 og vejer 55 kg men jeg vil også gerne tabe mig lidt mere jeg har tabt mig 6 kg den sidste måned men jeg havde også meget travlt så jeg kunne næsten ikke nå at spise

 65. Finster siger:

  Juhu! Den første der skriver i 2014!!! :-P

  • Finster siger:

   Hej! :) Jeg er en pige på 10 år. Er ikke særlig høj kun 129 cm jeg er den mindste i min klasse. Jeg vejer 24 kg. Mit bmi er på 14.42. Den siger at jeg er undervægtig. Det forstår jeg godt for jeg er ret spinkel. Min krop er tynd men mine kinder er lige så tykke sim min lillesøster’s som er 8 måneder gammel. Hvad sker der? Dem fra min klasse kalder mig også hele tiden for baby fordi jeg er så lille og har så tykke kinder. Ham der driller mig mest hedder Mads og han er altså også virkelig høj 150 cm eller noget i den stil! Hvad skal jeg gøre det er faktisk rigtig ireterene at blive kaldt for baby og hvorfor har jeg så tykke kinder når jeg er så tynd?

   • Finster siger:

    Jeg vil lige sige at jeg ikke hedder finster i virkeligheden hedder Emilia! :-D finster lyder bare så sjovt! :-P

  • Emilia siger:

   Bravo! :-/

  • ANONYM! siger:

   Bravo! :) så er jeg nummer 2!! ;-) ;)

 66. Lærke siger:

  Hej jeg har skrevet ind før, men gør det igen.
  Alder: 14 år
  Højde: 171 cm
  Vægt: 51 kg
  BMI: 17,44

  Er der nogen der kan hjælpe mig? Min bmi siger at jeg er normalvægtig, men sådan ser det ikke ud i spejlet!! Jeg er så ked af min krop, og især min mave og mine lår, det er bare fedt oven på fedt! Jeg løber 3-4 gange om ugen, og træner jævnligt. Jeg har skåret 75% ned på mængden af min kost, og spiser aldrig usundt. Folk siger at jeg er undervægtig og at jeg ikke skal tabe mig mere, fordi man kan se mine kraveben og hofter meget tydeligt. Jeg vil SÅ gerne ned på de 48 kg! Hvad skal jeg gøre?

  • Sune siger:

   Du skal absolut ikke ned på de 48!!! Du er nomalvægtig! Jegv synes endda at du skal tage lidt på.

  • Lisa siger:

   du er sikkert ikke så tyk. tror bare fordi du er i puberteten at du tror det. lyt til de andre! :)

   • Lærke siger:

    Tak for jeres hurtige svar. Kan oplyse at jeg ikke vejer 51 men 49 kilo nu :) Mangler bare 1 kilo mere

   • laura siger:

    Kære lærke.
    jeg er en pige der danser urtoligt meget, men har fået af vide at jeg skal træne for at komme i form.
    Det gør jeg med glæde for det er sjovt at træne, men det kan også blive for meget.
    Mit forsla er at du ikke taber dig helt ned til 48, men hvis du absolut skal tabe dig så er det måske en ide at tabe dig ned til 50.
    jeg kan sige at jeg er 12 år og det er min føreste gang jeg skriver her så jeg er ikke så god, nå men vidre til sagen.
    Jeg er 12 år og vejer næsten det samme som dig men er en del lavere
    Alder: 14 år
    højde: 160
    vægt: 50
    jeg er lavere og vejer næsten det samme som dig og er yngre,
    alle har problemmer med sin vægt og det er helt normalt men hvis du har lyst så tab dig kun et kilo
    kh laura

 67. Anonym siger:

  Hej

  Jeg er en pige på 13, 164 cm høj og vejer 62 kg(!!!)
  Jeg er overvægtig :-( Jeg har taget 10 kg på siden august, og det dr jeg rigtig ked af. Jeg vil gerne tabe mig de 10 kg igen. Jeg løber 2 gange om ugen + styrketræning og spiser så sundt og varieret som det overhovedet er muligt.

  Det er pinligt at være så fucking fed. Jeg er meget aktiv og sådan, men taber mig ikke!

  Hjælp mig!!

  • Anonym siger:

   Hej! Jeg er en pige på 13 og har tabt mig 2 kilo;) normalt plagede jeg at spise alt a for meget og gik altid i seng med ondt i maven, moske spiser du det rigtige men bare for meget ?
   PS la vær med at stoppe med at spise det er ikke det jeg mener!

 68. laura siger:

  hej jeg er en pige der har skrevet her før men nu skriver jeg her igen
  køn: pige
  højde: 1,60
  vægt: 49,5
  jeg ved det vil blive hårdt men er nød til at komme ned på 40
  er utilfreds blev mobbet med min krop i 6 år og nu har jeg skiftet skole men har ingen venner og mener det har seriøst ingen
  følger det er begrund af min vægt hader den af hele mit hjerte vil mega gerne ned på 40
  så kunne det jo være jeg blev lidt kønnere og hvad ved jeg fik flere venner
  den siger jeg er normal vægtig men det er så svært at tro på
  led engang af spiseforstyrrelse og tabte 6 kilo dem tog jeg så hurtigt på igen
  den eneste ven i hele mit liv jeg har haft har kaldt mig tyk hunderede gange og til sidst ville hun ikke være sammen med mig mere begrund af min vægt nogle der kunne tænke sig at give mig gode råd skal bare ned på de 40 kilo om jeg så skal lide af spiseforstyrrelse igen jeg skal derned enden jeg bliver 13 om 8 måneder så vil i ikke nok hjælpe mig
  kh. laura

  • Teresa siger:

   Hej Laura. Jeg er en pige på 12 år, og jeg vejer ca. 45 kg. Hvilket jeg ville sige er ret meget. Jeg ved dog godt selv at jeg er normal vægtig. Hele mit liv har jeg været petite, ret lav, og mine lår har altid været meget gode venner så at sige. Mine lår har altid været meget tætte, og de har altid rørt hinanden. Jeg er meget utilfreds med min krop. Min ryg den går lidt ud af, jeg kan ikke forklare det ordenligt, for jeg er ikke sikker på hvad det hedder, men min mave den stikker meget sådan ud. Jeg har også nogle mavemuskler som ikke gider at gå ind ad så min mave ser ud som om at jeg er lidt stor. Så, jeg har det ikke ligefrem let med min krop. Jeg har lært at være ligeglad med det, det synes jeg også at du skal være. Selvfølgelig skal du stadig spise sundt og bevæge dig, men din krop ser ud som den gør og det kan der ikke gøre noget ved. Det er altid flottest at have selvtillid! Det har jeg lært mig selv. Og det med mobning, ikke lad det går dig på. Er ikke selv blevet mobbet men min bror blev mobbet fordi at han var overvægtig. Han gjorde ikke sindssygt meget ved det, han ignorerede det bare og nu har han det fint. En dag skal der nok komme en person som kommer til at holde af dig. Det lover jeg :)

  • LAURA-Der hjælper- siger:

   Hej Laura
   Det er rigtig synd for dig. Du skal ikke få spiseforstyrrelser igen, bare for at tabe dig! Der findes lettere måder. Hvis du ikke går til nogen sport, synes jeg at du skal begynde. Hvis du køre i bil til skole kan du snuppe cyklen i stedet for. Hvis du er den som altid lige tager en kartofel mere, plus bare lidt ekstra sovs og så runder af med slik til dessert, så synes jeg at du skal droppe slikket, og de ekstra kartofler med sovs. Når du gør rent på dit værelse kan du jo prøve at svinge armene lidt ekstra så du også for rørt dig nns du gør rent, uden du egentlig tænker over det. Du kan også gå en aftentur om aften. Det er rigtig hyggeligt. Og hvis du har en iPod med noget fedt musik på kan du så også sætte farten lidt op, og løbe. Hvis der er en dag du ikke har lektier for, så kan du jo tage en tur i svømmehallen. Der er rigtig mange gode svømmehalle rundt omkring. Og på den måde skal du nok kunne tabe dig. Så skal du bare holde rytmen, også hvis du når ned på de 40. :-) og husk, du skal ikke lide for at tabe dig! det skal være sjovt at dyrke sport! :-)

   når du har tabt dig, så du føler dig tilfreds, synes jeg at du skal starte på en frisk. Grunden til at du ikke rigtig har nogen venner kan også skyldes, at det er dig der venter på at de skal komme til dig. Måske har du det med bare at sætte dig på en bænk i frikvartererne og vente på at der er nogen der skal komme og spørge dig om du vil være med. Men hvis du prøver selv at gå over til dem og spørge om du må være med, er jeg sikker på at de vil sige ja! :-) og hvis du har lagt mærke til en person i din klasse som du synes virker rigtig sød, så kan du jo starte med at spørge hende/ham. Så kan du stille og rolig prøve og inviterer dem hjem til dig, eller hvis du er rigtig modig, kan du jo inviterer hele klassen til din fødselsdag, med hjem til dig. Hvis du gør et godt intryk på dem der, vil de helt sikkert elske at være sammen med dig! :-) og hvis du har problemer med at være den som alle kan komme til, så kan du prøve at være den sjove, snarksalige i klassen. Måske har du også svært ved at tale foran mange mennesker, men hvis du finder på et eller andet sjov at sige, skal du ikke holde det tilbage. Bare ud med det, for folk elsker det!
   Held og lykke med det hele! Og skriv hvis der er mere, for jeg vil enormt gerne hjælpe dig! :-) og jeg håber du kan bruge mit svar. Husk at være glad for dig selv! Du lever kun én gang! (Yolo) ;-)
   Mange håbefulde hilsner fra Laura :-)

  • Anonym siger:

   Hej Laura! Jeg ved godt hvor hårdt det kan være at blive mobbet med sin krop. Jeg er selv 158cm og jeg vejede 48-49kg og ville også ned på 40kg. Jeg er nu ambulant patient med anoreksi fordi jeg mistede kontrollen og det er det jeg fortryder allermest i mit liv. Så vil du ik være sød at sætte et mere realistisk mål for der ikke nogen der fortjener at have det sådan som jeg har det nu!

   • laura siger:

    tak for alle de fine svar de var gode og hjalp mig en del

    • Sune siger:

     Jeg laver kunstknæ hver dag. Det er det hvor man bøjer det ene knæ og så holder en lille pause så du kan nå at få armene ud til siderne og så op og bagefter strække det andet ben ud som ikke er bøjet og så slappe helt af i skuldrene og så rejser du det ene ben stærkt så du danner et “K” og så drejer du rundt mens det andet ben er stærkt lige ud og så runder af med at gå ned i knæ igen. Det hjælper rigtig meget. Lav de her bevægelser 5 gange i træk 2-3 gange om ugen.

    • Lærke siger:

     Hej Laura. I følge din tekst, så er du helt normal vægtig! Ja det er okay at sætte sig et mål man gerne vil ned på, men 40 kilo er alt alt for lidt! Hvis du ender med at veje 40 kilo, er du jo kun skind og ben! Jeg er virkelig seriøs omkring dette! Jeg er 14 år og 171 cm høj. I april vejede jeg 55 kg, og det var jeg så ked af. Nu vejer jeg 47 kilo, og er undervægtig. Jeg har spiseforstyrrelse, og kan ikke komme ud af den igen. Så når jeg skriver dette mener jeg det! Pas nu på dig selv, du er perfekt som du er!

     • ANONYM! siger:

      Helt adeles enige med Lærke!!!! Undervægt er noget skrækkeligt noget!!!!!!!!!!!!! For det første ser man så benet og spinkel ud, for de andet er det rigtig usundt, for det tredje man lider!!!! Og jeg ved hvad jeg taler om!! Har været der hvor det er allerværst!!! Stol på os! Tab dig lidt, men kom ikke under du 40 kilo! :O

 69. Alberte siger:

  Hej alle jer derude. Jeg er en pige på 14 år, og jeg ville blive virkelig glad hvis der var en der ville gave en weight loss makker. Det lyder måske lidt latterligt, men sagen er at det er meget nemmere at tabe sig når man er to om det. Jeg vil lige tilføje at jeg på ingen måde søger en unormal og usund vægt, men at komme tilbage til det sted jeg var for nogle måneder siden. Luge nu vejer 58,5 kg. Ja det er ret meget sammenlignet med alle de kommentarer jeg ser herinde, med små piger der klager over deres vægt. For få måneder siden vejede jeg omkring 54-55 kg. men da sommeren var gik det bare ned af bakke for mig. Jeg kan ikke skyde skylden på andre end mig selv. Jeg føler mig ikke længere tilfreds og glad i min krop, og det vil jeg gøre noget ved, naturligvis på en sund måde. Tilbage til udgangspunktet, hvis der er en pige der gerne vil skrive, og udveksle gode råd, kan i lige smide en kommentar. God jul til alle jer derude!!

  • laura siger:

   jeg forstår dig godt jeg går kun rundt med trænings tøj nu også i skolen fordi jeg tit vil træne hvis du kunne have lyst kunne vi skrive til hinanden hvor meget vi tate os på en måned hver måned endtil vi er tilpas men vi skal ikke tabe os for meget jov måske skal jeg er tæt på at blive overvægtige men hvad siger du hvis du vil er min email ansutha65@g-mail.dk bare skriv når du har tid

  • Teresa siger:

   Jeg vil gerne være med! Jeg gør det mest for at være fit, ikke så meget for at tabe mig. Kunne dog godt tænke mig at tabe et par kg, men det er ikke noget jeg har brug for – overhovedet

 70. Lærke siger:

  Alder: 14 år
  Højde: 171 cm
  Vægt: 51 kg
  BMI: 17,44

  Er der nogen der kan hjælpe mig? Min bmi siger at jeg er normalvægtig, men sådan ser det ikke ud i spejlet!! Jeg er så ked af min krop, og især min mave og mine lår, det er bare fedt oven på fedt! Jeg løber 3-4 gange om ugen, og træner jævnligt. Jeg har skåret 75% ned på mængden af min kost, og spiser aldrig usundt. Folk siger at jeg er undervægtig og at jeg ikke skal tabe mig mere, fordi man kan se mine kraveben og hofter meget tydeligt. Jeg vil SÅ gerne ned på de 48 kg! Hvad skal jeg gøre?

  • laura siger:

   det er okay at tabe sig men du skal aldrig i livet komme ned på 48 fordi hvis du så stadig mener du har fedt der vil du tabe dig mere og 1 gram mindre en 48 så er du undervægtig så ja du må gerne tabe dig men kun 1-2 kilo men må jeg give dig et råd du skulle nok lade være med at fokusere så meget på det fordi hvis man kan se dine hofter er du måske lidt for tynd til at tabe dig mere

  • Teresa siger:

   Du er tynd, virkelig! Du skal ikke gøre noget ved det. Kender nogle der er 160 cm høj, og de vejer nogenlunde så meget som dig. Du er virkelig ikke tyk. Ikke tab dig mere

   • Lærke siger:

    Tak for jeres svar. Jeg er da glad for at i syntes jeg er normal vægtig, men det er så svært for mig at indse. Jeg vejer ikke 51 kilo længere, men 49 kilo

  • Anonym siger:

   Jeg er 14 år, høj og slank. Jeg er tilfreds med mig selv, og det skal du også være. I en periode så jeg det som forkert at spise slik og kage, men helt ærligt bliver man hverken smuk, glad eller sund af at være besat af sin vægt. Mange tænker det er forfærdeligt at veje lidt for meget eller bare at have lidt former, men at være for tynd er heller ikke fedt, man har ingen former og slet ingen bryster. Jeg synes piger med former er smukke, og alle de drenge jeg har snakket med siger det samme. Mine veninder spørger nogen gange, om jeg har anoreksi, og det er rigtig ubehageligt, hvis man ikke føler man har det. Jeg er samtidig en af dem i min klasse med mindst former, så folk der brokker sig over deres lår eller sådan noget og siger det er snyd, jeg har lidt tynde ben, forstår ikke at de er de heldige, for de har flotte kvindelige former. 51 kg er ikke meget, jeg vejer selv 52, og det synes jeg er en fin vægt. Alle piger går for meget op i deres vægt og udseende… Jeg har også selv gjort det, men har indset at vægt bare er et tal, og det du ser i spejlet bare er indbildning. Der er piger i min klasse, som brokker sig over deres hvepsetaljer, som de mener er fede, eller deres helt flade maver. De kan ikke selv se de er smukke, selv om de er! At spise 75% mindre lyder farligt, og hvis du også træner, kan det blive en besættelse..! En jeg kender fik en spiseforstyrrelse som ung, og hun har aldrig fået rigtige former og slet ingen bryster. Hun var uheldig, men man skal stadig passe på, for hvis man vil ned på drømmevægten, kommer man let til at sætte lavere mål, og så pludselig kan man ikke styre det længere. Jeg siger ikke, du ikke skal træne, men pas på med maden, og husk… Du er smuk..!

 71. Anonym siger:

  Køn: pige
  Alder:13
  Vægt:43
  Højde: 164
  Den siger min bmi er normal
  Men jeg er ret kritisk over min krop-stå føler ikke det er rigtigt

  • Anonym siger:

   Skriv til Sofie
   Du er helt normal! Tag det roligt. Kig dig selv i spejlet, smil. Hvis du er utilfreds, kan du begynde og træne lidt, hvis du har lyst. Det hjælper for mange, hvis de bliver strammet lidt op via træning – så er man i det mindste IKKE tyndfed ;-)

 72. Sofia siger:

  Hej!!
  Jeg er en pige på 14 nu!!
  Jeg er ikke særlig høj kun 155
  Jeg vejer 47 kg, og ud fra mange andre der skriver herind, kan jeg godt mærke, at jeg føler mig enorm fed!!
  Jeg træner en masse, løber og mange ture med min hund.
  Selv synes jeg, at jeg er en smule buttet!!
  Selvom både min mor og mine veninder siger, at jeg ikke er det, føler jeg stadig, at de giver mig en form for løgn!!
  Altså jeg kan jo godt se, at jeg jo ikke er overvægtig!! Men synes bare at jeg er ved at blive lidt buttet hist og her!!
  Jeg har også taget en masse på i løbet af det sidste halve år!!
  Ved ikke om det er fordi, at jeg er ved at få “kvindelige former”, eller er jeg ved at blive fed.?..?

  • Lærke siger:

   Det kan godt tegne på at du er ved at få former, du er jo 14, det er der man begynder at få rigtige former. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, men det kunne godt være det. :)

 73. Maia siger:

  Hej jeg er en pige på 12 jeg er 155 høj og vejer 45,3 kg
  Jeg føler mig tyk og er ikke glad for min mave og mine lår hvad syns i

 74. Anonym siger:

  Køn: Pige
  Alder: 13
  Højde: 165
  Vægt: 45

  Den siger jeg er normalvægtig, men jeg synes selv at jeg er tyk..
  - Er jeg det?:)

  • Anonym siger:

   Hej Anonym, jeg er også 13 år og er 165 høj. Forskellen er bare at jeg vejer 52 kg. Jeg har ingen problemer med min krop, og min BMI er normal. Jeg syntes selv at du skulle tage på, du er nemlig slet ikke tyk i mine øjne!

 75. Anonym siger:

  Hej alle dem der læser.
  Jeg er en pige på 10, er 150 cm(ca.) høj og sidste gang jeg vejede mig vejede jeg 32,2 kg.
  Min BMI siger at jeg er “Undervægtig” men jeg føler mig ikke sådan!! Min familie siger at jeg er for tynd og prøver at give mig nogle flere kalorier. Man kan se mine ribben, måske hofteskållerne og nogle andre ting (bla. Oppe ved brystkassen kan man se noget af “skelettet”. Mine forældre siger at det er fordi jeg er for tynd. Men er det ikke bare sådan min krop er bygget på?
  Jeg har vej 41 kilo engang. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre:-( Please.. Er der nogen der kan hjælpe mig??
  Kh Anonym

  • Lærke siger:

   Hej.
   Ud fra det du skriver, så lyder det som om du har et lille problem. Du er kun 10 år, men det lyder som om du er på vej ind i en spiseforstyrrelse. Det bedste du kan gøre er at gå til din læge, og snakke om hvordan du har det. Jeg har ikke set dig, men du lyder virkelig tynd! Din BMI siger at du er undervægtig, og det passer! Vis man kan se mange af din knogler, og dine forældre er nød til at tvinge dig til at spise kalorier, så er det nok en spiseforstyrrelse du er i gang med. Jeg har selv en spiseforstyrrelse, og sagde først til mine hvordan jeg havde det, efter et halvt år. Du skal have hjælp, det er for dit eget bedste.

   • Birkerød siger:

    Bliver på en måde så trist hver gang jeg kommer herind… Så mange unge piger brokker sig over deres kroppe og at de er for “tykke”! Har selv haft en spiseforstyrelse og er næsten lige kommet af med den. Derfor ved jeg hvor svært det kan være når man bare gerne vil være normal og passe ind. Men det der fik mig til at få øjnene var denne tanke: Jeg er den jeg nu er. Tyk, tynd eller normal så kan folk lide mig for den jeg er. Hvis folk ikke kan det så er det ikke mig der har et problem men dem!!!
    Hvis man bare husker at man ikke selv har gjort noget forkert og at man selv er herre (eller kvinde) over sit eget liv så kommer man som regel godt videre.
    Dessuden: Hvem er stærkest? Spiseforstyrelsens ondsindede tanker eller dig, din viljestyrke og dine kære!

    “Just be yourself, everyone else is taken”
    “Be yourself, an original is always better than a copy”

    https://www.google.dk/search?q=be+yourself&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uEa_Uv2rOKb14QSfwoCgBA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=666

   • Anonym siger:

    Hej Lærke.
    Jeg tror, mange mennesker kan lide personer, som dig – du er bare super omsorgsfuld, og hjælper andre til lidt bedre selvværd<3

    Nu er jeg fyldt elleve, men er dog gået ned i vægt.
    Jeg har fået konstateret "Anorexi", bare ikke fordi det ligner det! Jeg følger hver dag en kostplan, og jeg går (hver Tirsdag) hos psykolog og diætist, inde hos noget der hedder "Center for spiseforstyrrelser" Jeg vil ikke tage på, men det skal jeg desværre:-( Jeg har ikke lyst til at leve længere, men jeg tør ikke gøre skade på mig selv…(heldigvis) Jeg mangler en at snakke med, en der kan forstå mig<3

    Jeg vil bare lige skrive, til dig, nu da du havde været så sød at svare.<3
    Kh Anonym

 76. Anonym siger:

  Hej er en pige på 15 år, jeg vejer 42 kilo og er 157 høj. Jeg føler mig lidt tyk, men jeg kan ikke gøre noget ved det fordi jeg spiser ikke slik eller usundt og jeg ride cirka 2 heste hver dag!! Hvad kan jeg gøre for at tabe mig?

  • recovery -girl siger:

   hej Anonym
   du er ikke tyk på nogen måder din vægt er faktisk for lav, men du skal ikke tabe dig tro mig det bliver ikke sjovt at lede eftre bukser når man intet fedt har <3

 77. Anonym siger:

  Hej. Er en pige på 13,5 år :) Jeg er virkelig usikker på min krop og vægt, og jeg er helt sikker på jeg er meget overvægtig… :( Jeg er 165 cm høj og jeg vejer ca. 56 kg.. Jeg vil virkelig gerne tabe mig så jeg vejer 47-50 kg til min konfirmation (foråret 2014) selvom jeg godt ved jeg ikke kan tabe mig så meget. Da jeg var mindre var jeg endnu mere tyk, sådan med dobbelhage agtig :( Alle mine veninder siger at jeg ikke er for tyk, er smuk, og ikke behøver at tabe mig, men jeg ved de bare siger det fordi at de ikke vil sårer mig. Jeg håber at i ved om jeg vejer alt for meget? :)

 78. Lærke siger:

  Alder: 14 år
  Højde: 171 cm
  Vægt: 51 kg
  BMI: 17,44

  Er der nogen der kan hjælpe mig? Min bmi siger at jeg er normalvægtig, men sådan ser det ikke ud i spejlet!! Jeg er så ked af min krop, og især min mave og mine lår, det er bare fedt oven på fedt! Jeg løber 3-4 gange om ugen, og træner jævnligt. Jeg har skåret 75% ned på mængden af min kost, og spiser aldrig usundt. Folk siger at jeg er undervægtig og at jeg ikke skal tabe mig mere, fordi man kan se mine kraveben og hofter meget tydeligt. Jeg vil SÅ gerne ned på de 48 kg! Hvad skal jeg gøre? :(

  • Taylor siger:

   Hej Lærke
   Mit bedste råd til dig ville være at fortælle dine forældre ell. læge, at du synes du er for tyk. Ud fra det du skriver kunne det lyde som en begyndende, hvis ikke allerede, spiseforstyrrelse. Jeg har været i din situation. Jeg er faktisk stadig i den. Men jeg har besluttet mig for at snakke med min læge og tage en test for en spiseforstyrrelse.
   Du er ikke for tyk. Du er normalvægtig! Du har skåret alt for meget ned på din kost, det kan godt blive farligt. Hvis du endelig skal gøre noget så prøv at acceptere dig selv for den du er. Accepter at det her er den laveste vægt du kan komme ned på. Tal med nogen om dine følelser. Ellers kan det gå galt. Jeg håber virkelig du vil prøve at komme ud af den her cyklus, men jeg ved, at når man først er inde er det svært at komme ud. Mange mennesker lever hele deres liv med en spiseforstyrrelse. Der er folk der er 60 der stadig har spiseforstyrrelser fordi de egentlig bare ville tabe dem en lille smule. Men det gik galt. Jeg håber virkelig du tager det alvorligt og prøver at passe på dig selv.

   Vh en pige der har dealet med spiseproblemer og stadig gør det

   • Lærke siger:

    Hej Taylor.
    Alt det du nævner med spiseforstyrrelse er rigtigt. Jeg har haft spiseforstyrrelse siden september.. :/ Jeg er først begyndt at snakke med mine forældre her nogle dage siden. Jeg har kontaktet min læge, og skal til samtale til januar. Jeg ved godt at det er en dårlig cyklus jeg er kommet ind i, jeg har bare så forfærdelig svært ved at acceptere min krop som den er.

  • Hendedenkloge siger:

   Min store søster havde det i 5 år! Det ødelagde hendes liv fuldstændigt. Selvom det snart er flere år siden nu så har hun det stadigvæk svært med sig selv og det vil hun have resten af sit liv… Hun var tæt på at dø. Er det virkelig værd at udsætte sig selv og sin krop for det ??? Så jeg mener det virkelig når jeg siger PAS NU PÅ! Vi har den samme højde og næsten samme alder (bliver snart 14). Men forskellen er bare at jeg vejer 59kg. Og det er normalvægt. 51 kg det er livsfarligt! For snart bliver de 51 til 49-45-43-42-40… Så jeg mener det… Snak med nogen om det her! For din egen skyld…

 79. Line siger:

  Hej jeg er en 12 Årig pige er lige blev for en dag siden. C:
  Jeg er 155 Centimeter høj og vejede 51 kilo. Er det for meget”
  Jeg døjer meget med selvtillids problemer. Går til håndbold 3 gange om ugen, og skal måske starte i et fitness center.. Jeg har prøvet i et stykke tid og spise som normalt, men bar vælge det sunde. (: Men synes i jeg har brug for at tabe mig?

  • Zeke siger:

   Hej. Hør her, jeg har godt nok aldrig set dig, men du lyder ikke spor tyk, hvis du spørger mig. Hvis din bmi fortæller dig at du er overvægtig, skal du ikke stole på den. Jeg kan se at du dyrker meget sport, så det er vigtigt, at du husker, muskler vejer mest. Synes også det lyder som super god idé at starte i fitness. Men så skal det være fordi du både vil tabe dig og bliver stærkere. Det med 3 gange håndboldkvinder om ugen lyder også rigtig klogt. Men fra min synsvinkel lyder det ikke til at fedme er et af dine store problemer;) PS. Det der med selvtillidsproblemer, kender jeg alt for godt.

   VH pige på 12;)

 80. Anna siger:

  Hej jeg er en pige på10år jeg er 151høj og vejer41kg den siger jeg er normal :-) jeg har haft det svært med min krop jeg har i lang tid syntes jeg var tyk men nu syntes jeg at jeg er blevet tyndere:-). Før vejede jeg43kg og var 146 det er to måneder siden.

 81. Anonym siger:

  Hej! Jeg er 145,5 høj og vejer 32,7… Syntes selv jeg er tyk men min bmi er normalvægtig… er jeg tyk!!!

 82. Person siger:

  Hej jeg er en dreng på 11 år jeg er 155 høj og vejer 45 kilo jeg tager et kilo på er jeg overvægtig

 83. Ukendt siger:

  Hej. Jeg er en pige på 13 år. Jeg er 1.61 cm, og jeg vejer 46,1 kg. Denne bmi beregner siger godt nok at jeg er normal vægtig, men kun to kilo fra at være overvægtig. Jeg føler mig rigtig grim og klam på grund af min krop, men nogle gange synes jeg ikke at det er så slemt. Men ligeså snart at jeg får jeans på, føler jeg at mine lår er utrolig tykke.

  Jeg har i løbet af sommerferien tabt 6 kilo, og jeg har været virkelig undervægtig. Men jeg har nu taget 4 kilo på, fordi at mine forældre opdagede det. Men jeg har det virkelig dårligt med mig selv.

  Hvad ville i gøre i denne situation?

 84. anonym siger:

  Køn: pige
  Alder:13
  Højde:166cm
  Vægt:53:’(

  Hej allesammen

  Jeg BMI tesren og den siger jeg er normalvægt men jeg føler mig bare så tyk. Folk siger jeg er tynd og jeg ikke skal tabe mig. Jeg ved ikke rigtig om det bare noget de siger for at gøre mig glad. Jeg er lidt bred i taljen meb det er ikke fedt overhovedet jeg er mest ked af det med mine lår og meget lidt min mave. overvejer at tabe mig så jeg vejer 50 kilo men hvad syntes i???

  • Anonym siger:

   Du lyder fuldstændig normal!
   Min veninde vejer 53 og er 160 høj.
   Hun ser almindelig ud, så må du jo være perfekt!
   Tvivl ikke på din vægt. Du er perfekt som du er nu:-)

  • Mikkel siger:

   Hej! :) Du er helt normalt vægtig og har ikke grund til at tabe dig, husk på at kroppens vægt kan svinge 3 kg om DAGEN :) Så ingen grund til panik.

 85. Freja siger:

  Jeg er en pige på 15 år, er ca 171-172 cm høj og vejer 60,5 kg. Jeg ville bare høre om nogen af jer havde nogle gode råd til hvordan jeg kan tabe mig på en sjov måde, og om nogen af jer har tabt jer og hvordan I har gjort det:-)

  • anonym siger:

   Hej freja

   Inden jeg begyndte i 7.klasse tabte jeg 4 kilo. Jeg spiste små portioner mad og jeg fik så tit brød kun nogen gange. Jeg lavede øvelser der hjemme og løb turer. Jeg gjorte det ikke alene fordi min mor ville også tabe sig. Mig og min mor var lidt sur på mig firdi hun synes jeg ikke spiste noget og vi kom nogen gang oppe at skændes. Jeg vejer nu 53 kilo og før vejde jeg 57 kilo men jeg vil stadig tabe mih så jeg cejer 50 kilo.

   Held og lykke

 86. Freja-Sofie siger:

  Hej Alle
  Jeg er en pige på 15 år, er 171 cm høj og vejer omkring 60,5 kilo med et BMI på 20,86. Jeg er meget usikker over min vægt, men har prøvet mange gange at sige til mig selv at jeg ser sund og rask ud. Men mit spejl er ikke enig! Jeg ser en lidt stor pige, og vil gerne ned på 56-57 kilo, men mangler motivationen og lysten til at starte til en sportsgren, da ingen slags sport interesser mig. Jeg ville høre om nogen af jer har nogle forslag, sjove forslag, som jeg måske kan prøve af?
  Please svar :-)

  • Maj siger:

   Jeg går til Rope Skipping (Sjipning). Førhen var der heller ikke noget der interesserede mig men så begyndte jeg og synes det var rigtig sjovt!!:D

  • Anonym siger:

   Ud fra de tal du giver skal du ikke bekymre dig om at få din samlede vægt ned, men det kan jo være at du heller vil begynde at bygge lidt muskel mod at tabe noget fedt. Måske at ændre dine kostvaner til noget mindre fedende, men stadig med masser at kj samt at begynde til noget højintensitetssport ville hjælpe på det :) Sjipning lyder som en god idé, og styrketræning 1-3 om ugen (balder, mave, ben og andet du vil fokusere på) ville nok også hjælpe på det. Hvis du skal styrketræne er det bedst at tage hele kroppen samme dag, ellers gør kroppen ikke noget for at bygge muskelmasse.

   • Anonym siger:

    Hej Freja-Sofie, badminton tror jeg ville være en god sport. Jeg går til badminton, og jeg synes det er det bedste i verden! Jeg er i hvert fald mega motiveret. Måske kunne du prøve en træning i nærheden af dig, og se hvad der sker(-:
    Husk at spise sundt, som havregryn om morgenen uden sukker.
    Held og lykke
    Håber du kan bruge mit foreslag
    Hilsen Anonym

    • Hendedenkloge siger:

     Jeg er helt enig med “anonym” ⬆️. Badminton er virkeligt sjovt og man brænder mange flere kalorier end man skulle tro ;) .

 87. Anonym siger:

  Skal også starte i ny klasse, så håber jeg kan slippe af med nogle af dem til den tid. PS: er bumserne der bare i en periode eller er det permanent? HJÆLP :-(

 88. Anonym siger:

  Køn: pige
  Højde: 159
  Vægt: 43
  Alder: 12

  Hej, min BMI er normal, men jeg ville gerne veje 40, ( føler mig lidt lille og bred). Jeg går til badminton to gange om ugen, og løber to gange om ugen. Jeg spiser altid havregryn med kerner på om morgenen fordi det mætter i længere tid, og fordi min badminton træner har sagt det til mig. Jeg får skolemælk og drikker mælk til både morgen og aften måltiderne, og jeg spiser en skål salat næsten vær dag. Jeg spiser meget sundt og variere sukker og fedt, jeg forstår bare ikke hvorfor jeg får så mange bumser i ansigtet. Jeg spiser nemlig ALDRIG chips. Mit største problem i livet lige nu er at alle glor mig i panden, og at jeg ikke kan tabe mig selvom motionen er i top. Please hjælp mig!

  • Amanda siger:

   Jeg synes ikke det lyder som om du er for tyk? Jeg vejer 51 kg. og er 166 cm høj. Det er ikke altid at bumserne har noget med kosten at gøre. Mit bedste råd er at vaske dig i ansigtet hver dag med vand og måske lidt blid sæbe. Find nogle cremer og shampooer med svane-mærke i stedet for at købe dem med parfume og parbener i ;) håber det kan hjælpe lidt.

 89. nanna siger:

  hej jeg hedder nanna
  alder 12 år
  vægt 46.9
  højde 168
  bmi 16,3
  er det meget ? jeg syntes jeg ligner en fed ko jeg har vildt tykke lår
  svar mig

  • Mark siger:

   Du er undervægtig… Så nej! Du ikke fed..

  • Amalie Jensen siger:

   Sæt en lille seddel på dit spejl hvor du har skrevet mindst tre ting du godt kan lide ved dig selv. Der kan fx stå:
   Du er smuk, du er slank, du er som du skal være.
   (Husk det er bare et forslag til hvad der kan stå så du behøver ikke at skrive lige precist det her)
   Så hver morgen når du står op skal du sige det højt til dig selv mindst tre gange. Til sidst vil du syntes at det er sandt hvad der står og du vil holde af dig selv. <3 ;-)
   Jeg håber at du kan bruge mit råd til noget! :-) <3

 90. Anonym girl siger:

  Køn:pige
  Vægt:48
  Højde:166
  Alder:13
  Ved godt jeg er normal vægtig, men det er bare det med mine lår! Og så har jeg også fået lovehandles
  Mine lår er lidt ( ) sådan formet og det syntes jeg ik er så pænt nogle gode tips til at få dem til at være lidt mere normale??

 91. ANONYM! siger:

  YEEEEEEEEEES!!!!!!! :) er endelig kommet op på nomalvægtig!!!!! Er over lykkelig!! Før var jeg svært undervægtig… Mannnn! Jeg er så glad! Det kan man næsten sige er min fødselsdags gave. Jeg har fødselsdag om 2 dage (29/11) XD ejjjj! Jeg er bare så glad!
  Mange Hilsner ANONYM! :D

  • Mark siger:

   Super flot klaret!! :) Jeg var overvægtig… Men er blevet normalvægtig!! Det er nok min fødselsdags gave :D Jeg har fødselsdag d 30/11!

  • Amalie Jensen siger:

   Hvorfor er du glad for det?
   Forstå mig ret. Men jeg forstår ikke hvorfor at man gerne vil tage på når man er undervægtig? Jeg er på grænsen til at være undervægtig, og det er jeg glad for, fordi jeg vil vildt gerne være undervægtig og dermed tynd.
   Please vil du ikke nok godt svare? ;-) <3

 92. ANONYM! siger:

  YEEEEEEEEEES!!!!!!!

 93. marie siger:

  hej jeg hedder marie og vejer 79,5 og er i højten 167. jeg har bare så tykke lår og arme alle på min skole driller mig jeg har også til træning med jeg har bare ikke tap mig. hvad skal jeg gøre

  • Mark siger:

   Hvis du spiser meget slik og hvidt brød så taber man sig ikke. Hvis du spiser meget af sådan noget så skær ned på det :)

   V.H Mark

  • Sarah siger:

   Man taber sig ikke lige med det samme, du bliver nød til bare at fortsætte!! Men motion er ikke nogen stor hjælp hvis du ikke spiser sundt. Og at spise sundt er ikke kun sundt mad, man skal også spise det i en ikke for stor eller lille mængde. Prøv at tælle kalorier,, man skal have ca. 2000 kalorier om dagen, men det kommer meget an på hvor aktiv man er og sådan nogle ting.

   Håber det hjalp :)

   • Amalie Jensen siger:

    Altså jeg er ikke lige frem det man kan kalde aktiv og jeg spiser altså kun 500-100 kalorier om dagen. Mit råd er lad være med at spise store portioner og hvis du bliver sulten midt på dagen så tag nogle grøntsager eller frugt. Prøv KUN at spise slik, chips, sodavand osv. i weekenderne og kun i meget små mængder.
    Jeg håber at du kan bruge mit råd til noget! ;-) <33

 94. Mig... siger:

  Hej.
  Jeg er en pige på 13, jeg er 168, og vejer 58.
  Jeg synes at jeg har mega tykke lår og arme. Er jeg for tyk, mit BMI er på omkring 20???

  • Ano siger:

   Du er helt normalvægtig. Desuden er vægt jo bare et tal… Man kan jo sagtens have rigtig mange muskler og være rigtig sund og stadig veje det samme som en usund person (som så har meget fedt)

 95. Mark siger:

  Hej :) Jeg er en dreng på snart 14 år (om 11 dage). Jeg vejer 60 kg og er ca. 170 høj.. Den siger jeg er normalvægtig, men jeg føler mig stadig lidt tyk…. :/ Nogen der et råd? Jeg har forsøgt at tabe mig i snart 1 år uden held…

  • Karsten Nuggagren siger:

   Hej Mark :-)
   Jeg kan forstå at du har nogle tanker om at tabe dig, men det er helt normal. du burde ikke prøve at tabe dig, men hvis du gerne vil ændre din krop, så synes jeg du skulle melde dig ind i en svømmehal eller en fitnesscenter.

  • ANONYM! siger:

   Ej! Sejt. Har du fødselsdag den 30/11 ?? :) jeg har den 29/11 . Men ligemeget… Jeg synes ikke, at det ville gøre noget, at du tabte dig et par kilo, men på den anden side, så er det heller ikke noget, du skal gå rundt og bekymre dig om. Den siger, at du er nomalvægtig. Så jeg vil sige, at du kan prøve at tabe dig, hvis du synes, at du godt kunne være lidt slankere, men hvis du ikke kan tabe dig, er det ligemeget. Du er som du skal være. :) vær glad for dig selv og din krop! :D
   Mange Hilsner ANONYM!

 96. Kirstine.. siger:

  Hej.. Mit navn er Kirstine og er 12 men snart 13
  Min vægt er 34 kg og højde 157 cm (under vægtig) Men er glad for mit udsende :-) . Men jeg vil gerne have en lidt sundere hud.. prøver at drikke en masse vand om dagen men syns ikke det virker har gjort det i 4 uger men ser ikke nogen forskel.. prøver spise sundt men.. Virker ikke Det er ikke fordi jeg er bebumset har bare nogle knopper på kind benene… Nogle gode råd ??

  • O siger:

   Har det ikke også noget med ens fedtprocent at gøre for jeg er 14 og vejer da 65 kg (1.81 høj) men min fedtprocent ligger på 11,4???
   Svar venligst :)

  • Hendedenkloge siger:

   Jeg syntes du skal investere i nogle gode renseprodukter hvis du syntes du har mange bumser. Men jeg syntes nu ikke det lyder som om du har mange… Jeg ville gerne bytte ;) !

 97. Caroline siger:

  Hej allesammen
  Nogle gode råd til vægttab ???
  Jeg er en pige på tretten og er ikke så glad for min mave, mine ben og arme. Nogle gode råd

  • Anonym siger:

   Hej jeg er en pige på 12 år, jeg vejer cirka 54kg og er cirka 164cm høj, Er jeg tyk? For jeg synes egentlig ikke jeg ser tyk ud kun lidt min mave så hvis jeg gerne vil have en fladere mave hvor mange mavebøjninger skal jeg så tag hver dag? (svar please)

   • Sarah siger:

    Du skal huske at ikke kun at træne maven, eftersom du kan få meget ondt i ryggen, mit råd er at du skal tage 25-50 mavebøjninger+ rygbøjninger

 98. Mille siger:

  Hej! Jeg er 10år og vejer 41kg og er 148 høj. Jeg syntes jeg er lidt tyk beregneren siger at jeg er normal vægtig men jeg er et kg under overvægtig:(. I min klasse er der en pige der er tykker en mig men alle de andre er tyndere og jeg vil bare så gerne tabe mig HJÆLP

 99. Mille siger:

  Jeg er el kg under over vægtig men jeg syntes jeg er vildt fed jeg er 10 og 148 høj og vejer 41:(. Jeg vil gerne tabe mig!

  • Cecilie siger:

   Du er heldig.. Jeg er 11 år gammel, er 141 cm høj og vejer 42,1… Min BMI siger at jeg er overvægtig med 6 kilo:(

 100. Signe ^^ siger:

  14-årig pige
  Vejer 44 kg
  Er 168 cm høj
  Mit bmi er 15,59
  LÆNGE LEVE ANA!
  <33

 101. William siger:

  Jeg er 12 år gammel og klatiger 5 ganne om ugen og vejer 35 kg er en 155 høj bmi siger at jeg er udvigit hvad syndst i

 102. William siger:

  Jeg er en dreng der er 12 år gammel og vejer 35 kg og er 155 høj jeg klater 5 ganne om ugen og spiser normalt bmi siger at jeg er undervægti men hvad syndet i

  • Mark siger:

   Du burde nok tage et par få kg på :) Du lyder til at være ret tynd… Men jeg ved jo ikke hvordan din krops bygning er…

   • ANONYM! siger:

    Alt det du har skrevet er det samme som mig(med hensyn til vægt og alder) bortset fra at jeg er en pige. Jeg er nomalvægtig men er dog lige på grænsen til undervægtig. Ved ikke når det er drenge.

 103. Bo siger:

  Jeg er lækker og tynd hjælp

  Hilsen en trold

 104. K siger:

  Hej
  Vægt: ca 48,4
  Højde: ca 150
  BMI: normal
  Alder: 12 år

  Jeg ved godt at jeg er normal vægtig men derfor føler jeg mig stadig tyk og har meget svært ved at gå i stramt tøj og mit selvværd svinger meget men jeg har det nærmest aldrig helt vildt godt med mig selv og jeg vil rigtig gerne tabe mig men jeg dyrker nærmeste kun sport her om vinteren og om efteråret da det sport jeg gerne vil gå til er badminton og gymnastik og jeg tror ikke at jeg ville kunne gennemføre en slankekur da jeg ikke er så god til at tro på mig selv og jeg har det sådan at vis jeg ikke gennemføre det jeg har sat mig for så får jeg det helt vildt dårligt med mig selv som da jeg i sommers lavede en aftale med min mor om at læse en bog på et bestemt stykke tid ville jeg få et eller andet (kan ikke huske hvad det var) så da jeg dagen før kunne se at det kunne jeg ikke nå blev jeg så skuffet og sur på mig selv at jeg besluttede mig for at sidde oppe og læse så lang tid som muligt om natten for at blive færdig men det blev jeg ikke men min mor sagde at det var okay og at jeg ikke skulle have det sådan for hun var stolt over at kunne se hvor meget jeg havde kæmpet men jeg havde det stadig helt vildt dårligt og jeg har meget svært ved at være stolt over ting jeg laver og tænker tit på det nekative istedet for det positive også er jeg meget glad for søde sager og har meget svært ved at sige nej til det
  Håber at der er nogen som kan give mug nogle råd
  Hilsen mig
  PS undskyld vis der er stavefejl er ikke så god til at stave

  • Markus siger:

   Hej k
   Jeg heder markus er også 12 og jeg vejer 43 men jeg har vejet 47 jeg har bare et godt råd du skal løbe nogle turer og gå i fitness
   Kh markus

  • Joan siger:

   Hej
   Du siger at det sport du gerne vil gå til er badminton og gymnastik, hvad så med at prøve at finde nogle som også træner i foråret og i sommeren vis muligt. Og i stedet for måske at spise slik og andre søde sager, så kan du spise frugt, grønt eller lave hjemmelavede snacks i små mængder, så du ved hvad du spiser i stedet for at spise færdig lavet slik, kage, chips osv. Eller tage en juice så dit blodsukker er stabilt. Et godt råd ville være at spise mad som holder dit blodsukker stabilt hele dagen, det gør at du har nemmere ved at sige nej til søde sager. Et andet godt råd ville være vis du har nogle venner som også gerne vil tabe sig eller bare motionere sammen med dig, så aftal at i mødes en eller flere gange om ugen og træn sammen, det gør træningen lidt sjovere. I kan fx finde gode trænings videoer på youtube, og så lav det som de gør i videoen.
   Hilsen Joan.
   PS. Jeg gør det selv, og jeg vejer 46 kg og er 168 cm (16 år)

 105. Anne siger:

  Køn:pige
  Vægt:57
  Højde:167-168
  BMI:20.20

  Den siger jeg er normal vægtig syntes selv jeg er overvægtig og skal tabe mig men drengene i min klasse syntes jeg er en fed luder so er jeg overvægtig eller normal vægtig

  • K siger:

   Hej Anne
   Jeg tror du er normalvægtig men jeg ved det ikke. De drenge der de skal bare holde deres mund for sådan noget skal man bare ikke sige til eller om folk ikke engang for sjov for det er bare ikke fær overfor nogen! Jeg ved godt det kan være svært men du må prøve at inurere (ved ikke hvordan man staver det men håber du forstår hvad jeg mener) det eller snakke med en voksen om det.
   Hilsen her fra

  • Marc siger:

   Hej
   Køn:dreng
   Vægt:58
   Bmi:20-23
   Højde: 1,63
   Syntes jeg er tyk hvad syntes i

  • Anonym siger:

   Kæreste Anne.
   Du lyder ikke som om du er overvægtig. Drengene fra din klasse mangler openbart nogle at drille og derfor vælger de en sårbar person. Du skal være glad for dig selv og bare ignorer drengene. Har du fortalt dine forældre eller din lære om hvad de kalder dig? Ingen er en ” Fed luder so” og i hvert fald ikke dig!
   Jeg håber du for løst dine problemer og bliver glad for dig selv:-) God weekend
   Kærlig Hilsen Amalie

  • Hendedenkloge siger:

   Det lyder som om drengene i din klasse trænger til at gå af helvede til! Sådan nogle svin!

 106. Anne siger:

  Hej jeg er en pige på:
  12.år
  Kg.67
  Højde.168

  Den siger jeg er normal vægtig men er jeg det

 107. Svar siger:

  Jeg er en pige på 12 år,
  Jeg vejer 47
  Er 160 høj
  Mit bmi er 18.36 ( normalvægtig)
  Men jeg har alt for meget fedt på sidebenene.
  Jeg tager meget let på! Nogen med gode råd???

  • Anonym siger:

   Hej, jeg synes du lyder helt normal, og hvis du føler dig frisk og glad, så kan livet ikke være bedre:-)
   Men hvis du ikke har det sådan så sørg for at spise sundt, og dyrke sport, så skal du nok kunne leve et langt og rart liv. Vær glad for dig selv:-)
   Held og lykke:-)

 108. Overvægtig?:( siger:

  Jeg er en pige som fylder 15 lige om lidt. Jeg er 158 høj og vejer ca. 60 kg. Den siger jeg er overvægtig, og måske burde jeg tabe mig lidt. Med det er ikke fordi jeg syntes jeg er tyk. Mine lår måtte godt være en smule mindre, men jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal tabe mig. Jeg blir lidt trist over at få at vide at jeg er overvægtig, for jeg er for det meste ok tilpas med mig selv. Hvad syntes i?

  • Jonathan siger:

   Hej. Du lyder da skøn. Jeg er en dreng på 15 ligesom dig, og hvis der er noget vi drenge kan lide, er det en pige der er tilfreds med sig selv. Du lyder helt normalvægtig, og noget af det værste er piger der brokker sig over de er fede når de ikke engang er det.

   Du lyder som en fantastisk pige, bare der fandtes flere som dig. Hav en god dag :)

   • Lise siger:

    Hej Jonathan!

    Du er en helt

    • Lise siger:

     Kun en lille smule af min besked kom med, så jeg prøver igen.

     Kære Jonathan.

     Du er en helt. Bare der fandtes flere kloge og fantastiske drenge som dig med en sund og glad indstilling til krop og sjæl. Sig det til pigerne !!!

     Kærligste hilsner fra en bekymret mor til en dejlig datter på 15 år med anoreksi

 109. Anonym siger:

  Jeg er en pige på 14 snart 15. Jeg vejer 41 kg og er 159 cm høj. Min BMI ligger derfor på 16,22, og I skriver herinde at jeg er undervægtig. Jeg tænker at det ikke er særlig meget, for jeg er ikke sådan helt vildt tynd(jeg er ret tynd, men ikke overdrevet tynd). Udover det er jeg ret petit, og ja, lav. Jeg træner en lille smule hver dag med hulahopring(med vægte) og lår/balle øvelser(jeg gør IKKE dette for at tabe mig). Men kan der ske noget ved at jeg er en lille smule undervægtig? Og burde jeg tage på? Og burde jeg stoppe med at træne?

 110. Rosaline Claudia gomez grundsteenh siger:

  jeg er 17 år gamel jag er fra spanién vilket vil sige at mit dansk stadig ike er så god, men jeg lære, så please don’t judge mé!
  jag vejer 68,7 kilo. :( intet af mit fedt sedder på min mave, men tilgængel på mine arme og lår! jeg er 180 cm. høj. er bange får at have en eller anden sygdom! tro i der er noget gjalt med mig? :( )

  RECUERDE QUE TODO EL MUNDO ES HERMOSO! <3

 111. Anonym siger:

  Hej alle,

  Jeg er en pige på 13 år.
  Højde: 166
  Vægt: 67 (!)
  Mit største ønske er at tabe mig. Jeg er tit blevet mobbet i idræts timerne og til svømning af pigerne i klassen. De siger at jeg vil være fed for altid og jeg kan ikke tabe mig, fordi jeg holder for meget af de søde sager. Jeg prøver ikke at græde, men har det som lort. Har fundet ud af at slankekure OVERHOVED ikke virker -(tog 5 kg på). Min største drøm er nu, at tabe mig 10-13 kg. Jeg har en stor fed mave, og har hørt at det kan være farligt at have for meget fedt der pga organerne. Nogle der har nogle tips eller ved cirka hvad min ideal vægt skal være?
  Til alle dem der er i gang med at tabe sig, eller HAR tabt sig – ROS TIL JER!
  Knus herfra, please svar hurtigt :)

 112. Anonym siger:

  Hej alle sammen!
  Jeg sidder og læser de her svar/spørgsmål som i alle har skrevet her inde.
  STOP JER SELV! Alle jer som skriver i er overvægtige som faktsik langt fra er det? Prøv lige at tænk over hvor meget det såre de folk der faktisk er overvægtige som sidder og læser det? Det for jo dem til at føle sig dobbelt så stor.
  Jeg fatter ikke at man kan være så fyldt med ego, at man lige frem skrive det på sådan en side her, bare for at få folk til at skrive at man selv er tynd? Omg man..

  • laila siger:

   Hvad bilder du dig selv ind? Der er en skala som skriver om man er overvægtig. Min søn på 12 vejer 61 kg og er 157 cm høj. Når man taster det ind skriver den at han er overvægtig.
   Det er ikke for at såre nogen men en “kasse” man bliver puttet i når man vil udregne sin BMI.

 113. Rasmus siger:

  Hej. Jeg hedder Rasmus. Jeg er 13 år gammel.. :-)
  Jeg er 1.71-173 høj og jeg vejer 78 kg.
  Jeg synes jeg spiser meget mere end jeg plejer. Jeg kan ikke stoppe med,at spise så meget.
  Jeg har også tykke lår. Jeg vil gerne tabe mig.
  Har brug for hjælp med, at få en flad mave og at jeg taber mig på lårene.:-))

  • William siger:

   Prøv og lade vær med at spise pasta ris og katorler og brød Og så spis grønsager og kød frugt og ikke så meget slik

 114. Rikke siger:

  Jeg er en pige på 12 år jeg er 161 høj og vejer 68. jeg er overvægtig
  Mit bmi er 26.23

 115. Anonym siger:

  Hej jeg ved snart ikke hvem jeg er for et år siden var jeg tyk så har jeg tabt mig meget åbenbart, man kan bare ikke selv se det men min veninder siger at jeg har tabt mig meget og jeg ikke må tabe mig mere men på en eller anden måde når jeg står foran spejlet forstiller jeg en stor fed pige der er ved at vælte.

  Pige
  Alder:14
  Vægt: 44
  Højde: 160-164
  Er jeg fed eller hvad ??

  • Anita siger:

   Kære du.
   Du kan tale med dine forældre eller en anden fortrolig voksen om at du forestiller dig at du er en tyk pige, der er ved at vælte.
   Det lyder som om du har en meget anden opfattelse af dig selv, end din veninde har det.
   Hun lyder bekymret. 44 kilo er ABSOLUT ikke ret meget at veje som 14 årig.
   Jeg er selv en voksen kvinde på 39, der hele mit liv har tænkt på vægt osv, men lidt i den anden ende, da jeg nemlig var mere rund end mine veninder. Jeg drømte om at være lige så slank, men ved du hvad? I mens jeg brugte tid på alt det, gik livet videre og jeg nåede ikke at nyde det, så meget som jeg kunne have gjort.
   Mit råd til dig er, at husk at leve de skønne kommende teenage år og koncentrer dig om alt det sjove i livet og tag det sure med på vejen, som læring til fremtiden.
   Du er IKKE fed.
   Venligst A

  • Anonym siger:

   Håber slev du kan se at du ikke er “fed”!
   Tænk på alle dem som faktisk er overvægtige, og så skriver du det?
   Du kan jo bare tjekke dit bmi?

 116. anonym siger:

  Er jeg for tyk vis jeg vejer 60 kilo og er 177 høj. svar venligt. er en dreng på 13

 117. Emilie siger:

  Hej :)
  Jeg er en pige på 13 år, 14 til november.
  Jeg er 163 høj og vejer 37.
  Er det normalt? Jeg føler mig tyk på nogle punkter og ved ikke om jeg skal tabe mig.
  Hilsen mig

  • Anonym siger:

   Du er over hovedet ikke tyk!!

  • Jesper siger:

   Hej Emilie.
   Håber virkelig at du tænker lidt over din vægt, for det er i hvert fald ikke særlig sundt ren faktisk er du i risiko for livsfare.

   Din normalvægt skulle gerne ligge på mindst 48 kg bare for ikke at være undervægtig!!

  • Laura siger:

   Prøv lige at høre her… Du er langt fra fed… Jeg vejer 38 kg og er 150 cm… Mit bmi siger 16.89 og det er langt fra overvægtig… Du er slet ikke overvægtig… Lyt til dit bmi… Held og lykke

 118. Mark siger:

  Hej allesammen.. Jeg bli’r ked af at se alle dem der er meget tynde som siger: “Jeg synes selv jeg ser tyk ud”… Der er også sådan nogle som mig der er overvægtige og som har svært ved at tabe sig… Jeg synes det er lidt underligt og sige at man ser tyk ud når man er undervægtig… Jeg vejer 61 kg og er 165 høj og er en dreng på 14 år.. Jeg vil meget gerne tabe mig.. Har ikke haft held til det, det sidste år nu… Så spørger lige til råds herinde :)

 119. Zezilie- siger:

  LAD NU HVER MED AT SULTE JER SELV!!!!!!!!!!! !!!
  Har selv været ude for det og det er så dumt.
  Jeg er endt med at blive usundt undervægtig det er så dumt. Jeg er 12 år og vejer 42 kg og er 169 høj.
  Tro mig det er ikke sjovt jeg er lige på kanten til at få anoreksi.
  Det er så farligt. Tro mig det tager overhånd vis i sulter jer selv.
  Please lyt til mig stop det. Spis sundt og dyrk noget motion det er den bedste og sikreste vej til vægt tab. Så lydt til andre vis i er kede af det. Sig jeg har brug for hjælp !!!!!!!!!!!
  Hilsen pigen der sultede sig selv!!!!!!

 120. Nikolaj siger:

  Er 14 årig dreng har haft anerkosi siden jeg var 12
  Vejer nu 46 er 167 høj er begyndt at spise mere mad og taget mere på
  Vil bare gerne vide for meget jeg skal veje for at komme op på normalvægt
  Jeg ved der stadiet er et stykke endnu svar please

  • Mark siger:

   Hej Nikolaj :) Jeg ville sige du skal veje mellem 55 og 57 før du er normalvægtig! Held og lykke fremover! :)

   K.H Mark

 121. M siger:

  Hej jeg er en pige på 11år og vejer 34kg og er 150cm er det godt eller skidt?

  • ANONYM! siger:

   Du er PRÆCIS lige som mig! :-D
   jeg er også en pige på 11 år. Vejer 34 kg og er 150 cm høj.
   Jeg er lidt undervægtig men altså alle er forskelligt bygget! :)
   Hvis du selv føler at du er som du skal være skal du hverken tabe dig eller tage på! :)
   Håber du kan bruge mit svar og ellers hvis du har flere spørgsmål så bare spørg! Jeg skal nok hjælpe dig! :)
   Vh ANONYM!

  • Anna Livia bojlén lambert siger:

   Hejsa M, jeg vejer også 34, men jeg er 162 høj. Du har en drømmekrop! BMI’en vil sikkert sige du er undervægtig, men hvis det hører til din familie at være tynd, så er det jo bare genetisk! Du må bare aldrig begynde at “starve yourself”.

   Anna Livia

 122. Anonym. siger:

  Hej, jeg er en pige på 13 som fylder 14 i februar. Jeg føler at jeg er overvægtig og er ret ked af det over det.
  Jeg har prøvet en masse gange, men jeg kan bare ikke tabe mig.
  Har I evt. nogle virkelig gode tips? Jeg har virkelig brug for dem! Mit BMI er 19. Jeg vejer 53 kg, og er 167 høj.

  Pleas, kommentèr!

  • Gabi siger:

   Hej med dig.
   Jeg er 33 år og er 166 cm og vejer 61 kg, ergo jeg vejer mere end dig.
   Jeg træner og spiser sundt…så BMI er kun et pejlemærke for om du skal passe på og holde igen med de usunde vaner.

   Det vigtigste er at huske at din krop har brug for næring, GOD næring…du skal ikke sulte dig selv eller “gå på kur”.
   Slankekurer er noget Fanden har skabt…og det virker IKKE…istedet drejer det sig om at have et fornuftigt forhold til mad og holde sig fra sukkerholdige mad- og drikkevarer..!!! Det findes mange gode alternativer til slik og sodavand….!!

   Desuden er det super normalt at være usikker og utilfreds med sin krop i din alder..! Jeg har selv været igennem det…men idag ELSKER jeg min krop og jeg passer på den UDEN at være fanatisk.

   HUSK at du er unik..!! Det er alle tøserne herinde….det tager bare nogle år før man kan hvile i det og være tilfreds med sin krop som den er…;)

  • Anne siger:

   Hej du er på ingen måde overvægtig. Jeg er normal vægtig vejer 51 og er tolv år med et bmi på ca 20. Mine råd er at dyrke motion og spise sundt samt drikke en masse vand. Håber du kan bruge min mening jeg mener du er helt normal slet ikke overvægtig:)

 123. Anna Livia bojlén lambert siger:

  Hejsa! Mit navn er Anna Livia jeg er 12 snart 13 år. Min vægt er 34 kg og jeg er 162 høj.
  BMI’en siger at jeg er undervægtig (mit BMI er 12,78). MEN! Alligevel føler jeg mig f****** tyk!
  Please! Kommenter!

  • Anne siger:

   Hej Anna. Du er absolut IKKE tyk på nogen måde. Jeg er også 12 år 160 høj og vejer 52 og jeg er normal vægtig. Du bør tage lidt på for det er det der er sundest for dig selv. Jeg håber virkelig at du lytter for du er på INGEN måde tyk. Knuz Anne

  • anonym siger:

   Hej. Du skal BESTEMT tage på- det kan være livsfarligt. Jeg kan godt se at det er svært, men prøv at snak med din mor eventuelt. Hvis du bliver tyndere kan det være at man skal på hospitalet. Du er ikke for tyk, du er god nok, og du ville også være god nok med 8 kg på sidebenene

 124. Hej siger:

  Hej jeg er 13 næste 14 jeg er en 157-160cm Og jeg vejer 57 kilo er jeg for tyk Jeg ville gerne havde jeres mening for mine veninder siger at jeg ikke er tyk men jeg tror heller ikke de ville stå og sige det face2face

  • Maria siger:

   Nej, du er bestemt ikke for tyk.
   Det er normalt hvis man dyrker meget sport, eller bare er kraftig bygget, at have en højere vægt end man selv syntes. Jeg fx. Er 14, 171 høj, og vejer 65 kg. Jeg syntes selv det er en enorm høj vægt. Men når jeg spiller håndbold 3-4 gange i ugen. 2 timer hver gang, er det klart jeg ikke vejer 58-60 kg

 125. Hej siger:

  Hej jeg er 13 næste 14 jeg er en 157-160
  Og jeg vejer 57 kilo er jeg for tyk

 126. Fede PEDE siger:

  Hej…. Er en pige på 13 år.. NÆSTEN 14!
  Jeg vejer 66 kg og er 167 høj.. Beregneren siger jeg er overvægtig, og ligner ogs en der er :( .
  Tror jeg går på seriøs slankekur nu.. Har haft det dårligt med min vægt i 2 år, og spiser sundt og træner 6 gange om ugen.

  Har en veninde som bare er PERFEKT! Sjovt, det kan hun ikke se selv.. Hun er ca 165 og vejer 53. Hun vil gerne ned på 49 kg.. Forstår hende ikke! Jeg ville gøre alt for at have en krop som hende! I stedet for al det er ad-ting..

  Skal jo bare lige tabe mig de der 10-20 kg…. Barnemad..(noot!)

  Mange hilsner Fede Pede.. Også kaldt Line xD

 127. Anonym siger:

  Hej! Jeg er en pige på 13 snart 14 år. Jeg vejer 63 kg og er 1,65 m høj. Jeg er overvægtig, men jeg forstår ikke hvorfor. Jeg spiser sundt og spiller fodbold på eliteplan. Udviklingsmæssigt er jeg nok lidt længere end de fleste på min alder, men de andres kroppe ligner meget min, men de vejer bare ikke lige så meget som mig. Jeg ved ikke hvad det er der får mig til at veje så meget, men hvis i har bare en lille anelse må i godt komme med et svar :-)

  • Emma siger:

   Hej! Jeg tror at grunden til at du vejer meget er dine muskler, muskler vejer nemlig meget mere end fedt. Du skriver at du spiser sundt og at du ofte træner, så du kan sagten være sund selvom beregneren siger det modsatte, husk at det er meget forskelligt fra person til person. Håber du kunne bruge mit svar :)

 128. Mikkel siger:

  Stort set alle her er jo helt igennem blanke?

  De fleste vil tabe sig, og sammenligner dem selv med deres klamt tynde veninder… Altså kom nu for helvede, få jer et fucking liv? Det er altså pisse klamt når piger er for tynde, men hvis en pige er tynd pågrund af den sport hun dyrker, eller har former pågrund af den sport hun dyrker er det altså helt fucking iorden, så piger, listen up! Vær jeg selv, hvis i er overvægtige og har det dårligt, så snak med jeres forældre, sygeplejersken/sundhedsplejersken på jeres skole. Og for Gud’s skyld, piger, i er fucking perfekte som i er, der skal ikke laves om på jer!

  Som en lille bonustip, så hellere man har noget om ørene og er et venligt menneske, end at være optaget af sit udseende som det eneste!
  Hilsen dreng på 14..!

  Admin: HUSK – hold en ordentlig tone, tak!

  • Anonym siger:

   SLETTET af admin!. Der er nogen der ikke kan gøre for at de er tynde!!

   Admin: HUSK – hold en ordentlig tone, tak!

 129. Mig siger:

  Når man sidder her og kigger på alle de kommentarer fra børn som tydeligt kan se at de er undervægtige, publicerer det og skriver at de føler sig tykke.

  Det er en af de grunde at jeg som er 174 og vejer 58 kg har svært ved at blive helt tilfreds(hvilket jeg ville have været, hvis jeg kun kunne tænke på min egen mening).

  • Emma siger:

   Jeg er samme højde som dig og vejer 10 kg mere og jeg er bestemt ikke tyk. Hvis du selv er tilfreds er der jo nok en grund, vær glad! Lad være med at lytte til alle de opmærksomhedskrævende piger, det gør det jo bare for at få bekræftelse.

 130. Anonym siger:

  Er en pige på 13, Mit BMI er 15.56 det er vel for lidt? Der står jeg er undervægtig men jeg har svært ved at tage på. Jeg dyrker idræt på eliteplan. Jeg er begyndt at spise mere da jeg dyrker sport ca. 7 gange om ugen (dog ikke i weekenden) men syntes ikke det har nogen effekt? Kan i give nogle tips? Mange tak.

  :)

 131. Anonym siger:

  Hej. Jeg er en pige på 14 år. Jeg er 164 høj og vejer 49 kilo. Er jeg normal vægtig, undervægtig eller overvægtig?

 132. Vær sød at svare siger:

  Hej.
  Jeg er 13 år. Vejer 50 kilo og vil gerne ned i 40-30. Er 167 høj. Er jeg tyk?
  Jeg føler nemlig selv jeg er tyk. Dyrker 8 timers ekstrem hård sport i ugen,
  Og løber 2 gange også. Sagen er at jeg ved ikke om jeg skal tabe mig.
  Mine veninder siger jeg er tynd. Men altså de tør jo ikke sige at jeg er tyk
  Sådan face2face. Så vil i ikke nok hjælpe mig.

  • Anonym siger:

   Hej!
   Du siger jo at du dyrker meget sport, så jeg tror sagtens det bare kan være muskler!
   Jeg forstår godt dit problem, men jeg mener overhoved ikke at man er tyk hvis man vejer 50 kilo og er 167 cm høj.
   Det er mig der har skrevet opslaget nedenunder. Jeg har det modsatte problem.
   Jeg synes bare du skal fortsætte som du gør!

   • ... siger:

    Hej!!! Jeg er også 13 og er 167 men jeg vejer 53 kg. Men jeg vil ikke tabe mig mere og før i tiden vejede jeg 57 kg men tabte mig i løbet af sommeren. Jeg syntes bestemt ikke at du skal tabe dig dig og slet ikke hvis du vil veje 40 – 30 kg fordi så vil du da være undervægtig.

 133. Anonym siger:

  Hej! Jeg er en pige på 14. Jeg er 160 cm høj og vejer kun 39 kilo…
  Når jeg er sammen med mine veninder der er en del højere end mig, samtidig med at de har flere former, føler jeg mig virkelig skidt tilpas. Jeg træner gymnastik og trampolin på eliteplan, og det gør at jeg simpelthen ikke kan tage på i vægt.
  Hvis der er nogen der har nogle gode tips, må i meget gerne hjælpe!
  Jeg synes selv jeg spiser sundt, men får måske ikke nok mad til daglig.

 134. Olivia siger:

  Hej jeg er en pige på 14 år min BMW siger jeg er normalvægtig men kan bare ikke forstå hvorfor jeg så har stræk mærker???
  Jeg har altid haft en lille numse og nu er den blevet lidt støre ikke meget.
  Men kan bare ikke forstå det med strækmærkerne???

 135. :-) siger:

  Hej jeg er en pige på 12 næsten 13, jeg vejer 42 og er 160 høj jeg syntes selv jeg er mega tyk men mit bmi siger jeg er normalvægtig! Hvordan kan jeg tabe mig ?

  • Mand siger:

   Du skal ikke tabe dig ville mere sige du skal tage
   Let på

   • Anne siger:

    Hey. Du er som du skal være jeg er samme alder samme højde og vejer 50. Så du skal slet ikke bekymre dig du er perfekt. Selvom at jeg vejer 50 er jeg glad for min krop du er slet ikke overvægtig :) håber du ka bruge svaret

 136. Anonym :-) siger:

  Hej. Er en 13 år gammel pige. Min bedste ven vejer 27 kg. Og hun er ca. 155 høj. Selv er jeg også 155 men jeg vejer 45 kg. Jeg føler mig mega tyk og særligt ved siden af hende. Min bmi siger at jeg er normal vægtig men det syntes jeg ikke selv. Hvad skal jeg gøre ?

  • Sofie siger:

   Kender det alt for godt! Mine veninder er også sådan. Er 170 og vejer 52. Min veninde vejer 43 og det er så ydmygende at veje sig sammen, selvom jeg er lidt højere end hende og er mere færdigudviklet.
   Hun taler om at hun gerne vil tabe sig og det gør det ikke bedre for mig.
   Tror bare vi skal stole på os selv og være glade for vi er normale. Er ikke vildt sporty, men synes selv jeg har en flot krop, selvom jeg selvfølgelig gerne ville tabe mig lidt, så glemmer jeg det bare og et glad for at jeg har en pæn krop :) Man vil jo altid gerne lave noget om på sig selv :)

  • Anne siger:

   Hør her ærlig talt vejer din veninde alt for lidt og det er slet slet ikke sundt hun bør tage over 15 kilo på. Du er 155 og vejer noget i 40 jeg er 160 og vejer 160 og det er altså normalt. Undskyld med jeg er glad for at det ikke er mig der er så tynd. Du er helt som du skal være tro mig. Men din veninde skal altså tage på… Du er som du skal være bli ved at stole på det. Knus Anne

 137. Hende der føler sig tyk siger:

  Hej allesammen.

  Jeg er 12 år, ca. 153 høj og vejer ca. 37 kg.
  BMI’en siger at jeg er normalvægtig, men jeg føler mig bare så tyk! Altså ikke sådan på armene og benene, men rundt om maven. Det er ligesom om at alt mit fedt kun sætter sig rundt om maven (synes jeg altså selv) hele min familie synes at jeg er meget tynd, og bare jeg så meget som tænker på at jeg er tyk, når min bedsteveninde er sammen med mig, råber hun til mig at nu skal jeg fandme holde kæft, for jeg er mega tynd osv.
  Problemet er bare at det synes jeg overhoved ikke selv :-( ser også bare såååå tyk ud efter at jeg har spist , for det hele sætter sig bare på maven :-(

 138. Anonym siger:

  Hej:
  Køn: pige
  Vægt: 48
  Højde:160
  Alder: 12
  Bmi: 18,75

  Føler mig selv ret tyk, men er jeg det????

 139. Nicolina siger:

  Heej…
  Jeg er en pige på 12 snart 13, mit BMI er på 21, 28, hvilket den siger er normalt, men jeg føler mig tyk. Jeg er 164 høj og vejer 57 kg. Jeg dyrker sport 3 gange om ugen, men det virker ikke rigtig, hvad skal jeg gøre, hvis jeg overhovedet skal tabe mig??

 140. Sof siger:

  Hej..
  Jeg er en pige på 12 snart 13, mit BMI er på 21,28, ja den siger det er normalvægtigt men jeg føler mig tyk. Jeg vejer 57 kg og er 164 høj. Jeg dyrker sport 3 gange om ugen. Mine venner siger jeg ikke skal tabe mig, men hvem siger til deres veninde at de er tykke!?
  Er der noget jeg kan gøre, sådan uden at det virker mærkeligt, min mor er ret overbeskyttende og hvis hun ved jeg vil prøve at tabe mig så sender hun mig til Psykolog og alt mugligt.

 141. Den fede siger:

  Hej, jeg er en pige på 13 år 153 høj og vejer 47, 4 kg.
  Jeg syntes selv jeg er mega fed og tør nærmest ikke spise noget. Jeg er begyndt at lade vær med at spise og tror jeg er hved at få spisefostyrelser. Jeg er også begyndt på at veje mig hele tiden! Når jeg ser på mig selv ser jeg intet andet en end fed og overvægtig pige, jeg vil meget gerne være tynd og smuk. Mine veninder siger at jeg ikke skal tabe mig, men hvilken veninde siger til sin veninde at hun er fed? Jeg har hele tiden lyst til at gå ud på toilettet og kaste det mad op jeg lige har spist. Er jeg hved at få spisefostyrelser? ? Svar venligst!

  • Nanna siger:

   Hej :-)
   Rolig nu, ifølge dit bmi tal er du normalvægtig.
   Du må endelig ikke stoppe med at spise. Jeg kender selv følelsen, og har selv kæmpet med anoreksi gennem årene. Jeg er en 17 årig pige som går i gymnasiet. Jeg er 170 høj og vejer 57 kg. Jeg er normalvægtig men det er altså okay og normalt at have former. Du har tankerne/følelserne til at starte en spiseforstyrelse eller depression. Spis som du plejer og accepter dig selv selvom det kan være svært. Jeg kom ud af det efter en lang sej kamp. Du er OVERHOVEDET IKKE FED :-) vær glad istedet og gem vægten væk. Den skal ikke styre dit liv! jeg vejede mig selv hver eneste dag igennem 5 år. Mine veninder og familie fik mig i behandling (den var ikke sjov) stop det mens du kan, jo tynder du bliver jo højere er chancen for at du ødelægger dine organer, du kan bla. få tarmkræft eller i værste grad dø som ung. Du er kun 13 år og har hele livet foran dig. Spis sundt og varieret. glem slikket eller spis det med måde. Du er som du er. Har ikke set dig men er sikker på du er en super køn pige med en flot figur, det er oftest de type piger som får de tanker. Henvend dig til en psykolog eller kostekspert og snak dine problemer ud.

  • Malene Madsen siger:

   hej unge dame :)
   har du prøvet at bruge BMI beregneren? den siger at du er normal :)

   I min familie har vi alle haft nogle ekstra kilo på, jeg vejede 67kg da jeg var på din alder og var klassen tykke pige … min ene søster, hun fik en spiseforstyrelse da hun var på din alder. 3 år senere da hun var 16 var hun så tynd at hun så død syg ud :(
   jeg har også selv været i anoraksi fællen og det er ikke godt, tro mig

   Du er 13 år gammel, de næste par år kommer du til at vokse en del, få bryster og mere kvindelige former :)
   jeg ved også godt at det kan være svært at være teenager, man får smid det ene efter det andet blad med super slanke modeller i hovedet hver dag ser dem i reklamer osv.

   men SANDHEDEN er at de er IKKE smukke! alle de fotos vi ser har været igennem en laaang række computer programmer, de får fjernet de ekstra kilo, ar, modermærker, strækmærke osv. så de ser “perfekte” ud men det er ren ilusion intet er ægte..

   hvis du virkelig har det som du beskriver, så synes jeg det er meget vigtig at du snakker med dine forældre om det for det kan godt lyde som starten på en spiseforstyrelse.

   har du brug for at snakke med en anden, må du gerne kontakte mig. på min mail: malene.madsen87@gmail.com

 142. Hende den forvirrede siger:

  Hje jeg er en pige på 14 år jeg er 162 cm høj og jeg vejer 60-61 kg ca, og jeg er stor af det jeg vejer da jeg har tabt mig 5 kg i sommerferien men her på siden siger den at jeg skal veje 60 for at være “normal vægtig” men problemt er at jeg ikke kan komme længre ned end 60 kg er der nogen der kan hjælpe mig?
  Håber i vil svare!.

  • Hende den forvirrede siger:

   Stolt*

  • Luna Heimann siger:

   Hej! Altså jeg er selv en pige på 15 år, 166 høj og vejer 52 kg. Altså jeg ved, at jeg ikke er undervægtig, og det har siden her også fortalt mig, at jeg ikke er. Men jeg er dog højere end dig og vejer mindre end dig! Så du kan sagtens tabe dig uden at du bliver undervægtig!
   Altså jeg har tabt mig 8 kilo i det her halve år, og har faktisk været helt nede på 47 kilo, men hvor jeg stadig var normaltvægtig, men nu har jeg taget på i sommerferien.
   Altså jeg ser rigtig meget pll på min computer, og imens jeg gør det, så træner jeg! Jeg har en hulahopring, som jeg har trænet mine hofter ret meget med, og jeg fylder to vandflasker og bruger dem som håndvægte, imens jeg ser tv, det gør jeg faktisk hver aften.
   Imens jeg børster tænder, der står jeg på et ben et minut og skifter så ben et minut til.
   Jeg spiser ikke efter klokken 19, fordi ellers kan kroppen ikke fordøje det mad du har indtaget om dagen rigtigt.
   Og så i stedet for at tage rulletrapperne, så tager jeg trapperne, og så videre, og så videre! Der er faktisk en masse små ting, som man kan gøre for at tabe sig uden at du skal sætte fyrre timer af til det om ugen!

 143. Anonym siger:

  Jeg er 14 år gammel næsten 15 og vejer næsten 47, er det okay?

 144. Anonym siger:

  Hej.
  Jeg er 10 år og vejer 34,4 ca.
  Når jeg ser på nu selv ser jeg en tyk krop. Min mor(+ familie) siger at man kan se mine knogler og at jeg er tynd.
  Jeg kender alle slankereglerne da jeg for 2 år siden gik til ddv inde i ikast. Hele sommerferien har jeg ikke spist ét slik et én is
  For det meste når jeg går på vægten har jeg tabt mig men hvis så jeg gå ind og kigger i spejlet ser jeg ingen forandring!
  Jeg går til svømning en gang om ugen og tør ikke iføre mig bikini for tanken om hvad andre tinger gør mig lidt bange og derfor iførere jeg mig kun badedragt men ville endelig gerne have bikini på!
  Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre da det gør mig ked af det.
  Vær sød at svare
  Mvh

  • mor til 2 siger:

   Du er meget tynd, nu skriver du ikke hvor høj du er så det kan være svært at vurdere helt. Jeg ville være nervøs for om du er ved at udvikle anoreksi og jeg syntes helt bestemt at du skal tillade dig selv at spise sundt og indimellem også en is eller to.

  • Ano siger:

   Søde ven, du er alt for ung til at bekymre dig om din vægt! Jeg vil anbefale at du spiser lige hvad du vil og hver gang du ser dig selv i spejlet skal du sige: jeg er god nok.
   Du er jo langtfra færdig med at vokse så du skal bare spise og tage på!!
   Ja… Det er egentlig alt jeg har at sige.
   Men du må ikke være nervøs for at være for tyk eller noget i den retning. x

 145. Daniela siger:

  hej er 14 år gammel vejer 49 kilo og er 153 cm høj
  alle min klasse er så tynde jeg vil også gerne være tyndere men ved ikke hvad der er smartest at gøre? tak på forhånd hvis i har nogle gode råd.

  • Kristoffer siger:

   Du burde ikke ligefrem være tynder, den vægt du har en passende til højden og alderen, hvilket vil ikke vil gøre det bedre ligefrem at blive tyndere siden du så vil blive undervægtig :)

 146. Ano siger:

  Hej alle.
  Jeg er en pige på 14 år, ca. 167 cm måske lidt mere. Sidst jeg vejede mig, vejede jeg 48,7 kg, selvom vores vægt vejer ca. 2 kg for meget. Så jeg vejer vel 47,7… Nu er den gået helt i stykker og førhen var jeg nærmest afhængig og vejede mig hver dag. Alle pigerne i min klasse snakker altid om at de er for tykke osv og det er smittet af på mig så nogle gange springer jeg et måltid over og jeg drikker altid rigtig meget vand. Jeg kender stort set alle slanketips, men min mor siger at jeg er alt for tynd. Hun tror at jeg har spisevægring. Nogle gange tror jeg det samme men jeg er vare for tyk til at have det. Jeg tror bare jeg har brug for at nogle siger at jeg er normal og at det at jeg ikke har haft mens i 3 mdr ikke har noget med sagen at gøre.
  Jeg håber nogle vil skrive til mig
  Tak :)

  • Nanna siger:

   Hej :-)
   accepter dig selv. Hvis man er undervægtig og ikke spiser nok, kan menstruationen ophøre da kroppen jo skal have næring og energi for at fungere. Gem vægten væk den skal ikke styre dit liv hver eneste dag. Lyt til din mor, hun kender til det og har vel erfaringer omkring en kvindes følelser omkring udseende, vægt og alt i den dur.

 147. Anonym siger:

  Er 15, vejer 51, er 163 høj, og er pisse smuk og lækker. Hvilket jeg er stolt af at kunne sige, efter at have kæmpet med en spiseforstyrrelse. :)
  - Alle jer derude- det nytter ikke at sulte sig selv. Men jeg kan ikke stoppe jer fra det. I skal selv lave jeres erfaringer. Men i kunne spare jer selv fra en masse psykiske og fysiske, og ikke mindst sociale og faglige problemer. For ikke at tale om bekymring fra ens families side.
  - Gør jer selv en tjeneste.

 148. Jakob siger:

  Jeg er en dreng på 13 år vejer 44 kilo min højde er 164 er tynd

  Men kan ikke gøre for det har lide fået højtstofskifte jeg taber mig hele tiden vil gerne tage
  4 kilo på

 149. Andet land siger:

  P.P.S. min mor siger at jeg er tynd og alt mulig og når jeg kigger i spejlet ser mine ben tynde ud men når jeg selv kigger ned af min krop ser det stor og klam ud

  • ANONYM! siger:

   Det er præcis også sådan jeg har det! Når jeg kigger i spejlet ser jeg tynd ud og når jeg kigger ned af mig selv ser jeg… Ikke tyk men lidt tykkere ud. Jeg synes også det er mærkeligt og kan ikke svare på hvorfor det er sådan. Er der nogen der ved det så må i godt svare neden under tak :-)

   • Andet land siger:

    Det er vildt irriterende og om sommeren tør jeg ikke at gå med shorts fordi jeg er mega bange for at folk syntes jeg ser tyk ud:-(

    Er der nogen der ved hvorfor man får stræk mærker??? Min mor siger at det kan være 2 grunde

    1. Man er overvægtig
    2. Man vokser alt for hurtig

    Jeg ikke rigtig på 2 men 1 tror jeg på men vil i ikke svare og om det passer det min mor siger eller ej

 150. Andet land siger:

  Jeg håber at i vil hjælpe mig :-)

  P.S. jeg har prøvet bmi og den sagde at jeg var normalvægt

 151. Andet land siger:

  Hej alle sammen

  Jeg har prøvet at tabe mig i hele sommerferien og jeg har tabt mig :-)
  Problemet er at jeg ikke ved hvor meget jeg skal veje:’(
  Jeg er 166 cm høj og vejer 55 kg og er 12 snart 13 år
  Jeg kommer rigtig fra et andet land men bor i Danmark og i det land jeg kommer fra ( SriLanka ) er jeg meget høj i min alder så jeg

  • Luna Heimann siger:

   Hej Andet Land! Jeg er femten år selv, 1 cm lavere end dig og jeg vejer 52 kilo, hvilket jeg også får af vide er normaltvægtigt, men jeg har været nede på 47 kilo, hvor jeg også fik af vide, at jeg var normal vægtig, og jeg har heller aldrig været for tynd. Der er ikke noget specielt tal på, hvor tynd man kan være, for at være normalvægtig, men det er en dum idé at komme under de 45 kilo, vil jeg tro. Jeg håber, at det hjalp lidt, ellers kan jeg prøve at hjælpe dig igen!

 152. Anonym siger:

  Hej jeg er 12 går til Håndbold 4 gange om ugen og jeg vejer 51,3 og er 165-168 høj er jeg overvægtig eller noget

 153. anna siger:

  jeg er 12 år ( lige blevet- )
  Jeg føler mig så fed..at jeg har lyst til at skære i mig selv….Jeg vejer 41 og er 158. der er en gruppe af andre piger i min klasse so er så tynde med meget mellemrum mellem benene de er så flotte. Og ja jeg har mellemrum mellem benene, mmen ikke særlig meget og min mave er grim. Nogle gange tuder jeg bare fordi min krop er så grim. Gad gerne tabe 4 kg. Træner hver dag…kun i 30 minutter. :(

  • Anonym siger:

   1 Tip Ik skær i dig selv :/
   og hvis du vil have gode ben så lav squads

  • ANONYM siger:

   Jeg forstår dig godt. Men du lyder tværtimod tyk, din vægt er normal.
   hvis du gerne vil have større mellemrum, så træn din numse for så løfter den din numse så der automatisk bliver større mellemrum, og løb hvis du har tid.
   Men ikke overdriv, for det kan hurtigt udvikle sig til anoreksi, og hvis du ikke spiser mister du koncentrationen i skolen og har ikke overskud til noget.
   mvh ……

   • En hjælpende hånd siger:

    Kære Piger – der findes en anonym telefon man kan ringe til for at få svar på jeres spørgsmål. Det er en rådgivning af professionelle voksne som I kan stole på. Ring på 2137 0193 så får I Center for Spiseforstyrrelser hvor man kan stille en masse spørgsmål ANONYMT.

 154. ANONYM siger:

  Hej, jeg er en pige på 12 og 13 her om 2 måneder cirka. Jeg vejer 43 og er 160 jeg er utrolig træt af min vægt, mine lår er alt for store og min mave er fin nok men vil gerne have den trænet. Nogle gode råd til at tabe sig omkring ens lår så man kan få mere mellemrum? Og jeg vil bare gerne være mere tilfreds med min krop jeg vil ikke være så tynd som mange piger er, jeg vil bare gerne kunne kigge mig i spejlet og tænke at min krop er flot. Og jeg har ikke så meget tid til at løbe, er der gode øvelser og sådan der hjælper meget ?
  hvor lang tid skal man lave squats før det hjælper med at tabe sig på ens lår?
  Tak på forhånd.

  • Luna Heimann siger:

   Squats hjælper ikke, hvis det bare er en af de såkaldte challenges, man skal også spise sundt før at det hjælper. at lave squats, men du kan ca. lave 50 hver anden dag, indtil du selv selv resultater.
   Det skal lige siges, at andre mennesker normalt først ser andres resultater efter tolv uger, imens man selv ser dem efter fire uger, så bliv da ved I de tolv!
   Og på din mave, der hjælper det altså rigtig meget at lave 60 mavebøjninger om dagen, og du kan bare gøre det i din seng, hvor det er lidt nemmere at lave dem!
   Hvis jeg skal være ærlig, så burde du ikke tabe dig, men i stedet bare koncentrere dig om, at få lidt flere muskler. Og hvis du godt vil have det specielle mellemrum mellem benene, så lav squats, for de løfter din numse, så der kommer lidt mere mellemrum!
   Jeg håber, at det hjalp lidt!

 155. Fie siger:

  Hej alle sammen!

  Jeg føler mig vildt tynd men ved ikke hvordan jeg tager på nå jeg synes mad er noget man bare lige hurtig spiser når man er sulten. Mit bmi er på 13.07 og jeg er undervægtig. :-(
  Alder:12
  Højde:154
  Vægt:31
  Jeg bliver tit kaldt stankelben og tændstikmand men jeg har vildt svært ved at spise. Jeg spiser kun når jeg er sulten!

  Hvad skal jeg gøre! Er vildt bange for at jeg er alt tynd! Vil være ENORM taknemlig hvis nogen ville bruge to minutter på at svare mig.

  Skrevet af den bekymrede Fie :-(

  • ANONYM! siger:

   Hej fie.

   Ja du er undervægtig. Faktisk meget! Det kan være livstruende! Du bliver altså nød til at spise noget mere! Helt alvorligt! Du er alt for tynd. Det er slet ikke sundt at være så tynd! Det er helt alvorligt ment. Det kan fører til dumme og farlige sydomme. Tag og spis noget mere! Vil anbefale dig at komme op på MINDST 35 kg.

   Håber du kan bruge mit svar til noget!

   Mange hilsner ANONYM!

   • Fie siger:

    Hej ANONYM! Jeg har taget 1,5 kg på! :-) det er på rette vej. Jeg er kommet i behandling og det går meget bedrer :-)

 156. Hermand Holm siger:

  Er jeg virkelig svært overvægtig :-( :-( :-(

  Køn:dreng
  Alder:11
  Højde:145
  Vægt:56

  Mit bmi er 26,63

  Vil gerne have hjælp!

  Hilsen Herman Holm

  • ANONYM! siger:

   Du skal helt klart prøve at tabe dig. Går du til nogen sport? Hvis ikke vil jeg anbefale dig at gå til noget! Prøv også at skære ned for slikket om fredagen og spis godt med frugt og grønt.

   • Herman Holm siger:

    Hej ANONYM!
    Jeg går ikke til nogen sport men overvejer at gå til fodbold. Men jeg orker det bare ikke rigtig. Jeg er også begyndt at spise lidt mindre slik men jeg har ikke tabt mig endnu.
    Hilsen Herman Holm

    • Sofie siger:

     Du kan få en skriveven at tabe dig med? Så taber i jer sammen? Eller kast dig ud i det, se en slank dreng for enden af løbernes eller noget :)

  • C siger:

   Hej :)
   Jeg er også lidt overvægtig……
   Jeg vejer det samme som dig men er nok godt 162 jeg skal tabe mig cirka. 4-6 kg.
   Jeg er også 11 og det er måske nu vi begge må begynde at gøre noget ved det:)
   Du lyder i hvert fald som en flink fyr:)

 157. Sofie siger:

  Hej. Jeg har brug for hjælp ….
  Jeg er alt for tynd, bliver 14 om en uge og vejer 42 kg. Jeg er 1,65 høj, så i kan jo nok se at jeg er alt for tynd..
  Er der nogen der har nogle gode tips til at tage på, især på benene, da det er der det helt sikkert er værst :(
  Please hjælp en eller anden, vil gøre næsten alt for at bliver tykkere, men har det problem at jeg ikke tager på af at spise slik og sådan noget, så jeg kan ikke bare æde en masse og så blive fed …
  HJÆLP

  Sofie :)

  • ANONYM! siger:

   Hej Sofie.

   Du er lidt undervægtig det er rigtig. Men det er ikke alvorligt :-) . Mit bmi er 14.28 og dit er på 15.34.
   Mit tip er at du tager lidt extra sovs til kartoflerne, lidt extra smør på brødet og lidt extra slik om fredagen så skal det nok gå, men pas på du ikke bliver afhængig og bliver overvægtig. :-)

   Håber du kunne bruge mit svar!

   Hilsen ANONYM!

  • Luna Heimann siger:

   Der er mange mennesker, som er meget spinkelt byget, men stadig spiser utrolig usundt, og tror at de bare er tynde i sig selv, men de er sikkert virkelig usunde indeni. Hvis du godt vil tage på, så bare træn, så du får nogle muskler, får det vejer altså også!
   Hvis du skal tage på, så gør det på en sund måde!

 158. Mathilde siger:

  Hej jeg er en pige på 13 år, jeg vejer 45 kilo, jeg er ikke særlig høj af min aller, jeg er kun 153.
  Jeg vil gerne vide om jeg er tæt på at være overvægtig eller undervægtig.

  Tak på forhånd :)

 159. Mathilde siger:

  Hej, er 13 år og vejer 45 kl, jeg er meget lav af min alder, jeg er nemlig 153 cm. Min mave er meget oppustet, og jeg vil gerne have at vide om jeg er tæt på at være overvægtig da jeg er så lav, eller om jeg er tæt på at være undervægtig.

  Hvis i kan hjælpe mig, så være sød og hjælpe.
  Tak på forhånd :)

 160. xxx siger:

  Jeg har bidt mærke i at mange synes de har grimme/tykke lår. Man skal ikke tabe sig for at få pænere lår. Man skal lave squats. Man skal stå med fødderne under skuldrene, og så skal du forestille dig, at du skal sætte dig på en gennemsigtig stol. Sætte dig ned og rejse dig op. Og gøre det flere gange. Man kan også søge på youtube “How to squat” og så kommer en masse videoer frem. :)
  Held og lykke.

 161. C_cille siger:

  Jeg er 14 år og 8 måneder. Er 164 cm høj og vejer 64. Den siger at jeg er normal vægtig, men synes selv at jeg er mega fed?
  Vil gerne tabe 12 kilo, har i nogle ideer til hvad jeg kan gøre?

 162. Meyer. siger:

  Hej jeg er en pige på 13,5 jeg er 165-166 cm høj og vejer 58 – skal jeg tabe mig? Og er der nogle gode måder?

 163. Mark siger:

  Hej.. Jeg er en dreng på 13 år, er 165-167 høj og vejer 60 kg…. Jeg synes selv jeg er fed… Nogen der har nogle tips til hvordan jeg kan tabe mig?? Vil meget gerne tabe mig da jeg er blevet mobbet pga. min vægt..

  Hilsen Mark.

  • Ebba siger:

   Du skal helt klart prøve løbe en tur en gang imellem, det hjœlper rigtigt meget! Så kan det også hjœlpe at gå til en sjov sport, så som at gå til fodbold, klatring, volleyball, tennis, ikke alle er lige anstrengende:)
   Håber du kunne bruge det til noget!

   • Mark siger:

    Der er kun 1 problem… Jeg har en høj grad astma :( Som gør jeg ikke løber så godt eller så langt..

    • Jens siger:

     Der er masser af motion man kan lave selv om man har astma. Prøv en lidt utraditionel sport, hvor man ikke skal løbe så voldsomt. Det er også en god måde at få nye venner på (i stedet for dem som mobber dig, altså). Og så kan man droppe slik og kager og tage cyklen til og fra skole.

  • ANONYM! siger:

   Rigtig synd for dig at du bliver mobbet! Sådan nogle idioter!

 164. Mark siger:

  Hej alle sammen :) Jeg er en dreng på 13,5 år, er 165-167 høj og vejer ca 60 kg….. jeg vil rigtig gerne tabe mig da jeg tidligere er blevet mobbet med min vægt… er der nogen der har tips er noget til at tabe sig? og er jeg overvægtig eller er jeg bare en tæt dreng? Mange hilsener M.

 165. Laura siger:

  Hej jeg er en pige der lige er fyldt 12 og er 158 cm høj og vejer 45 kilo. Jeg synes det er for meget jeg mener at jeg vejer det en 15-årig pige skal veje. Min mor synes godt nok jeg er dejlig men forældre har det jo med at opmuntre deres barn ved at lyve lidt. Jeg synes jeg vejer for meget hvad synes i?

  • Mark siger:

   Du vejer det du skal :) Din bmi er på 18.03 så du er normal vægtig :)

   • ANONYM! siger:

    Hej Laura :-)

    Det ville ikke gøre noget du tabte dig to tre kilo men det ville altså bestemt heller ikke gøre noget at du slet ikke tabte dig :-) du er normal vægtig! Det skal du være glad for! Men hvis du taber dig to tre kilo skal du virkelig heller ikke tabe dig mere! :-) det er ikke sjovt at være undervægtig! Mit bmi er på 14.28 og ville for alt i verden hellere have dit bmi end mit!
    Håber du kan bruge mit svar til noget. Men hvis du har flere spørgsmål skal du bare spørge! :-)

    Kh ANONYM!

    • Luna Heimann siger:

     Du har en virkelig fin vægt! Og du burde overhovedet ikke tabe dig eller tage mere på!
     Men som femtenårig, så er der altså ikke noget, som du skal veje, hvis du er 175 høj(Som mange 15 årige faktisk er) så skal du heller ikke veje 45 kilo, så lad være med at gå efter den målskive!

 166. Julie siger:

  Jeg er 12 år, vejer 44 kg og er 163 høj. Min bmi er 16.56. Er det godt eller skidt?
  -Vil gerne tabe mig 4-5kg! :)

  • Laura siger:

   du skal ikke tabe dig medmindre du gerne vil være undervægtig jeg er 158 og vejer 45 det er jo være det er noget skidt man kan tænke på øvøv

  • ANONYM! siger:

   Nej nej stop! Ikke tab dig mere :-) du er som du skal være! Jeg kæmper med undervægt! Tro mig det er ikke sjovt!

   • Freja siger:

    Du er jo også høj, så din vægt fordeler sig fint i kroppen så du skal slet ikke bekymre dig om at tabe dig :-)

 167. :-( siger:

  Er en 13 årig pige, som er 158 høj. Jeg ved ikke hvad min vægt er, så ville spørge om der var nogle som ved hvor man kan få en billig vægt? Har ikke så mange penge… Og jeg tror jeg vejer cirka 37 kilo. Er jeg så overvægtig? Jeg synes mine lår og mave er tykke, og jeg holde øje med hvor mange kalorier jeg spiser hver dag og det er cirka 981 kalorier. Jeg vil gerne tabe mig, så jeg tror at jeg ikke spiser noget. Har jeg anoreksi?

  • xxx siger:

   Hvis du vejer 37 er du i den grad undervægtig..

  • ANONYM! siger:

   SPIS! Aldrig stop med at spis! Kroppen har brug for mad før den kan forbrænde! Du lever af mad! Ikke bare stoppe med at spis! Men du skal ikke tabe dig. Du lyder helt normal :-)
   Hilsen ANONYM!

   • Freja siger:

    Du er altså lidt undervægtig. Bare SPIS! Så skal det hele nok gå skal du se :-)

   • ANONYM! siger:

    Jeg er faktisk mere undervægtig end dig. Dit bmi er 14.82 og mit er 14.28. He he man bytter lige rundt på de to sidste cifre :-) men du skal ikke tabe dig du skal spise! Det skal jeg nemlig også. Det jeg skrev oven over skrev jeg før jeg udregnede dit bmi så jeg troede du var nomalvægtig men du er faktisk ret undervægtig. Bare spis lidt extra slik om fredagen og tag en frikadelle mere. Det gør jeg og jeg har taget 1 kg på. Mit mål er 35 kg og jeg vejer 34 før vejede jeg 33. Altså jeg er 11 år. :-) bare spis min ven. Og forresten kan du blive vejet hos sundhedsplejesken.

 168. Sine siger:

  Hej, jeg er en pige på 13 år men bliver 14 om en måned, og jeg vejer cirka 39 kg og er 161 høj, og har et bmi på 15,03 er jeg undervægtig, og hvordan kan jeg tage på?

  • Mark siger:

   Hej Sine :) Du er undervægtig …. En god måde at tage lidt på er fx at spise lidt ekstra sovs på kartoflerne eller sådan noget ;) Lidt ekstra slik om fredagen eller lørdag men pas på du ikke blir afhænglig af slik!

   • ANONYM! siger:

    Godt svar mark :-) det kunne jeg godt bruge mit bmi er på 14,24

    • Gabi siger:

     Jeg vil ikke anbefale ekstra slik..!!
     Selv om du har et lavt BMI, så lad vær med at fylde din krop med sukker.
     Spis hellere lidt større portioner mad og lidt flere kulhydrater i form af fuldkornsris og grov pasta

     • Rosa siger:

      Det er rigtigt det Gabi siger… Du skal ikke kun tage de usunde kalorier på men de sunde.
      Et godt råd til hvis du syntes at din krop er grim fordi den er tynd, så se på de gode sider ved dig selv

 169. Julie siger:

  Hej, jeg er en pige på 12 år og min bmi er 16,56. Jeg er 163 høj og vejer 44kg. Altid når jeg ser min store søster gå rundt med hendes veninder, siger de, at jeg har en modelkrop. Det synes jeg dog ikke selv.
  Hvis det kunne lade sig gøre, vil jeg gerne veje de 40kg. Jeg spiser sundt (for det meste).
  Talje: 64cm.
  Hofte: 70cm.
  Lår: 48cm (Målt helt oppe).
  Underben: 28cm.

  Er ikke tilfreds med min krop, vil gerne være tyndere omkring mine lår. Synes jeg ser tyndere ud når jeg har shorts på, fordi shortsene dækker mine lår.

  • Julie siger:

   Jeg laver squat, hver dag

   • Sune siger:

    Det er det der med benene ik’ Julie? Jeg laver Triankler hver dag. Det er det hvor man tager sit ene ben ud til siderne og holder på den med armen mens man drejer langsomt rundt, og så mens du holder den stærkt ud bøjer du benet der er på jorden ned og så rør du jorden med den hånd der ikke holder noget og så strækker du dig op igen og hopper ned med armene for så at ende med at gå i splidt. Men man behøver ikke at gå helt i split hvis man ikke kan det. ;-)

 170. Mojn siger:

  He jeg er en dreng på 13 vejer 44 og 160 høj mit bmi er på 17.19 er det godt eller skidt???

 171. Freja siger:

  Hej

  Jeg er en pige på snart 15 år og jeg er ca. 172 høj, vejer 62 kilo og har et BMI på 21,3. Jeg er meget (!) utilfreds med både mine lår, overarme og mave. Jeg er virkelig doven, så er det sagt, og jeg motionere sjældent. Jeg hader at se mig selv i spejlet og hader at gå ind i prøverum med min mor, søster eller veninde. Jeg har virkelig lavt selvværd og ser ikke mig selv som attraktiv. Jeg har en veninde som er omkring 168 høj og vejer nok 50 kilo. Hun siger altid at hun er fed og at hun har en stor mave. Alle kan se at det har hun ikke, så jeg står bare der og føler mig virkelig fed selv, når hun siger sådan til sig selv. Min mormor skal snart på pension og hun vil starte på at løbe. Jeg vil selv tabe mig omkring 5 kilo, så jeg vil begynde at løbe med hende. Jeg ville høre om der var nogen der ville give mig nogle råd angående hvad for noget motion jeg skulle starte med, om hvad jeg måske skulle begynde at spise og give mig nogle råd om hvordan jeg tackler min venindes syn på sig selv som også påvirker mig. Hilsen Freja (Pigen med utroligt lavt selvværd)

  • Niclas siger:

   Ønsk dig en trampolin og brug den HELE tiden… Det er sjovt og lige pludselig stiller du dig på en vægt og vupti…

  • Anonym siger:

   Jeg har haft det lige som dig! Jeg vejede lidt for meget, men så begyndte jeg i de små. Startede med at drikke mere vand end normalt (ikke mere end 1,5 liter om dagen) og jeg begyndte at lave 50 squats og mavenøjninger hver aften. Man skal ikke starte med at sige “200 mavebøjninger og squats om aftnen Hell yeah”, fordi så gider man ikke og føler at man aldrig kan gøre det godt nok. Taler af erfaring! Jeg spiser ikke slik eller chips, men hvis jeg skal synde skal det være en af de små summerbird flødeboller eller et stykke god kage. (skær også ned på portionerne). Så købte jeg en trænings hulahopring. Den er god men dyr, synes jeg. Så begyndte jeg at spurte fordi det stod i iForm at spurt er mere kalorie forbrændende end løb. Fordi at man kan være pænt sulten efter en løbetur. Så jeg spurtede fra lygtepæl til lygtepæl. Lignede en klovn, But who gives a fuck??
   Så wupti! Jeg havde tabt 4 kilo.
   YOU CAN DO IT!!

   • M siger:

    Kender det alt for godt! Jeg er 171 cm og vejer 62 kg, min bmi er 21,2. Jeg er heller ikke tilfreds, men nogle gange hvis jeg kigger længe i spejlet, ser jeg pludselig mine gode sider. Jeg er ikke tynd, og vil gerne lige fjerne de sidste små deller på maven, men jeg er heller ikke utilfreds. Former er pæne, man skal bare lige vænne sig til dem! Så kig på alle dine gode sider, og så forsvinder de dårlige efterhånden, bare spis sund, ikke så meget slik, men ha en syndedag nogle par gane, eller stopper du med at tabe dig! Og spis efter din slut! :)

 172. Anonym siger:

  Er en 15 årig pige på 173cm, vejer 49 kg – mit bmi er 16,37
  Synes selv at jeg har store lår og stor mave, vil virkelig gerne tabe mig… Men ja, er jeg meget undervægtig??? Har allerede tabt mig 2 kg på 2 uger :)

  • Emilie siger:

   Jeg er 16 og er 174 cm. høj og jeg vejer 56 kg – 18,5 i bmi.
   DET er normalt i forhold til vægt, hvor imod 16,37 er altfor lidt. Husk på at du ikke altid ser det rigtige i spejlet.. Anoreksi er en farlig sygdom der sender flere på hospitalet og slår folk ihjel hvis man ikke får det under kontrol. Snakker af egen erfaring når jeg siger at det ikke altid er spejlet der fortæller sandheden. Spørg evt. dine forældre om hvad de synes.. der kan ikke ske noget med en andens holdning på hvordan ens krop ser ud. :)

   Kh. Emilie

  • Caroline siger:

   Hvordan tabte du 2 kg på 2 uger? :D leder nemlig selv efter slankeråd ;)

 173. ANONYM! siger:

  Er jeg undervægtig?

  Pige
  11år
  Vægt: 33 kg
  Højde: 152 cm

  Vil meget gerne have et svar. Er meget bekymret for om jeg er for tynd. Hver gang jeg ser min moster siger hun altid Gud hvor er du tynd! Og en dag i skolen til idret sagde en af mine veninder også Gud hvor er du tynd! Og tro det eller ej ikke engang 5 minutter efter kom en fra min parlæn klasse hen også og sagde Gud hvor er du tynd! Min mor siger også altid at jeg er tynd! Det er vildt ubehaligt! Lige så ubehaligt som at få af vide at man er tyk! Jeg synes selv at jeg er lige så slank som mine veninder men jeg for hele tiden af vide at jeg er tynd! Vil meget gerne have hjælp!

  • Emilie siger:

   ja, du er undervægtig – faktisk meget. din BMI er faktisk helt nede på 14,28!! Det kan blive livstruende hvis du ikke får det under kontrol. Dog kan man ikke altid regne med BMI, og jeg svarer udelukkende udfra BMI testen. Hvis du finder din vægt behagelig, men alligevel hører kommentarer om du er tynd skal du måske gå til lægen og diskuterer en sund vægt for dig.
   Håber du kunne bruge mit svar :)

   Kh. Emilie

   • Laura siger:

    du bliver nød til at komme op på 35 NUUUUUUUUUUUUUUU

    • ANONYM! siger:

     1000 tak for jeres hjælp :-) jeg er enormt glad for at i vil hjælpe! Jeg er kommet op på 34 kg. Mit mål er 35. Og endnu engang 1000 tak for hjælpen!

    • ANONYM! siger:

     1000 tak for at i vil hjælpe mig! :-) det er jeg enormt glad for! Er kommet op på 34 kg. Men har svært ved det. Jeg spiser kun når jeg er sulten og det er da meget normalt. Hvor meget skal jeg veje hvis jeg skal være normal vægtig?

 174. emma siger:

  Hej! jeg er en pige på 13 år. og jeg vejer 46 kg min højde er cirka 164. Og den beregnede min BMI på 17.1.

 175. Mia siger:

  Hej..
  Jeg er 12 år, er 168 cm og vejer 41 kg..

  Den siger jeg er undervægtig, men mine lår er så klamme og tykke.. Pigerne fra klassen siger jeg har klamme lår, og jeg er utilpas når vi har idræt. Min kropsbygning gør at jeg ikke kan motionere, jeg mister pusten rigtig let, og jeg vil gerne tabe mig. Så jeg er begyndt på anoreksi, eller den begyndte på mig. Jeg kan ikke gøre noget som helst, hverdagen er forfærdelig for mig. Det har kun været her i sommerferien, og jeg føler mig bare tykkere og tykkere. Mine forældre siger jeg skal spise, og jeg tænkte også at jeg ville spise igen, og det gjorde jeg.. Men så uden jeg tænkte over det spiste jeg ikke rigtig i noget tid.. Og det tabte jeg 44 kilo af..
  Hjælp mig en eller anden, jeg ved ikke hvordan. For jeg vil ikke stoppe med at sulte..

  • Mia siger:

   Ups.. *4 kilo af.

  • Emilie siger:

   Hej Mia,

   Anoreksi er en farlig sygdom.. Og det er ikke kun en farlig sygdom fordi man ikke spiser, men også fordi sygdommen kan manipulerer med hjernens syn på sig selv. Snakker af egen erfaring. anoreksi har plaget mig i 2 år nu, men jeg er stoppet med den usunde spisevane. Når jeg siger at det stadig plager mig er det fordi jeg stadig har et forvrænget billede i mit hoved af hvordan min krop ser ud. Du kan bestille en tid hos din læge og snakke om dit ubehag med din krop – dine forældre behøver ikke med, og de behøver ikke at få det af vide. Der er altid en anden udvej end at sulte sig selv. Faktisk gør du det sværere for dig selv senere når du gerne vil tabe dig. Du nedsætter kroppens nedbrydningsprocess og derfor optager kroppen hurtigere fedtet i den mad du spiser.
   Du kan styrketræne eller lave interval løb. begge taber du dig af, men du opbygger også muskler. Husk på at muskler vejer mindre end fedt, sp når du begynder at træne kan du meget vel tage på i vægt, men tabe dig i fedt:)

   Håber du kunne bruge mit svar.

   Kh. Emilie

 176. Julia siger:

  Hej jeg er en pige på 14 år og er 160 høj og min vægt er 48.
  Der står jeg er normalvægtigt, men jeg syntes selv at jeg er tyk.
  Og er det normalt og have så tygge lår fordi syntes selv jeg har tykke lår. Håber i kan hjælpe mig

  • ANONYM! siger:

   Hej Julia. Du er OVERHOVED ikke tyk! Du siger noget med at du selv synes at du har tykke lår. Vi er alle forskelligt bygget og
   Hvis du fx. Går til atlatik, fodbold, basketball eller noget andet hvor man også løber kan det være muskler du ser som fedt. Men
   Du skal ikke prøve på at tabe dig :-)
   Håber du kunne bruge mit svar
   Kærlig hilsen
   ANONYM!

  • Lara siger:

   Hej Julia.
   I puberteten for piger større lår og dens slags, så det er rimelig normalt.

   Knus

 177. Anonym siger:

  Hej jeg er 12 år 173 høj og vejer 61 kilo den siger at jeg er overvægtig men jeg har næsten six pack
  Jeg gør til fodbold 2 gange om ugen men har svært ved at dyrke sport på grund af min knæskade
  Er der nogle der har nogen gode råd til at tabe sig please hjælp

  • Emilie siger:

   hej Anonym,

   Du kan ikke altid regne med BMI. Muskler vejer mere end fedt! Så når den siger at du er overvægtig er det fordi du er meget muskuløst bygget i muskler. Vær glad for din krop ligemeget hvad BMI siger! ISÆR når du næsten har sixpack! Ingen grund til at tabe dig!

   Håber du kan bruge mit svar.

   Kh Emilie

  • ANONYM! siger:

   Hej Anonym

   Helt enige med Emilie. Muskler vejer mere end fedt. Du skal ikke prøve på at tabe dig. :-) du er helt perfekt!

   Kærlig hilsen
   ANONYM!

 178. Rasmus siger:

  Hej alle sammen
  Jeg er en dreng (WOW længe siden vi så sådan en på et bmi-måler-website) på 15 år og nu vi er i gang kan jeg da afsløre at jeg er 180 cm høj og vejer 71 kilo. Jeg har lige tabt det sidste rundt om taljen (et lille hurra for mig, mange tak, mange tak) og er nu (selvdømt) en ret god “fangst” så at sige. Den egentlige grund til at jeg er her er rent faktisk min lillebror. jeg havde læst i et blad, at en bmi under 18,5 er undervægtig. Det undrede mig meget, da min lillebrors var nede omkring de 16. Heldigvis fandt jeg dette site, som overbeviste mig om noget andet. Da jeg derefter så i kommentarerne hvor frygtelig mange piger med såkaldte “vægtproblemer” der var blev jeg chokeret over ikke alene mængden men også alderen af disse piger ( for det meste under min egen alder og helt ned til tiårsalderen) der gerne vil tabe sig til de ikke har et gram fedt på kroppen. Det er sygeligt at nogen overhovedet kan finde på at lege gud på den måde. Nutidens piger stræber efter falske skønhedsidealer og modeldrømme. De skeletter der ses i magasinere er ikke det en fyr vil have! Og hvis i bliver mobbet med vægten, så syntes jeg, at i ikke skal tage jer af det. Ignorer det. Så mister han/hun der mobber interesse for dig. Eller endnu bedre sig det til en voksen. Til alle jer der har en spiseforstyrrelse eller en syg trang til at tabe sig ekstremt, tal med jeres forældre eller veninder eller lærer eller EN ELLER ANDEN! Bare få gjordt noget ved det.

  • Emilie siger:

   Hej Rasmus,

   BMI kan man ikke altid regne med – især ikke når man er barn. Der er så meget mere man skal tænke på når man måler BMI end bare de få enkelte punkter der er. I en rigtigt BMI test, (som man kan regne med) måler den også ens fedt procent og regner ud fra det. Se det kan man stole på. Her tager den bare gennemsnittet og regner ud fra det. Den kan ikke se muskel- og fedt procent.

   Og til din sidste kommentar med piger der stræber efter modeldrømme – DU er en rigtigt dreng, der kan se andre værdier i piger end bare deres krop. Drenge som dig skulle der være flere af, og den synes jeg lige du skulle have med! Fortsæt med at blive sådan!

   Håber du får en fantastisk dag,
   Kh. Emilie

   • Silja siger:

    Hey alle,

    Er en pige på 13 & er MEGET utilfreds for mit udseende. Jeg vejer 62 kg. og er 1,65. Jeg starter snart i 7. Klasse, og vil gerne nå at tabe mig 8-10 kg. inden. Er tit blevet mobbet med min krop fx. til svømning & idræt. Pigerne sagde til mig, at jeg aldrig ville tabe mig, fordi jeg var afhængig af slik. Jeg blev såret, og vil bevise for mig selv – og dem – at jeg kan!
    Nogle der har tips eller noget?
    Knus til jer<3

  • Niclas siger:

   Sådan skal det være…. Godt sagt :)

 179. :'( - pigen siger:

  Hej,
  Jeg er en pige på 11(Snart 12) Min vægt er : 45 Min højde er 159(,5) Mit BMI er 17,8. Så den siger at jeg er normal-vægtig.
  Men hver gang jeg kigger mig i spejlet synes jeg at jeg er tyk…. :’( , synes altid at jeg ser tyk ud i det tøj jeg går i…vil gerne tabe mig…Men det er ikke altid at jeg har overskud til det…(synes også at jeg er grim, Bare generalt MEGET MEGET RIGTIG MEGET usikker på mig selv)
  Er lige begyndt at motionere 5 min. hver dag—–håber at det giver resultater———

 180. Cille sundhedindefra siger:

  Hej alle sammen

  Nu har jeg læst en del kommentarer fra bekymrede børn og teenagere, hvilket bekymrer mig en del. Hvis i selv vurderer i har et problem enten med vægt, sundhed eller ernæring så er der altid hjælp at finde. Snak med jeres forældre, der er rigtigt meget de ved som kunne hjælpe, de kan også rette kontakt til sundhedsplejerske eller andet. Jeg er blandt andet kostcejleder og skal til at arbejde men børn og deres familier. Så sidder du der ude og føler du ikke aner hvad du skal så er du velkommen til at kontakte mig på min hjemmeside og så skal jeg se om jeg kan hjælpe dig videre.

  Lad være med at gå og slå jer selv i hovedet alle menneske er unikke og dejlige, husk det og hav en dejlig sommer alle sammen

  Knus cille

 181. Anonym siger:

  Hej jeg er en pige på 12-12,5 er 168 cm høj og vejer 72-73 kg
  Jeg går til voltigering (en ridesport) en gang om ugen
  Jeg forstå bare ikke bare ikke hvordan jeg kan tabe, mig har nemlig prøvet at spise mindre men uden held.
  Kan i hjælpe mig??

  • Anonym siger:

   Vil også lige jeg bliver i dårligt humør over at kigge på min mave og lår:-(

   • Emilie siger:

    Kære Anonym,

    Voltigering er en hård sport og man skal bruge mange muskler for at træne det. Har selv redet og prøvet voltigering. Husk på det når du kigger på en vægt, muskler vejer mere end fedt. Hvis du virkelig gerne vil tabe dig, så skal du spise sundt flere gange om dagen – det hjalp i hvertfald for mig. Lad vær med at spise slik eller drik sodavand i hverdagene, og hold det gerne til 1 dag i weekenden. Så skulle du meget gerne tabe dig :)

    Håber du kunne bruge mit svar,
    Kh. Emilie

  • Niclas siger:

   Det er fordi at ridning ikke er en rigtig SPORT gå hellere til løb eller cykel/løb en tur

 182. Emilie siger:

  Hej jeg er en pige på 12 år (snart 13) men jeg er meget ked af min krop, jeg vejer 49kg og er 160cm høj. Min BMI siger jeg er normal, men når jeg kigger på mig selv kan jeg jo se at jeg er tyk. Jeg går altid rundt og gør mig tynd og trækker maven ind. Hvordan taber man nemmest fedtet om maven og hofterne?
  Hilsen Emilie

  • lea siger:

   Hej det kunne være en god ide at begynde at lave mavebøjninger. 30 per dag.

  • Simon siger:

   Hej så længe du går til noget som mig jeg er 12 så betyder det bare at du er frisk istedet for at være en af de helt tynde som bare sidder på deres flade røv det gælder alle. Der var os et tidspunkt hvor jeg blev drillet med vægt men ik fordi jeg var tyk men fordi folk synes det var sjovt og hvis de har det så spørg dem hvad de laver i deres fritid du kan ja.. Jeg går til det og det også lukker de munden

  • Anette siger:

   Kære Emilie
   Det normale har vide rammer og med en normal BMI har du en sund vægt. Hvis mavefedt alligevel generer dig kan du eventuelt prøve at læse Charlotte Hartvigs bøger, fx “Spis maven flad”, det har jeg været glad for.
   Med venlig hilsen Anette

 183. Mai siger:

  Køn: Pige
  Vægt: 49
  Højde: 144
  Alder: 11
  Bmi: 63,23 Konklusion(Overvægtig)

  Jeg forstår ikke hvorfor at den siger at jeg er overvægtig. Jeg er slet ikke tyk eller fed på nogen måde. På en anden hjemmeside stod der at jeg var normalvægtig. Jeg har NÆSTEN six pack. Jeg går ikke til nogen sport bortset fra skole idræt/svømning. Til hverdag laver jeg squats, mavebøjninger og armbøjninger. Siger den at jeg er overvægtig pågrund af muskler?

  • Anna siger:

   Hej Mai. :)

   Ja, du er DSV. Overvægtig. Men, det ska’ du ikke være ked af. Bare du motionere og spiser sundt, så tror jeg nok det vil forsætte fint.

   XOXO
   Anna.

  • Josefine siger:

   Okay for det første så ligger din bmi på 23.63 hvis den lå på 63.23 ville det være vildt sygt! Og den ligger nok på overvægtig fordi som du selv siger at du har mange muskler, grunden til at den anden hjemmeside siger at du er nomalvægtig er fordi at det nok er en bmi test for voksne som ikke er det samme som børne bmi, fordi voksne et færdig udviklet man kan først bruge voksen bmi når man er over 18. Hvis du laver mavebøjninger og armbøjninger så er det klart at du har mange muksler men spørgsmålet er vil du have mange muksler? For hvis du vil er der intet at bekymrede sig om vel?

   Knus Josefine, håber at du får det/ har det godt med din krop

  • 123 siger:

   Du har nok glemt at indstille alderen for med de ting du skriver får je den til ca. 23

  • Mathilde siger:

   Foreksempel er jeg 161 og vejer 42. Jeg er normalvægtig. Du er bare overvægtig. Desværre.

  • Nille siger:

   Husk at den ikke kan se hvor meget af dig der er muskler.

   • ANONYM! siger:

    Du er lidt tynd. Det er godt du går til fodbold.
    Spis lidt mere så går det nok skal du se! :)
    Håber du kunne bruge mit svar

 184. Anonym siger:

  Hej jeg er en pige på 11 og er 158 cm og vejer 58
  Hvordan kan jeg tabe mig på en måned

  • Anna siger:

   Hej Anonym.

   Du kan spise sundt, og motionere dagligt.
   Din mor kan sikkert lave noget sundt og godt mad til dig. :)
   Du kan også begynde at gå til noget sport i fritiden, hvis du ikke allerede gør det.

   XOXO
   Anna.

  • Josefine siger:

   Okay for det første så er vægttab ikke noget der kommer hurtigt eller af sig selv så hvis du vil tabe dig skal du være tålmodig og du skulle ville det. Du kan starte med at sove længer det lyder nok mærkeligt men det hjælper, du kan drikke mere vand man skal faktisk have 6-8 glas om dagen, i stedet for at ligge og se tv så gå tur med din hund/din ven/din veninde eller alene , men ellers så er den eneste vej frem vel at ikke at spise for meget og spise sundt og dyrke motion. Du behøver ikke at dyrke for meget motion bare start et sted og byg videre.

   Knus Josefine

 185. Anonym siger:

  Hej jeg er en 13årig pige. Vejer ca 50kilo og har normal vægt. Men er utilfreds med mig selv syntes jeg er virkelig tyk. Jeg gær alt for at tabe mig spiser ikke morgen mad og for franskbrød til middag det er noget jeg er begyndt på da jeg startede i 6klasse men mener ikke jeg har spise forstyrrelse for er tyk har en meget buddet mave.
  Kan ikke forstå det for jeg er en løber jeg løber 3 gange om ugen og løver fra 6-9km hver gang.
  Er meget træt fordi jeg ikke for det rigtige at spise men kan jo godt spise slik når jeg får det. Så har jo ikke spise forstyrrelse men ved ikke hvad et er jeg ikke spiser det rigtige på de rigtige tidspunkter for mange dage kan det være jeg kun for middags mad og aftens mad. Og nogen gange spiser jeg meget det er måske om fredagen for det dårligt med mig selv hver gang jeg spiser.

  HJÆLP!

  • Anonym1 siger:

   Hej
   Du kan kan du spise noget groft brød som rugbrød morgen og middag så du får nogle fibre lad være med at spise for lidt. Spis hvad din mave har brug for!!!!
   Hilsen mig

  • Tina siger:

   Hej,

   For det første er morgenmaden det absolut vigtigste måltid for dig – kroppen går ikke igang med at forbrænde før den får noget brændstof at arbejde med.
   Dernæst er franskbrød nok noget nær det mest usunde du kan spise til middag – det indeholder stort set ingen fibre, men har til gengæld et højt indhold af kulhydrater, som man ikke skal have alt for mange af. Kulhydrater findes i store mængder i hvidt brød, pasta, hvedemel og sukker. Derfor skal du prøve at begrænse dit indtag af disse fødevarer, og istedet spise grove grøntsager og mørkt (rug)brød i stedet for det hvide brød.

   Du skal spise 5-6 måltider i løbet af dagen, hovedmåltiderne er morgenmad, frokost og aftensmad og så er det en god idé at spise 2-3 små, sunde mellemmåltider som f.eks. frugt, en rugbrødsmad eller knækbrød. Du kan også spise magre mælkeprodukter. Når du springer måltider over, tror din krop, at der er hungersnød, og derfor vil den sørge for at holde på den næring den allerede har – dvs. spiser du for sjældent, kan du ikke tabe dig.

   Et sidste godt råd er selvfølgelig motion – og vand! Undgå sodavand, saftevand og juice, da det indeholder for meget sukker og er med til at give øget appetit.

   Håber du kan bruge det til noget, helt og lykke med det :)

   Kærlig hilsen Tina, klinisk diætist

  • Hende med svar siger:

   Tro det eller ej, men det du beskriver kan godt lyde som en begyndende spiseforstyrrelse. Jeg har selv været det sted du er nu og det udviklede sig til en spiseforstyrrelse

  • ANONYM siger:

   Hej Anonym :-)
   Du skal lige huske at det ikke er alle der har den samme krops bygning og at der måske er nogle der har lettere ved at tabe sig en andre. Det er godt du motionere men at lade vær at spise er bestemt ikke løsningen, fordi at din krop ikke har noget at forbrande på. Du skal nermere spise mere, men bare mere af det rigtige og sunt mad fram for alt. Jeg har selv haft samme problem så jeg ved hvordan du har det.

  • Anita siger:

   Du taber dig ikke ved at lade være med at spise. Det sætter bare forbrændingen i stå. Du taber dig ved at spise.
   Start morgenen med noget kød(protein), som sætter forbrændingen i gang, sammen med noget groft brød og noget grønt. Så er forbrændingen i gang lige fra morgenstunden, og du vil heller ikke føle dig så træt. Spis flere gange om dagen, men ikke slik, franskbrød eller andet lyst brød. Gem det til weekenden.

 186. Anonym siger:

  Hej jeg er 13år og vejer ca50 kilo. Og er normal vægt. Men syntes jeg er virkelig tyk. For nær jeg ser på mig selv er jeg bare et kæmpe bjerg HJÆLP

  • Anna siger:

   Hej Anonym.

   Så længe du er normalvægtig, skal du bare slappe af og nyde det. Der er ingen grund til at tabe sig. :)

   XOXO
   Anna.

 187. Nanna siger:

  Hej jeg hedder Nanna jeg er 11 år gammel jeg vejer 45 kg er 164 høj min bmi er 16,73 den siger jeg er normanvægtig jeg prøver at tabe mig 10 kg jeg spiser ikke særlig meget jeg motioner meget mer end jeg gjorde før har jeg anoreksi eller har jeg en spiseforstyrrelse hjælp mig det syntes jeg ikke jeg har jeg syntes jeg er giga tyk virkelig tyk svar

  • Anna siger:

   Hej Nanna.

   Du er normalvægtig. Det er en helt perfekt og flot vægt du har! :) Syntes ikke du skal prøve at tabe dig.

   XOXO
   Anna.

   • Simon siger:

    Anna det er noget vrøvl du siger. Nanna vejer måske 5 6 kg for meget men du skal gå til en sport så taber du dig hurtigt

    • Caroline siger:

     nu ved man jo ikke hvilken kropsbygning Nanna har, men hvis hendes BMI tal er 16,73, så er hun tæt på at være undervægtig :D

  • ANONYM siger:

   hej Nanna :-)
   du er da bestemt ikke for tyk.
   Og jeg tror ikke det ville være sund for dig at tabe 10 kilo!
   men måske skulle du begynde at spise noget mere:-)

  • Nanna siger:

   Ja altså jeg har taget et par kilo på og nu er tykkere og jeg er grim klam og hader mig selv så mit liv er lordt og jeg prøver at tabe mig mer

 188. Maya siger:

  Hey, bare lige lidt at smile over. Jeg er 13 år, omtrent 160 høj og vejer 50 kilo. Jeg har ikke rigtig nogen talje men jeg lidt hofter og nogle ret store bryster (en E skål) så man kan vel sige at jeg har lidt. Jeg spiser sundt (Eller.. Jeg prøver. Jeg har svag viljestyrke når det kommer til mad) og træner fitness 3 gange om ugen. Jeg spiser ikke for lidt eller for meget og jeg holder en sund livsstil. Det er ikke længe siden jeg begyndte på det, så jeg har nogle flabber hist og her, mest på maven og lårene og ved i hvad? Dem skal jeg ha opereret væk. Nej, joke, Jeg er fuldkommen ligeglad. Nej, jeg er ikke altid lige glad for mig selv, men det er nok mest på grund af min hud. Jeg ved jeg er smuk, præcis som jeg er. Det tal der, definerer ikke din skønhed. Din skønhed, det er hvor smukt et menneske du VÆLGER at være. Så alle de piger der skriver her inde at de vil tabe sig: STOP! Hvis du starter med det i en så ung alder, så det ikke lyst ud for dig min ven. Bare nyd livet og lad være med at tænke over din vægt. Gør hvad du vil, spis hvad du vil (ikke orme) og mor dig. For de der satans tal på vægten foran dig, de definerer ikke hvem du er eller hvor smuk du er. Vær barn så længe du kan, for den tid kommer aldrig tilbage. Jeg tog det valg for et års tid siden, at jeg ville vokse op. Det er det værste valg jeg nogensinde her truffet. Husk: Alle bliver ældre, men man bestemmer selv om man vælger at blive voksen. Spis dine grøntsager og bliv i skolen. Peace out mofo’s

  • Thomas siger:

   Hej. Ja det kunne godt lyde som noget bulimi. Det er utrolig usundt ikke at spise noget og du taber dig heller ikke af det. Hvis man ikke spiser har kroppen nemlig ikke energi til at forbrænde det vil tværtimod slide din krop op. Hvis du svømmer hver dag og ikke spiser nok får dine muskler ikke næring til at restituere og du vil ødelægge din krop. I stedet for at sulte dig selv så bare følg kostpyramiden. Gør det! Ellers ender du med at sidde i kørestol inden du bliver 25.

 189. Rose siger:

  Hej.
  Jeg er en pige på 13 år. Jeg er 161 cm høj og vejer 46. Den siger at jeg er normal vægt, men jeg er ikke selv tilfreds. Jeg er elite svømmer(14 timer om ugen) og svømmer dagligt og meget. Men jeg vil stadig gerne tabe mig. Jeg har nu i cirka en måned, næsten ikke spist noget. Jeg holder mig stortset væk fra alt mad, og hvis jeg spiser noget som jeg fortryder så kaster jeg det op igen. Og jeg behøver ikke at tvinge det op.
  Har jeg anoreksi/bulimi?

  -rose

  • Maya siger:

   Ja. Det er du. Helt ærligt, jeg er 13. Jeg er 160. Jeg vejer 50 kilo. Helt seriøst, der findes bedre måder. Hvis du synes du er for stor, så dyrk fitness. Du skal i genoptræning min pige, gå ind og sig det til dine forældre med det samme

  • Emily siger:

   Det lyder som om du har bulimi hvis du kaster det op igen uden at tvinge det op

   • Lalala siger:

    Maya, nu er det sådan at hun ikke behøver at have anoreksi eller bulimi, bare fordi hun er tyndere end dig. ;-) Jeg fylder snart femten, er 160 cm og vejer 46.
    Til Rose: Nu hvor du er elite svømmer, vil det så ikke sige at du har de fedeste abs og muskler? Så er det også dem der vejer meget, og ikke så meget fedtet. Nu ved jeg ikke hvordan du ser ud, men ud fra hvad du har skrevet, lyder det som om at du har en virkelig god krop. Vær’ tilfreds, vær’ glad, det vil også vise sig på din krop :-) Væk fra det bulimi noget, det er ikke godt for dig :o
    Held og lykke, you go gurl!

 190. Fede siger:

  Hej
  Jeg er en pige på 13 år, 153 cm og vejer 45 kg. Jeg syntes selv jeg er mega fed, og er meget utilfreds med mig selv. Mine veninder siger at jeg er tynd, men sådan har jeg det ikke. Jeg er bange for at få spiseforstyrrelser! Jeg begynder at spise mindre og mindre….
  Håber nogle kan hjælpe!

 191. Ano siger:

  Hej alle. Har et spørgsmål som jeg har undret mig lidt over. Jeg er 14 et halv, ca. 171 høj og vejer 51.5. Jeg har former men er dog stadig slank. Hvis jeg samlinger med mine veninder som dog er lavere end mig vejer vi cirka det samme men de er stadig undervægtige hvor imod at min bmi siger ar jeg er normal vægtig. Jeg tæller også altid kalorier og har ligsom et mål med mig selv om at jeg max må spise 300 kcal. Om dagen. Jeg har fulgt det i cirka en måned nu hvilket har gjort at jeg allerede har tabt mig to kilo! :) men igen, hvis jeg sammenligner med mine veninder spiser de omkring 1000 kcal. Om dagen men vi dyrker cirka lige meget motion. Hvordan kan det være at de stadig er undervægtige? Og nogen der kan sige mig om jeg har en spiseforstyrrelse?
  På forhånd tak :)

  • k siger:

   det er alt for lidt at kun få 300 kcal om dagen man burde at spise 1000 kcal om dagen

  • Emily siger:

   Det er fordi dine veninder har en spinklere knoglebygning end dig. Og hvis du er normalvægtig skal du spise 1000 kcal. hver dag. Du kan ikke sammenligne din vægt med dine veninders da de som sagt kan være spinklere end dig og du er højere end dem

   • Jonas siger:

    SLETTET ADMIN!

    Normalt skal man spise ca 1400-2000 kcal dagligt. Det afhænger dog af mange ting, men under de 1200 kcal og jeres stofskifte falder. Jo lavere det er, jo mere tager i på af en sodavand fx.

  • anonym siger:

   har det på samme måde, men man skal som en pige på vores alder altså have omkring 1800 kcal om dagen og det er svært at tabe sig hvis man spiser så lidt fordi så har kroppen ikke nok energi til at forbrænde det.

 192. k siger:

  hej jeg er en pige på 10år og er 149 høj min vægt er 51 er der nogen der kan hjælpe mig med at tabe mig

  • Elisabeth siger:

   Måske skulle du prøve at rationere din mad og dyrke lidt mere motion, det hjalp for mig. Hvis du allerede har prøvet det og det så ikke virker så prøv at skære ned for kalorie indtager, du skal sådan ca. Have 1000 kalorier om dagen og ikke alt for meget mere❤ jeg håber at du kan bruge det til noget

 193. marie siger:

  hej jeg er en pige på 11 år jeg vajer 59 k er jeg over væktig eller hvad jeg kan ikke lide min krop

 194. S siger:

  hej jeg er en pige på 12 år jeg vejer 52 kilo og er 170 høj inden for de sidste 4 måneder har jeg tabt mig 10 kilo jeg er ikke tynd bare slank men jeg vil gerne tabe mig mere for når jeg krummer mig sammen har jeg lidt deller på maven og jeg har ret store lår mange i min familie siger at jeg har tabt mig meget men ingen siger at jeg er tynd er det her anoreksi? jeg går meget op i sund kost og motion jeg plejer at lave ca. 40 min. motion og jeg spiser ikke sukker. på forhånd tak hilsen S

 195. Cecilie siger.. siger:

  Hej, jeg er pige på 14 år, jeg er 1.64 ca og vejer 64 kg , her på hjemmesiden siger den at jeg er svært overvægtig. Jeg dyrker sport og sådan noget.. Er jeg overvægtig?? Jeg har ikke rykker mig op ad vægt stigen i et halvt år og hvis jeg gør løber jeg meget!. Men er der nogen der kender nogen der ligger kost planer eller bare en side??

  • susan siger:

   Hej cecilie. Du ligger på hvad jeg vil kalde grænsen. Men du siger du dyrker sport. Så mit råd til dig vil være elsk dig selv som du er og lad være med at gå så meget op i tal. Du er ikke så gammel at kostplaner og slankekure bør være en del af dit liv. For stor fokusus på vægt kan ende ud i grimme sygdomme som jeg ikke ønsker for dig. Hvis man spiser godt med frugt og grønt og ikke overdriver med det usunde (slik og sodavand) og samtidig dyrker motion så lever man sundt. Vi er alle forskellige og bygget på forskellig måde. Min store søster har altid været enormt tynd, jeg er lille og tæt og vil aldrig kunne ligne hende. Hvilket tog mig år og en grim sygdom at lærer. Men det er også lige meget for alle er smukke på deres egen måde. En tyk person med et højt selvværd kan være smukkere end en tynd person med et dårligt selvværd. Man skal have lov til at hygge og leve livet bare man gør det med måde. Og en hygge aften kan jo også være med gulerods og agurkstave med dip i stedet for chips med dip. Eller i denne tid nogle lækre ærter, jordbær eller andet frugt. Man kan også sørger for at spise til man er lige tilpas og undlade den ekstra portion man tit tager fordi det smager godt:-) Et andet eksempel er min datter i følge bmi er hun overvægtig, men når man ser på hende ser man en flot muskuløs tynd pige som er sund og rask. Så igen lad være med at forkusere på tal. Men spis godt med frugt og grønt og vær aktiv. Jeg synes det lyder som om du er på rette vej til nogle gode vaner. Håber du kan bruge mit råd. Kærlig hilsen susan

 196. Lisa C siger:

  Hejsa med jer. :)
  Jeg er en pige der fylder 13 år om en halvanden måned. :)
  Jeg har sat BMI’en på 13 år fordi jeg er så tøt på nu. :)
  Jeg vejer 36 og vil MEGET GERNE tabe mig 2 kg. :(
  Og er 150,5 cm, men har sat den til 151 cm fordi man altid runder op. :)

  Det kommer bare bag på mig at BMI’en fortæller mig at jeg er undervægtig = 15,79,
  kan det virkelig passe?!?!?!?! :-O :(

  • Lisa C siger:

   Håber nogen kan hjælpe mig lidt! :)

   • susan siger:

    Du vejer i hvert fald ikke for meget. Håber du lærer at elske dig selv som du er. Hvis man spiser sundt og dyrker motion er der ingen ko på isen.

  • Emily siger:

   du er meget undervægtig! Det er farligt at tabe sig hvis man er så undervægtig så STOP

   • ANONYM! siger:

    Jeg synes du vejer det du skal. Men under INGEN omstendighedder tab dig! Mit bmi er 14.28! Og så undervægtig vil jeg ikke ønske for dig at du blir’!

 197. Emma siger:

  min bmi er på 18,81 og jeg er 14 år en pige 173cm høj og vejer 56 kg hvornår er jeg så undervægtig

 198. Forbipasserende siger:

  Ville bare lige sige at denne hjemmeside sagde jeg var overvægtig mens en anden siger jeg er normal…
  jeg er 14 er 186 cm og vejer 66 i gennemsnit… det der med et gran salt er vist sandt nok…

  • Mig siger:

   Jeg er også 14 år, er 177 cm og vejer 62 kg.
   Det lyder underligt at en hjemmeside hat sagt at du er overvægtig. Hvis det er i een af enderne er det i den undervægtige del.
   (selv om du bestemt ikke er det)
   når jeg beregner det, siger den at dit BMI er 19,08 og at du er normalvægtig?? :)

   • ANONYM! siger:

    Du har kigget på en voksen bmi side! Denne er for børn! Grænserne ikke de samme. Hvor et BMI for voksne på 25 eller derover er tegn på overvægt, vil grænsen ligge lavere ved et barn. Eksempelvis vil en 7 årig pige være overvægtig ved et BMI på 17,8. Så jeg vil sige ja du er lidt overvægtig.

 199. Kristine siger:

  Jeg er 12 år. Jeg er 138 cm. høj. Jeg er den mindste i min klasse og jeg er den 4. ældste. Jeg vejer 29 kg. Jeg er undervægtig men jeg er ikke særlig tynd. Jeg synes det er lidt mærkeligt. Jeg spiser ikke så meget som jeg engang gjorde men jeg kan ikke spise mere end jeg gør.

  • ANONYM! siger:

   Jeg synes ikke du skal prøve på at tabe dig i hvert fald. Jeg synes du lyder normal. :-) og husk at vi alle er forskelligt bygget.

 200. wuhuuuuuu eller hvad… syntes selv at jeg er overvægtig men den sagde jeg var under vægtig??

 201. Clara siger:

  Hej! Jeg er en 15-årig pige, der er mellem 168-169 cm, og jeg har lige vejet mig til 60 kg. BMI-udregneren sagde, at jeg var normalvægtig, men jeg kan ikke lade være med at sammenligne mig med andre piger på min alder, specielt mine veninder, som alle vejer langt under 60 kg, nogle endda under 50.
  Jeg ved, hvad man siger om, at drenge/mænd gerne vil have piger med former, men jeg synes, at de altid glor på de modeller med de fladeste maver og tyndeste lår – bare de har falske bryster. Jeg har ikke en helt flad mave, jeg har ikke “thighgap”, og eftersom de fleste af mine veninder har det, bliver jeg utroligt usikker på, hvordan andre mennesker ser mig, når jeg går ved siden af dem. De har nemlig stadig bryster og numse, og det virker som om, at så længe de har det, så er det former nok for fyre!
  Burde jeg forsøge at tabe mig?

  • Mig siger:

   Kropsbygningen er meget forskellig fra folk til folk. Én af mine veninder laver sport hver dag, har været på hundrede forskellige kurer (som er sunde), og hun har tabt sig (det kan man se) men det er nærmest umuligt for hende at blive som de tynde piger hvor man næsten kan holde rundt om deres lår eller noget.
   Du er stadig i voksealderen, og de drenge som du snakker om der kigger på de tynde modeller er stadig “små drenge”. En dreng som jeg kender har en kæreste (de har snart 2 års) han er nok den mest modne i min klasse, og hans kæreste har former og ligner på ingen måde de tynde modeller.
   En kvinde er jo ikke bygget op på den måde, og de tynde modeller kan ikke få et barn, da deres hofter bl.a. er for smalle osv.
   Jeg ved godt at det er noget som alle siger, og det er irriterende at høre det igen og igen, men det er altså sandheden. :)

 202. Den forvirrede siger:

  Jeg er 10 år, er 150 cm, vejer 82 kg. Den her siger jeg er fed, men jeg føler ikke, at jeg er fed. Hjælp søges!!!

  • ANONYM! siger:

   Jeg synes du skal tabe dig. Du kan prøve at dyrke motion og spise sundt.

   • Janus der elsker sin krop over alt i hele universet og vil aldrig nogensinde have en anden eller noget siger:

    Mener du ikke at du vejer 28 kg og ikke 82 for så kan jeg sgu godt forstå at bmi udregneren gik amok! Hvis du vejer 28 kg er du altså helt normal

   • ANONYM! siger:

    For hvis du vejer 28 kg er du fuldstændig normal vægtig :-)

   • ANONYM! siger:

    Jeg kommer til at tænke på om du ikke er kommet til at bytte rundt på tallene så du ikke vejer 82 men 28? Men hvis du vejer 82 er du svært overvægtig med et bmi på 36.44 og hvis du vejer 28 er du svært undervægtig med et bmi på 12.44. Prøv at stil dig op på vægten igen og se hvad den siger. Er du egentlig en dreng eller en pige? Det giver nemlig også en forskel.

 203. Just a girl.. siger:

  Jeg er en 12 årige pige, og er overvægtig. Så er det bare det, at jeg ikke taber mig men tager bare på? Jeg har 12 dage til at tabe 5 kg, men det kan jeg ikke hvis min vægt bliver ved med at stige??

 204. Sebastian siger:

  Hej alle piger og drenge der går rundt og tænker at de er for tykke men faktisk er normal- eller undervægtige.

  I har, ligesom jeg har haft, en spiseforstyrrelse.

  Det kan være svært at komme over men man skal stå fast og vise tankerne hvem der stærkest ;-)

  Hvis i har problemer så send en sms til: XXXXXXXX for at få gode råd til at bekæmpe tankerne og tage på ;-)

  • Pas på siger:

   Jeg syntes, at dit svar er noget bekymrende og vil råde alle der læser sebastians kommentarer til ikke at sende en SMS til hans Tlf. Nr. Som iøvrigt er et taletidskort og hvor man ikke kan se hvem han i virkeligheden er. Sebastian har iøvrigt ikke bemyndigelse til at diagnosticere udefra de unge menneskers korte beskrivelser. Jeg håber, at denne tråd fjernes fra hjemmesiden..
   Pas på med hvem I deler informationer og telefon nr.

   ADMIN:
   Sebastians nummer er slettet!

 205. Anonym! siger:

  Hej! Jeg er 12 år gammel og vil helst være anonym.. Jeg har tabt mig 8 kg. og vil gerne længere ned.. Men jeg kan ikke finde ud af, om jeg er overvægtig? Jeg er 1.72 høj, og vejer 72 kg! Er jeg overvægtig? PLEASE vær sød ikke at sige det på en hård måde! :i

 206. Ellen siger:

  Hej allesammen.
  Er en pige på 10 år, 145 cm høj og vejer 34 kg.
  Mit BMI er 16,17 og jeg er normalvægtig.
  Altså jeg forstår det overhovedet ikke.
  Min mave er lidt stor og tyk og jeg har meget fedt
  på mig. Okay jeg har ikke meget men jeg får store lår
  når jeg sætter mig på en stol. Når jeg ser mig selv i spejlet
  bliver jeg skuffet fordi jeg ser så fed ud. Nogle gange har jeg
  bare lyst til at forsvinde. Hjæælp! Er der ikke nogen der kan
  hjælpe mig?:-( Vil bare så gerne tabe 4 kg.

  • ANONYM! siger:

   Du skal slet ikke tænke på at tabe dig. Du er lige som du skal være. Så længe du er normal vægtig er så helt som du skal være. Og alle for lidt fede lår når man sætter sig på en stol. Også jeg og den siger at jeg er undervægtig. Det er fordi man slapper af i benene når man sidder ned. Hver glad for din krop

 207. ??? siger:

  Hej jeg er en dreng på 15 år som vejer 51 kg og er ca. 170cm høj.
  Jeg har sixpack og nogle relativt markerede overarme, og den beregner mit BMI til 17,65, er det normalt?

 208. Heeeelp Amalie siger:

  Hej! Har virkeligt brug for jeres hjælp, så tag lige to minutter på at svare mig:)
  Jeg er en pige på 13 år og er 1.64 høj og vejer 46,7 er det for meget? Altså jeg vejede 48 før men så var jeg på kur i en uge og tabte 3.5 kilo.(men har taget på igen!) Bmi’en siger jeg er svært overvægtig. Hvor meget skal jeg tabe mig??
  hjææælp Tak:)

 209. Anna siger:

  Hej. Er man tyk hvis man er 155 og vejer 52 kilo. Når jeg beregner min bmi, er jeg lidt over overvægtig. Hvis man er overvægtig er man så tyk?

 210. Camilla :'-( siger:

  er pige 10 år 134 i højde og vejer 30 kilo er jeg over vægtig normal, eller undervægtig?
  baaaaaaange

 211. Nice siger:

  Ved ikke helt hvad grænsen er får at blive overvægtig når man er 11år. Er der nogen der kan hjælpe mig har meget brug for det.

 212. Katrine siger:

  Jeg er en oige på 13 år. Der står jeg er normal i vægt, men jeg bliver stadig mobbbet med at jeg er for tyk, ER det rigitg jeg er for tyk?

  • Katrine siger:

   Pige*

  • ANONYM! siger:

   Det kommer an på hvor høj du er og hvor meget du vejer. Det er rigtig synd at du bliver mobbet. Har du prøvet at tale med nogen om det? Måske din mor eller far. Hvis du ikke kan lide at sige det til dem kan du prøve en lære eller en anden voksen du er tryk ved.

 213. sarah siger:

  hej jeg er en pige på 13 år og fik at vide at jeg er normal vægtig men jeg vejer 45 kg og er 153 høj jeg føler bare at jeg er vildt tyk og når jeg kigger i spejlet får jeg det helt dårligt og begynder næsten at græde jeg prøver hele tiden at tabe mig men min mor blir sur når jeg gør det fordi at jeg tar cirka 200 mavebøjninger hver aften inden jeg skal sove og jeg går til fodbold og løber også meget min mor siger jeg ødelægger min krop og så bliver jeg bare endnu mer ked af det jeg ved ikke hvad jeg skal gøre jeg vil bare gerne være glad og få lidt selvtillid for jeg har nemlig ikke noget………..

  • ANONYM! siger:

   Hvis din Bmi siger at du er normal vægtig skal du bare være rigtig glad for dig selv. Du lyder sund og rask med det du har skrevet. Måske er det dine muskler du ser som fedt. Men du skal huske at spise rilig. Hvis du ikke spiser nok har din krop også svært ved at forbrænde. Du er helt normal og skal ikke prøve på at tabe dig! Husk at elsk dig selv! Du lever kun 1 gang:-) og jeg synes det lyder som om du har en perfekt krop!
   Kærlig hilsen ANONYM!

 214. pernille siger:

  Jubiii er kommet ned på 18,66. Før var det 19, et eller andet

 215. Kamilla0987 siger:

  Jeg er 12 år vejer ca. 43-45 og er 156 cm høj jeg vil gerne tabe mig for jeg føler at jeg tyk men jeg ved ikke helt

 216. Miriam siger:

  Hej
  Jeg er en pige på 12 år jeg vejer 48 kg og er 159 cm høj min BMI siger 18,99 er det meget
  For når jeg kigger mig i spejlet synes jeg at jeg er tyk så hvis i har nogle råd til at tabe sig kunne det være rat at høre dem:)

 217. Nikoline siger:

  Hvad er forskellen på piger og drenge

 218. Anonym pige siger:

  Hej jeg er 12 år og vejer 41 kg, er 152 ca. Cm høj.
  Den viser jeg er normalvægtig og det er jeg selvfølgelige
  Glad for! Det sidste halve år har jeg tabt mig 11kg og føler
  Stadig træng til at tabe mig? Ps vejer jeg stadig for meget
  I forhold til mig alder ?

 219. martin siger:

  Hej jeg er en dreng på 12 år jeg kæmper med anoreksi.
  Jeg har vejet 40 men nu vejer jeg 35.
  Jeg har været nede på 32,8 men jeg er heldig vis i behandling.
  Men i skal ikke tro det er nemt.
  Jeg har fået at vide at jeg skal tage på men det er ikke sjovt.
  De voksne siger jeg skel spise 1700 kalorier om dagen , men det har jeg ikke lyst til.
  Det er ikke sjovt.
  KH MARTIN

 220. Sabine siger:

  Jeg er 14 år, en pige, 165 høj og vejer 58kg. Jeg var konkurrence svømmer for et år siden så min vægt har lidt at gøre med mine brede skuldre og muskler, men synes stadig at jeg er lidt for bred i det. Jeg prøver virkelig at tage mig sammen og spise sundt, jeg løber så tit som muligt, men jeg bliver altid fristet af noget usundt. Er der nogen der har nogle gode råd til at stoppe mine slik vaner?

 221. pigen med kæmpelår siger:

  Hej jeg er en pige på 11 år er snart 12 og er 160 i højdte og vejer 50-53 kg og jeg syntes jeg er virkelig tyk fordi jeg har deller i maven og
  har kæmpe lår og bunde jeg har aldrig været tyk undtagen da jeg var 2 år men så nu syntes jeg at jeg har taget meget på . Jeg kigger mig tit i spejlet og tænker fuck hvor er jeg fed og har bredde hofter og vil meget gerne tabe 7 eller 8 kg spiser aldrig frokost og spiser grønsager til
  mad og hr gået til fodbold der var jeg tynd fordi jeg cyklede i 15 min der over og trænede 1 halv time . Håber i har nogen gode råde

 222. Melanie siger:

  Jeg vejer 56 kg. og er cirka 165 cm. Og jeg er 14 år…

 223. Anonym siger:

  Vægt 57
  Højde 161
  Alder 13
  Testen siger jeg er svært overvægtig
  men passer det

 224. Noah den hotte :D siger:

  Hej allesammen jeg er 13 år og er 168 cm og væger 56 Kgl er jeg så under vægtig frodig jeg har ellers store muskler?

 225. Nanna siger:

  Jeg er 14 år og er 172,5 og vejer 50,4. Er det meget?

 226. julie siger:

  hej det kan ikke passe jeg er over vægtig da jeg tog den nomale bmi test var jeg nomal vægtig

 227. Victoria siger:

  Hej
  Jeg er en pige på 12 år. Jeg vejer 38,1 og er 156 cm høj og den siger jeg er normalvægtig, men hver gang jeg ser mig selv i spejlet bliver jeg sur på mig selv og får lyst til at græde.
  Hver gang jeg kommer i skole og der er frokost smider jeg altid min frokost ud.
  Tror i det er anoreksi det håber jeg ikke. HJÆLP

 228. emma siger:

  Heej.. som jeg kan se på mange af de andre svar og undre spørgsmål over en selv.. har jeg det samme problem med mine hofter, det tror jeg at rigtig mange har((: jeg er en pige på15 år er ca 183 og vejer 70kg ca.. jeg er normal vægtig og det er jeg glad for(: jeg har tit problemer med at få bukser, da de tit er for korte??(: alle har deres problemer men håber at alle jer der har skrevet her inder glade for hvordan i ser ud, da det er vigtigt at have en god selvtillid:D

  • Maria siger:

   Hej Emma
   Min søster har det samme problem, men har fundet bukser i Topshop :)
   Topshop har en afdeling til piger med lange ben :)
   Håber du kan bruge det :)

 229. Julie siger:

  Hej.. Jeg er en pige på 15. Jeg er 183cm høj og vejer 67 kg. Den siger jeg er overvægtig, kan det passe? :O

 230. Emma siger:

  Hej

  Jeg er en pige på 13 år, som virkelig har brug for hjælp! Jeg føler jeg er mega fed og hver gang jeg kigger i spejlet, bliver jeg skuffet, og vil bare græde … Jeg beregnede mit BMI, og den sagde, at jeg var tæt på at være undervægtig, men jeg føler mig stadig fed, og jeg kan ikke leve livet som jeg vil, for jeg er så ked af, hvordan min krop er.
  Jeg er ret høj, men føler stadig jeg er fed, for jeg har brede hofter … Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, for jeg må ikke tabe mig, men det har jeg lyst til … Hjælp mig!!!! Min mor har været en lille smule bekymret for det, og jeg har i smug, ikke spist så meget som jeg burde …
  Er det her anoreksi? Hjælp mig, det vil ændre mit liv :)

  Hilsen pigen der så inderligt beder om hjælp!!!!!

  • den der har prøvet det! siger:

   Hej Emma.
   der er ikke noget galt med dig der er mange i din alder der tænker sådan om sig selv, tro mig jeg har prøvet det men man skal tro på sig selv og tænke “Der er ikke noget galt med mig jeg er fin som jeg er.”

   hilsen den der har prøvet det før :)

   • Emma siger:

    Tusind tak, det vil jeg tage til mig!
    Jeg er så taknemmelig for at du ville tage dig tid til at hjælpe en pige i nød (:
    Endnu en gang, tusind tak!

  • Vibs siger:

   Det lyder som om du er på vej ud i et mønster, der KAN blive til anoreksi. Hvis du sulter dig selv går din krop i krise, den vil så optage så meget næring som muligt fra det lidt du spiser, med det resultat at du får det der populært kaldes yo-yo vægt og det er bestemt IKKE sundt.

   Brede hofter hører med til at blive kvinde. Jo bredere hofter en kvinde har, jo lettere har hun ved at føde børn, så brede hofter, bryster og mere fedt på bagdel og lår hører simpelthen med til at blive voksen.

   Selvom du gør hvad du kan for at blive endnu tyndere, vil dine hofter IKKE blive smallere – du kan jo ikke slanke knoglerne ;-)

   Lær i stedet at elske dine nye, kvindelige former – de er helt normale – og pas så på din BMI IKKE kommer under 20 – for det er hverken pænt eller sundt at være et magert “super-model-sugerør”!

  • Sune siger:

   Hej Emma, det med dine bredde hofter i meget normalt ved piger, da i skal have et barn ned gennem hoften og der skal være plads til det, så det skal du ikke bekymre dig om.
   Hvis du er meget meget bekymret så skal du bare tænke på at din BMI er tæt på under vægtig, så du er ikke for fed, også så er det helt normalt at pige i teenages alderen for fedt på kroppen det er en del af pobariteten (staves).

   ved ikke om det hjalp.

  • Andrea siger:

   Du lyder til at have en urealistisk forventing til din krop. Du er i teenage årene, og du gennemgår en meget svær fase i dit liv hvor du bliver kvinde.
   Jeg kan selv huske det. Det er svært.

   Det kan hjælpe at snakke med en psykolog, ikke fordi du er syg eller bims i låget. Men fordi det er godt at snakke med nogen som ik kender dig og som er objektiv.

   Din skole burde have en skole-psykolog? Eller så bed om at få en tid hos lægen de burde også kunne hjælpe dig med at bare snakke om det du føler er galt og om du så rent faktisk har et reelt problem, som anoreksi/bulimi.

  • mille/ kamilla siger:

   jeg forstår dig godt jeg har samme problem jeg har hørt at man skal lave styrketræning og drikke 6-8 glas vand om dagen og spise vitamin og protin for at få flad mave jeg vejer 41 og er 153 cm høj

  • pige 13 siger:

   Hej jeg er en pige også på 13 år. Jeg har det også på samme måde med at jeg vil tabe mig selvom mit Bmi er på 16. Men det tror jeg næsten alle piger vil. Jeg tror ikke du har anoreksi. Og det med bredde hofter normalt. Du skal tænke på at kvinder er bygget til at føde, og alle kvinder er bredde omkring hofterne.

   • Benedikte siger:

    Jeg synes i skal søge læge.

    • Emma siger:

     Tak til alle der har svaret! Det betyder så meget for mig, og det hjælper virkelig :’) Jeg har fulgt jeres råd, og jeg har det allerede meget bedre med mig selv, og er nu blevet normalvægtig, og føler mig godt tilpas :)
     Endnu en gang, tusind TUSIND tak !

   • Mulle siger:

    Hej Emma
    Du skal ikke være ked af det, du skal bare tro på dig selv. Det med store lår er der mange der har det kan fx. Være fordi du er kraftigt bygget, det er der mange, og det skal man ikke være ked af!!!!!!!:-) :-) :-)

    • Emma siger:

     Tusind tak! Så sidder jeg bare her og græder fordi det bare er så sødt at folk der ikke kender mig, vil hjælpe mig! :’)

   • Rosa siger:

    Jeg har også prøvet det, jeg begyndte at træne helt vildt og spiste næsten ikke noget og jeg kunne slet ikke se nogen forskel på min krop, men nu er det gået op for mig at det ikke hjælper at sulte sig selv man skal bare spise det rigtige, og nu elsker jeg min krop og jeg syntes at jeg er mega tynd.

   • En pige du kan stole på :D siger:

    Hej jeg er en pige på 14år og har lidt af anoreksi i 2 år og er stadig ikke helt ude af det men ja det lyder som om du har anoreksi og hvis du spørger mig skal du skynne dig til en sykolog og få det undersykt før det bliver væere :)
    Og husk altid på at uanset hvad er du god nok og der er ikke noget væere end at have anoreksi og du kan ikke komme af med det det før du selv beslutter dig for det :D

   • En pige du kan stole på :D siger:

    Undskyld er ny til det her og har sendt en besked til den forkerte så den anden besked fra mig skal du venligst bare ignorerer :)

  • Rosa siger:

   Hej Emma har selv være der jeg syntes det lyder som du har det svært man du skal snakke med din mor og vis det er for svært så vil din læge helt sikker hjælp dig det hjalp mig at for det ud og sige jeg har faktisk anoreksi
   Hilsen hende det har været der

  • josephine siger:

   hej Emma jeg er også ret høj og tæt på undervægtig og jeg syntes også at er en lille smule tyk (jeg syntes selv at jeg har dobbelt hage) så jeg vil prøve at lade vær med at spise usundt (altså at jeg skal lære at sige NEJ TAK) og jeg syntes selv at det begynder at hjælpe
   håber det virker for DIG Emma

  • Sebastian siger:

   Jeg vil sige at det er tegn på anoreksi og hvis jeg var dig vil jeg søge hjælp hos en psykolog hurtigt inden det udvikler sig.

   Har selv haft anoreksi så jeg ved hvordan det føles…

   Husk at du skal prøve at kæmpe imod så meget som du kan! Hvis hvem der er den stærkeste ;-)

  • amlina siger:

   Hej, hvis din bmi siger du er er på kanten til at være undervægtig, så lad vær med at tænke på hvad du ser i spejlet men tænke på hvad der er bedst for dig!
   ellers kan det måske gå galt.
   så bare spis lidt ekstra og så kan du jo teste din bmi igen!
   vh Amelina

  • Caroline siger:

   Jeg har det præcis samme problem!:(
   - Er også 13 år gammel og meget tæt på undervægtig.

 231. Mig? siger:

  Jeg er en pige på 13 år, jeg vejer 47 kg. og er 166 cm. høj. Den siger jeg er normalvægtig men hvis jeg bruger bmi udregneren til kvinder siger den jeg er undervægtig? Hvordan kan det være? Jeg er tynd, har flad mave, man kan se mine ribben lidt samt hofte. Mine kraveben, rygsøjle, ankler og håndled meget tydeligt. Jeg spiser ikke rigtigt så meget og tog mig selv i at blive glad da den sagde jeg var undervægtig. Jeg er oftere og oftere svimmel, har ondt i hovedet eller har kvalme. Kan det her være tegn på en spiseforstyrrelse såsom anoraksegi?

  • Mig? siger:

   Anoreksi*

   • Marie siger:

    “Normale” bmi målere kan kun bruges hvis du er over 19 år. Da du jo stadig vokser og ikke er en “kvinde” endnu skal du gå efter bmi måleren for børn. Når det er sagt kunne det godt lyde som om du kunne have brug for at spise noget mere, især hvis du tit oplever svimmelhed. Soørg dine førældre eller læge om hjælp eller læs om det på nettet. Hver dog kritisk med hvad du læser og hop endelig ikke på en eller anden tvivlsom kur.
    Held og lykke:)

   • :-) siger:

    Hej du.

    Det er mere som et svar til dit spørgsmål om, hvorfor den siger du er undervægtig når du angiver dig som “kvinde”, men normalvægtig, når du er et “barn”. Det er ganske enkelt fordi, når man er barn, er man jo dermed også i voksealderen, hvilket vil sige, at man stadig udvikler sig, og det er derfor svært at beregne et præcist bmi-tal. Det kan være, at du “lige pludselig” skyder i vejret, og så kan det jo være, at din vægt ikke følger ligeså meget med, samtidig kan du også stadig have lidt af det der “børnefedt”, eller hvad vi nu skal kalde det. Derfor kan det være svært, i hvert hvis du er 13, at udregne et præcist bmi, når du først næsten lige er kommet i voksealderen.

    Håber det hjalp lidt.

  • josephine siger:

   jeg vejer også 47 og jeg er 12 år og er 175 cm. høj og Bmi siger normal vægtig så jeg hved ik hvad der passer

 232. Pige! siger:

  Mit Bmi er 19.95 er det højt eller lavt??? :-P

 233. Ano siger:

  Jeg er undervægtigt.

 234. Fede siger:

  Jeg er 13 år. Ca.173 og vejer ca. 50.52..

 235. BMI på 16,92 og har det fint med det siger:

  Jeg er en 16-årig pige der endelig er i nærheden af at være normalvægtig. Jeg har kæmpet med min vægt siden jeg var 10 år gammel, og lige meget hvad jeg har gjordt, har jeg ikke kunnet tage på. I flere år var mit mål at nå 50kg, og hver gang jeg var bare i nærheden skete der noget der fik mig til at tabe mig. Jeg er blevet beskyldt for diverse spiseforstyrrelser, og mine forældre har endda været bekymret for om jeg havde en spiseforstyrrelse på et tidspunk på grund af min vægt og min trang til at skulle have kontrol over alting. Jeg vejede mig selv ca. 1 gang om ugen, og hver gang blev jeg skuffet. Første gang siden år 2006 jeg rigtig tog på var da jeg skiftede skole og slap af med psykisk mobning. Men når man som 11-12 årig er ca. 175 cm høj og vejer under 50 kg er det ikke altid sjovt. Man begynder at gemme sig bag tykke trøjer osv. Da jeg endelig kom over de 50 kg blev jeg også skuffet, fordi jeg lige pludselig tog 6 kg på, og det var ikke planen.
  Det jeg vil sige med dette er bare at man som barn og ung skal lade være med at gå op i hvad ens vægt er. Man kan ikke bruge det til noget. Det der er vigtigt er om man kan lide sit udseende, og så hellere være lidt budget som barn og få former som teenager end at være tynd og ingen former få.
  Barndommen burde handle om at have det sjovt, men vi lever i et samfund hvor modeller bliver tvunget til at være tynde, og det skader børnene ved at de tror det er sådan man skal se ud. Der er ikke noget ved at være tynd, så lad være med at sætte det som et mål. Vi er alle forskellige, og det er det der gør os unikke.

  Jeg håber der er nogle der lytter og stopper med at gå for meget op i hvad deres BMI er.

  • Hjæææælper siger:

   Du behøver da ikke at veje 50 kg alså min datter vejer 36 kg og hun er også 16″….hun er smuk og tynd……Og du har ret der er mange der går for meget op i deres vægt!!?

  • Den fede. siger:

   Hej
   Jeg er en pige på 12 år jeg vejer 74,7 og er ca. 1,68 cm høj har det virkeligt dårligt med mig selv jeg vil gerne tabe mig men kan ikke.
   Jeg har mange trækmærker på mine hofter,lår,arme og mave mine veninder er tynde og normale men jeg føler mig fed i forhold til dem. Håber der er en der kan hjælpe eller give gode råd.

 236. Den tynde:( siger:

  Heeej en der vil hjælpe……<3

  Er en pige på 15 år…og vejer 26 kg:(det er meget lidt nå man er 157 høj…nå men vi havde en gang en sygeplejeske på besøg i skolen….og hun spurgte om jeg havde bulimi;(blev mega ked af det…har ikke noget fedt på kroppen og min mor og far er…ja de er meget bekymred….jeg har en søster som er 17 og er 178 høj og vejer 49 kg…og da hun var i min alder vejede hun 44 kg…Mig og min mor var til lægen og kom direkte på hospitalet og indlagt…5 måneder efter kommer jeg ud fra hospitalet og vejer 30 kg:)))))men det gir en hurtig drejning….:(i dag vejer jeg….25 kg ligsom min kusine på 7 år:0 mine reben er meget synlige…og går ikke i skole…HER ER MIN PLAN FOR MAD HVER DAG: Når jeg vågner spiser jeg ikke noget…hellllle dagen spiser jeg ikke noget drikker kun en kop kakao…jeg spiser ikke noget:((har ingen røv eller bryster for at sige det lige ud….VIL I IKKE NOK HJÆLPE MIIIIG!!!!?

  Kærlig hilsen pigen der skal tage et par kilo på:(

  • pigen som har set det siger:

   Jeg vil nok sige du skal spise sund men ikke fedt mad men kun nogen gange jeg sikker på det er svært men man skal presse sig selv og man skal have en til at støtte sig men du skal være fald begynde at spise så spise lidt mere vær uge til du når din vægt og husk at stille og spise

  • Mig siger:

   Det er virkelig sørgeligt at høre din historie! Jeg har haft anoreksi og spiseforstyrrelse er en pisse hård kamp! Det lyder som om du ikke selv vil veje så lidt, men så alligevel ikke vil spise?! Du skal få snakket med nogen om dit problem og få hjælp! Det var bla. det der hjalp mig! Du får meget mere overskud når du vejer det du skal og får lyst til at være sammen med venner, familie og i det hele taget lyst til at være dig, og leve dit liv!
   Jeg håber du kan bruge nogen af de ting jeg har skrevet! :-)
   Stay strong & stay living!

  • Rosa siger:

   Hej da jeg var 10 år vejet jeg kun 20 kg og noge sagde fx at jeg lignede et stangelben spurte om jeg hade spiseforstyrrelser det var sådan ind til jeg blev 12 år nu er jeg stadig undervægtig men lever et fint live ved ikke om det hjalp dig med det lyder som om du har prøvet lidt af været med læge og hospital

   Hilsen pigen der vil hjælp

  • Sofie siger:

   Hej. Det lyder som om at du har et rigtig stort problem. Hvis dine forældre ikke ved at du næsten ikke spiser noget en hel dag skal du sige det til dem med det samme ellers kan du gå hen at blive rigtig syg og evt, få anoreksi, bullemi eller andet… Håber at du tager det alvorligt at du er så undervægtig inden det går helt galt
   Hilsen Sofie

  • Anonyme siger:

   Hvis du skal tage på skal du spise noget mad, du er sikkert spinkelt bygget men du skal spise noget. En varm kop kakao er slet ikke nok. Du kunne også begynde at dyrke noget sport, så vil du få muskelvæv der også vejer en del. 25 kilo er alt for lidt. Du burde veje imellem 40 og 50 kilo.

  • Hjælperen siger:

   du kunne prøve at spise nogle chips men stadig motionere reglmæssigt, det er vigtig. jeg er en pige på 12 der vil tabe mig meget! jeg er 169 og vejer 54 efter at have tabt 2 da jeg var syg. hjælp mig jeg vil tabe mig !!!

  • Emilie siger:

   Wow du tynd, du burgte virkelig tage på!! Jeg er 12 og vejer 40 kg!!! Og er lige så høj som dig, føler mig virkelig tyk ligenu ;-P

  • Vivi siger:

   Du må da selv kunne se at der er noget galt med din kost. Hvis du så gerne vil tage noget på så spis noget! Det er sygeligt at være så tynd, det kan faktisk være livsfarligt. No hate.

  • Emma siger:

   Det lyder meget alvorligt! Men bare rolig, der er en masse du kan gøre, du skal bare gøre det rigtigt (:
   Du SKAL spise morgenmad. Det kan være brød (sørg for at det er groft), eller müsli med mælk eller yougurt. Til frokost skal du sørge for at du får noget ordentligt mad. Noget rugbrød, eller en sund sandwich. Husk at spise små mellemmåltider, som nødder, gulerødder eller rosiner. Alle tingene indeholder gode ting til din krop. Til aftensmad kan du snakke med din mor om at spise fedtrigt mad, men helst ikke take-away. Det er så dårligt for kroppen. Google fedtrigt mad, og prøv så nogle forskellige retter (:
   Jeg håber virkelig det hjalp, og at du vil tage det til dig.

  • Louise siger:

   Hej med dig :) jeg håber næsten ikke det er rigtigt det her, men jeg blev simpelthen nød til at kommentere. Ja, du skal godt nok tage på! Meget! Din krop er meget underenæret. Altså den måde du skriver på giver mig tvivl om du har en spiseforstyrrelse, da du jo siger du ikke spiser noget i løbet af dagen? Det skal du lave om på. Morgenmad er meget vigtigt, det er det der gør at du kan ‘starte’ dagen, hvis ma kan sige det sådan. Jeg har selv anoreksi, og hvis det er det du desværre også er ude i, så skal du søge professionel hjælp. Lige med det samme. Det ville jeg faktisk gøre allerede nu. Ved dine forældre det? Det lyder i hvert fald som at du er meget, meget tynd. Håber du klarer den :)

  • Cece siger:

   Hey Den Tynde…
   Har selv været i den krise og her er et råd :-) du skal altså begynde at spise noget:-)det hjælper altså og nu er jeg en pige på 15 år og vejer 45 (normal vægt) håber meget at det bliver beder:-) held og lykke :-)

  • Sebastian siger:

   Hvis du har svært ved at spise og gerne vil tage på så sørg for at der altid er nogen i nærheden af dig under et måltid. Også tiden efter.
   Når man er så tynd skal man faktisk vende kostpyramiden på hovedet da det handler om at få indhentet nogle kilo hurtigst muligt.
   Dvs. masser af nødder, avocado, juice, mælk (sød eller letmælk), makrel, tun i olie, pizza, fløde, chokolade osv. Kort sagt kan du spise alt det fedt du vil uden at bekrymre dig :-)
   Jeg vil også råde dig til kontakte en psykolog der har forstand på spiseforstyrrelser.
   Har selv haft anoreksi så jeg ved hvordan du har det.
   Husk at kæmpe imod og vis hvem der er den stærkeste! ;-)

  • Hjælperen siger:

   Hvis jeg skal give dig et tip så bliver du nød til ikke at tvinge dig selv til at spise men at lave regler for hvad du skal spise tag en uge af gangen men lad endelig være med at spise usundt (chokolade og slik) så sig til dig selv at du feks. Om morgenen et ristet rugbrød med ost honning eller syltetøj mellemmåltid et stykke frugt eller smothie husk at få fem stykker frugt og grønt dagligt til frokost kan bare spise en rugbrød eller fransbrød eller bare en skål yougurt til aftens mad så skal du ikke probe dig spis langsomt ellers kan du få det ekstremt dårligt bagefter prøv selv at lave et skema der måske vare en uge det her var bare et eks. husk også at selvom at du ikke har appetit nu så når du spiser det rigtige mad så vil du efter 4 5 dage begynde at få mere appetit

  • Maria siger:

   Hej. Spis noget mad. Det burde hjælpe. Helst sådan noget som nødder. Nødder er gode, fedtindholdige og sunde :)

 237. Dreng 13 siger:

  Hej er en dreng på 13 år.
  Vejer 55 kg, og er 1.67 høj, den siger jeg er overvægtig og passer det?
  Jeg er ret stærkt bygget..

  • Camilla siger:

   Hej.

   Jeg ville ikke tro du var overvægtig jeg er også 1,67 og jeg vejer 59 og jeg har fået af vide hos min læge at jeg ikke er overvægtig men den siger også jeg er overvægtig.
   Hilsen mig.

  • Anonymosperson siger:

   Hej. Et BMI beregnet på nettet kan man aldrig helt stole på. Som du skriver er du stærkt bygget og det kan internettet jo ikke se. Hvis du er i tvivl om du er overvægtig kan du tage hen til din læge og få svar :)

  • Emma siger:

   Hvis du er stærkt bygget så er du helt klart normal vægtig :) )
   Husk muskler vejer mere end fedt.

 238. mathilde siger:

  hej jeg er en pige på 14, næsten 15 år. jeg er 162,5 cm høj og vejer ca. 37 kg. BMI ca. 14.
  jeg ved ikke rigtig, altså jeg har altid været rimelig tynd, bortset fra da jeg var baby. Men er det usundt med de der må???l

 239. ... siger:

  Har bmi på ca 14 er det meget for lidt???

 240. Dulle Serup siger:

  Hej,
  jeg er lidt forvirret. Min BMI er på 12.89. Er jeg så kraftigt undervægtig? Er det farligt? Er lidt usikker om jeg er meget undervægtig eller om jeg bare er undervægtig? Pliz svar mig :)

  • Rosa siger:

   Hej du er nok meget undervægtig. Jeg tror at du skal snakke med din læge om det her det er det meste jeg kan komme på

   Hinlsen rosa

  • Anonymosperson siger:

   Hej. Et BMI på 12.89 er ret undervætigt… det er bedst at ha et BMI imellem 18-20 men man kan aldrig vide med internettet så hvis du er i tvivl og gerne vil ha svar, er det bedst at du tager hen til din læge og finder ud af det :-)

  • Ane siger:

   Det lyder alvorligt? Må jeg spørge om dine mål?

  • Sebastian siger:

   Du er meget undervægtig. Når man har et BMI under 18 er man undervægtig og hvis man har et BMI under 15 har man et problem med at spisning.
   Du bør søge hjælp straks hos psykologer eller andre der har forstand på spiseforstyrrelser.
   Når man er så tynd skal man faktisk vende kostpyramiden på hovedet da det handler om at få indhentet nogle kilo hurtigst muligt.
   Dvs. masser af nødder, avocado, juice, mælk (sød eller letmælk), makrel, tun i olie, pizza, fløde, chokolade osv. Kort sagt kan du spise alt det fedt du vil uden at bekrymre dig.

   Har selv været næsten lige så tynd og havde en spiseforstyrrele :-( men er kommet over det :-D
   Hvis du nogensinde har svært ved at spise så husk at kæmpe imod trangen til at lade være og hvis hvem der er stærkest ;-)
   Du bør også stoppe med at motionere hvis du gør det.

  • Emma siger:

   Du er meget undervægtig, og ja det er farligt, men der er rigtig meget du kan gøre ved det :) Google fedtrigt mad, så kommer der masser af mad frem.

  • Hjælperen siger:

   Hvor gammel er du hvor meget vejer du hvor høj er du så kan vi svare på dit spørgesmål

 241. Daniel siger:

  Hej jeg er 12 år vejer 51 kg og er 161 cm høj. Min bmi er 19.68 og jeg er normalvægtig, men betyder det noget vis jeg er kraftig bygget? :-D

 242. Cille siger:

  jeg er ca. 1.73 cm høj og vejer ca. 47 kg. Jeg ved godt jeg er meget undervægtig, men sådan er min krop og jeg gør allerede alt for at blive tykkere… Det virker bare ikke så godt. Ville ønske at jeg kunne blive tykkere…

 243. TaekwondoPigen siger:

  WTF?! Er 15 år, vejer 56,7kg (afrundes til 57 kg) og er 163 cm høj. Der står at min bmi er på 21,72= svær overvægtig! Hvordan fuck kan det lade sig gøre? Jeg dyrker taekwondo fire gange om ugen. (Taekwondo = en kampsport, hvor det virkelig er hårdt træning fra start til slut.)
  Det er en fuckt up hjemmeside det her..!

  • Ham der bare vil hjælpe siger:

   Hej taekwondopige nu skal jeg lige lære dig lidt om bmi og forhåbentlig berolige dig lidt man er ikke
   Overvægtig før din bmi er på 25 eller over og alt under 19 så er man undervægtig du ligger lige i midten altså der hvor du skal
   og det syntes jeg du skal være glad for hilsen Ham der bare vil hjælpe

 244. Laura... siger:

  Jeg er en pige vis BMI tal er 16,11 jeg er 169-170 cm. høj, vejer ca. 45-46 kilo. BMI beregneren siger jeg er normal vægtig , men alle jeg kender siger jeg er undervægtig og siger jeg skal spise.. Jeg føler mig tyk og grim. Og når jeg kigger på mig selv i spejlet synes jeg at jeg ser fed ud.. Skal jeg spise noget mere eller lade være? Jeg er 56 cm rundt om maven. Dyrker meget sport.. Mine muskler er meget stærkt bygget, men kan det betyde ekstra kilo? Hvad skal jeg gøre??..

 245. Amalie123 siger:

  Hej piger/drenge.
  Jeg er 12 år, og flyder 13 i næste måned.
  Jeg vejer sådan cirka 48-50 kilo. Og jeg er 156 cm. Min BMI ligger på 20.55, så jeg er normalvægtig.
  Kan ikke forstå hvordan jeg er normalvægtig.

  Jeg har tykke, kraftige lår.
  En lille mave, der buler lidt.
  Og har meget brede hofter. Har fået mine bryster. Men jeg er så tynd oppe ved skulderne, så man kan se mine knogler meget tydeligt. Kan ikke klare at se mig selv i spejlet om morgenen. Jeg skammer mig over at vise mine ben om sommeren. Fordi min lår er gigantiske.

  Nogle der kan give et råd til en sund slankekur. (Vil nemlig gerne tabe 7 kilo)

  • Anonyme siger:

   En grund til det kunne være at du ingen muskler har. ( Muskler vejer mere end fedt ) Find ud af hvad din fedtprocent er det ville sikkert løse nogle problemer for dig.

  • Vivi siger:

   Drop slankekure. Hvis du gerne vil have en pænere krop så træn dine muskler faste i stedet for. Selvom at man ikke kan forestille sig det, så får det faktisk dine lår og mave til at se mindre ud hvis du træner musklerne godt. :)

  • Sebastian siger:

   Du skal ikke tabe dig… Istedet skal du lade være med at tænke de tanker. Du er sikkert pæn som du er ;-)

  • Mig siger:

   Du skal ikke tænke for meget over det, du er normal vægtig og det er hvad der tæller.
   Spis sundt, og så vil du leve et langt og dejligt liv:-)

  • Emma siger:

   Prøv at hør! Du må ikke tabe dig! Lige præcis den kropsbygning og vægt og alder du har, har jeg også (undtagen højden, jeg er 164)
   Engang havde jeg også svært med min krop, men så begyndte jeg at kigge nærmere på mig selv, og så kunne jeg se at jeg faktisk var helt okay! Du må ikke tabe dig, jeg gentager DU MÅ IKKE TABE DIG! :) )

 246. hej siger:

  hej!!!
  jeg er 12 år snart 13 vejer 43,6 og er 161,5 cm høj. jeg føler ig virkelig tyk. når jeg ser på mig har jeg bare mega ben og en masse deler på maven. når jeg seder ned blevre mine lår bare mega meget ud, og det er så pinligt. min bmi siger at jeg er nomal vægtig den er på 16,59 men jeg føler mig bare mega meget tyk. jeg vil gerne tabe mig jeg rider næsten hver dag og er ponyfræser 2 gange om ugen (man skal løbe) men jeg vil gerne dyrke mere motion jeg har hørt at man for store ben af at løbe. jeg vil også gerne spise mindre men det er så svært når min mor vil have mig til at spise jeg føler at jeg ikke kan sige det til hende for så vil hun bare blive sur -tror jeg. oppe i skolen har jeg en veninde der ved det og hvis jeg ikke spiser noget begynder en anden pige at sige at jeg skal og jeg bare ender på hospitalet med anorexsi. vi for kage oppe i skolen 1 gang om ugen og flødebolder når nogen har fødselsdag jeg føler jeg ikke kan sige nej tak fordi hvis nogen hviste at jeg ville tabe mig ville der bare gå en hel masse rygter om mig.
  SERIØST HJELP MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • daadyr1109 siger:

   hej jeg synes du skal spise noget for de har jo ret og angående om at du synes dine lår er fede er naturlig
   jeg har været overvægtigt og jeg sultende mig selv og nu er jeg normal jeg spiste kun om aften i 2 år og jeg er stadig ikke tilfreds med min vægt fordi folk kalder mig stadig tyk og bruger ordet “fede” det er jo ikke fedt at få af vide
   når jeg spiser en pizza får jeg helt vildt dårlig samvittighed eller jeg fik
   idag er jeg sammen med vennerne og spiser pizza men jeg løber bare og dyrker motion
   du kan saksen tabe dig men spis noget med proteiner og salat vær sund og dyrke motion
   og der ville ikke går rygter om dig bare fordi du siger nej til kage eller flødeboller der er da nogle af pigerne fra min klasse der siger nej til det og folk går ikke rundt og siger fuck hun er tyk
   men spise nu noget håber du kunne bruge det her til noget :-)

 247. Emily siger:

  Hej jeg er en pige på 14,5 år og jeg vejer ca. 36 kg. ( Er 162,8 cm høj). Jeg har været nede og veje 32 kg i år i 2012, men så kom jeg til skolesundhedsplejersken og derefter til lægen. Før jeg tabte mig vejede jeg ca. 37 kg, som 13 årig, så jeg er bare tynd i det hele taget.
  Men nu går jeg til lægen en gang om måneden, og det er lidt irreternde. Altså jeg drikker ca. 2 enæringsdrikke om dagen hvor der er 300 g kj i.
  Jeg har gået hos lægen i ca. 1/2 år og hun mener at jeg skal op og veje 45 kg, men det ved jeg ikke helt om jeg vil, fordi før vejede jeg jo 37 kg så nu vil jeg bare tilbage og tage den derfra, selvfølge vil jeg gerne op og veje 40 kg på et tidspunkt men det skal komme naturligt og ikke pga pres.

  I må meget gerne svare, så jeg kan få et råd om hvad der er bedst

  • Sebastian siger:

   Du skal tage på!
   Et godt råd er at vende kostpyramiden på hovedet dvs. at du skal spise alle de “usunde” ting.

   De tanker du har kan godt udvikle sig til anoreksi og da jeg har prøvet at have det ved jeg at det er det værste der kan ske i ens liv.
   Ville ikke engang ønske at min værste fjende fik en spise forstyrrelse.
   Husk at kæmpe imod tankerne og hvis hvem der er stærkest ;-)

  • Emma siger:

   Lyt til lægen :) Han/hun har ret.

  • hjælperen siger:

   hej emily du skal gøre dig klart at der bare findes nogle kropstyper der er “tynde” hvis du spiser til du er oprigtig mæt motionere minimum 30 min. om dagen og er glag og lykkelig og ikke har et kropsideal så er du sådan som du skal være min pointe er hvis du bare lever sundt fysisk og psykisk så har du den krop som du skal have. og drop endelig energidrikke det er det værste giftige hormonforstyrrende unaturlige stads du kan fylde i din krop. Spis varieret og masser af grøntsager ikke animalske prudukter så skal det hele nok komme naturligt kærlig hilsen hjælperen

 248. maria kuntz siger:

  bmi på 16,56 normal yeah :-)

 249. jens siger:

  jeg er altid blevet kaldt tyk, derfor er jeg så glad for at jeg gik ind på den her hjemme side. så fandt jeg endelig ud af at jeg ikke er overvægtig på nogen måde jeg er bare så glad:)

  • daadyr1109 siger:

   jeg er også blevet kaldt tyk så jeg sultende mig i 2 år og folk kalder mig stadig tyk men jeg ved at det er muskler der vejer mere en fedt så hvis de siger mere så slå dem ned :-P

 250. anonym siger:

  Jeg blev vildt ked af det da den sagde svært overvægtig og jeg har tabt mig rigtig meget

  jeg er 13 år
  vejer 52 kg
  er 152 høj

  • Palle siger:

   Tag det helt roligt. Jeg er 47 år og har hele mit liv været meget overvægtig ifølge BMI, men den tager ikke højde for muskler, så stop med at bruge vægt, se dig i spejlet og find ud af om du kan lide det du ser :-)
   Hvis du som mig bruger dine muskler meget så vokser de, og du bliver tungere, men på den gode måde.

 251. Maja siger:

  Hej synes selv jeg er tyk men der jeg tog denne BMI test så jeg at jeg er normalvægtig

 252. amalie siger:

  vis i har opdaget at der er forskel på over og under vægt i andre test eller i tv er det fordi den er beregnet til børn. et barns BMI er meget breder end voksenes det vil sige at vis du vejer 44kg og er 165cm som voksen er du undervægtig men ikke som et barn.

 253. Anonymous siger:

  Hej.
  Jeg er 16 år, vejer omkring 45 kg, er 174 cm høj, og mit BMI-tal ligger på 14.86. Det betyder at jeg er undervægtig. Jeg har længe gået og været lidt bekymret for mig selv, da jeg er begyndt at spise mindre, og jeg har ikke meget fedt på kroppen. Jeg er blevet meget kræsen på det senete, og føler mig sjældent sulten. Jeg har også nogle mad-fobier; Jeg har aldrig drukket sodavand, kan ikke lide fastfood, svært ved kød og så er jeg bare født besværlig. Dog har jeg ingen problemer med at putte smør på min mad, og jeg elsker sovs, bacon og kager.
  Mit problem er også, at jeg er for nervøs for at tage til lægen, for hvis jeg får konstateret anoreksi, vil det muligvis kunne påvirke de ting jeg senere vil i livet, så som at tage til Usa på noget udveksling.

  • hjælperen siger:

   hej anonymous det skal lige siges at mavesækken ca. er på størelse med to håndfulde så du behøver ikke at spise mere end det jeg kan forstå at du er meget undervægtig du skal helt klart gå til din læge. For hvis du fejler noget skal du hjælpes det er for dit ejet bedste. du skal endelig være stolt af at du ikke drikker sodavand og spiser fastfood og kød for ingen af disse ting er sunde jeg er selv veganer og er meget sund så du kan roligt droppe alle animalske produkter uden at det kommer til at koste dig din sundhed. du skal bare slappe af og leve sundt med varieret mad masser af grøntsager minimum 30. min. motion om dagen og så skal du roligt gå til din læge og så ved jeg at du nok skal komme til usa på udveksling hvis det er det du vil. ps du må endelig ikke over kontrolere mine råd hilsen hjælperen

 254. Sarah Lindgren Nielsen siger:

  jeg er blevet meget ked af det jeg er en pige på 1,63 og jeg vejer omkring 35 kg og jeg er 13 år men den sagde at jeg er svært overvægti den sagde at mit dmi var 88.18 jeg er en af de højeste i min kl men den tyndeste er der nogle som har nogle råd til mig ? og om jeg er er over vægti eller ej ?

  • Sarah Lindgren Nielsen siger:

   sorry mit bmi var 13,17 så jeg er under vægti og jeg har prøvet alt jeg spiser maser af chips og chokolade jeg spiser godt nok ikke så meget men jeg kan virkelig ikke spise og jeg har et normalt stofskifte og på et tidspunkt mens jeg var 12 var jeg nede på 32 kg og så gik det ikke godt der fra jeg kom ned på en vægt af 29 kg med en højde på 161 jeg er tit blevet kaldt stork fordi at jeg har lange og meget tynde ben og jeg er også blevet kaldt en streg eller tendstiks mand det er ikke sjovt

   så plizzz hjælp mig!!!!!!!!!!

   • hjælperen siger:

    hej sarah du skal ikke fylde dig med chips og chokolade det er helt forkert jeg skal ikke kunne sig om du har en spiseforstyrelse men hvis du spiser til du er mæt og spiser sundt og motionere minimum 30. min. om dagen så skulle du være som du skal hilsen hjælperen ps gå hellere til lægen for at være sikke på at du ikke har en spiseforstyrelse

 255. Emilie siger:

  Nå min BMI er på 16.66, hvordan kan man tage på, uden at man ser det på maven?
  Da jeg har virkelig svært ved at se mig selv med deller :/

  14År, 153,2 cm og 39,1kg..

  • Mig siger:

   Du skal spise sundt sådan kan man tage på,
   På en god måde, din mave vil ikke stikke ud og du vil ikke have deller;-)

 256. laura siger:

  jeg er 12 snart 13 jeg er 172 cm høj og vejer 63 kg…den siger jeg er normal vægtig…men jeg føler mig tyk…

 257. Main siger:

  Hvorfor kan jeg tage 2,5 kg på i løbet ad 30 min hvor jeg spiser 2 rugbrøder med tun

 258. Amanda siger:

  Mit BMI er på 23,14, jeg har tabt 4,6 kg, men jeg er næsten ikke ked af min vægt. Det kommer kun an på tøj, mine lår er det eneste der generer.

  • Emma siger:

   Hej Amanda, det er super flot!!!!!!! Du skal være stolt :) ) Jeg har også lige tabt mig omkring de 4 kilo på en måned, selvom jeg overhovedet ikke var overvægtig.. Men nu er jeg stadig normalvægtig.. Folk siger at jeg er sindssyg fordi jeg gør det, og om jeg har anoreksi, men i virkeligheden er det bare for at få det bedre med mig selv :) Jeg har en plan om at tabe 10 kilo mere.

  • Mig siger:

   Man skal træne sine lår;-)

 259. Anonym siger:

  Hej jeg er en pige på 13 år, 14 om to måneder. Jeg er 161 cm høj og vejer 60 kg og mit BMI er på 23.53. :( nogle råd?

 260. Hejsa siger:

  Jeg er overvægtig siger den! Er 13 og 164cm høj. Jeg vejer 70 kg og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at få vægten ned:-( Jeg danser kun 1 gang om ugen, men er også aktiv i skolen. Har en irriterende bygning og får rigtig let store og stærke muskler. Det er et helvede fordi alle andre er str. 0 og jeg kan ikke rigtig tabe mig. Jeg har taget 5 kilo på siden slutningen af sommerferien… Jeg spiser måske lidt for meget slik og kage.. Men prøver at lade vær og håber der er nogen som vil hjælpe!

  • Anna siger:

   Hej Hejsa!
   Alle har deres egen form og din krop vil altid være helt unik. Din BMI kan ikke måle din muskelmasse og derfor er den meget upræcis og ikke noget man skal tynge sit hoved med.
   Det er kun godt at du hurtigt får muskler – et sundheds tegn!
   En pige der er i super god form og har rigtig mange muskler vil få en høj BMI og måske gå ind under overvægtig ved måling af hendes BMI.

   Jeg har fra 11-års alderen og indtil et år tilbage (er femten nu) været sygeligt optaget af min vægt. Min søster har altid været den flotte af os. Hun har store bryser, smal talje, god bagdel og lange flotte ben. Hun er bygget sådan og det at hun træner og spiser sundt gør hende kun flottere. Jeg er ikke ‘kraftig’ bygget, men jeg er heller ikke spinkel.

   Hvis du gerne vil tabe dig, ville det være en god idé at spise mindre slik. Lav en aftale med dig selv, hvor du f.ks. kun må spise slik fredag aften – altså en gang om ugen. Der skal vilje til og det er altid hårdt at gå ned i vægt.

   Lette slankekurer fungere ikke – når du stopper med kuren kan du risikere at tage på og veje mere end da du startede. Den måden eneste metode er at spise sundere og dyrke mere motion. Der tager lang tid og det er hårdt, men hvis du vil kan du.

   Hvis du gerne vil dyrke mere sport, er svømning virkelig fedt. Du træner hele din krop; dine ben bliver mere tynde og stærke, din mave fladere, dine skulde bliver bedre, du får en bedre holdning og så er det også en helt fantastisk sport.

   Jeg håber at du engang vil blive tilfreds med dig selv – eller at du er villig til at ligge slikket på hylden og starte kampen mod kiloene.
   Held og lykke!

   Knus fra Anna. :)

  • uhirwirv siger:

   Mit råd til dig er, begynd til en sport kaldet Crossfit. Jeg er 13 snart 14 år gammel, jeg er 164 og vejer 56 nu;) I løbet af en måned af Crossfit havde jeg tabt mig 5 kg

  • Den fede. siger:

   Jeg har det på samme måde jeg er så 1,68 og vejer 75 kg
   Ved ikke om du har lyst til at svare men vis du har så ville jeg spørge om du også har strækmærker

 261. Nicolai siger:

  Heeeeej,
  Jeg har et bmi på 18.2

 262. girly siger:

  den her test SKAL ikke tages seriøst
  det er ikke de rigtige svar man for
  det kommer helt an på ens kropsbygning
  hvis man er lav og har en kraftig kropsbygning vil bmi’en være højere
  hvis man er høj og har en spinkel kropsbygning vil nmi’en være lavere
  den her test tager ikke højde for det eller muskler
  hvis i gerne vil vide hvilken slags vægt i har kontakt jeres personlige læge
  SÅ STOP MED AT LAVE DE HER TESTER, DE FOR DIG TIL AT TRO PÅ NOGET DER ILKE ER SANDT
  så stop

 263. Den nervøse pige siger:

  Hej
  Jeg tror jeg har deller
  Det er svært at skrive men har ikke nogen måder at få dem væk på jeg går kun til ridning men hvad skal jeg gøre?
  Jeg har testet mit BMI og det er 18,51 er det for lidt eller for meget??

 264. :-) siger:

  Hej jeg er 11
  Vejer 42kg og er 157. Mit BMI er 17,04. Er jeg undervægtig, normalvægtig eller over vægtig?

 265. Nanna siger:

  Hej alle i smukke mennesker.
  Jeg er en pige på 13 år, jeg vejer 69 Kg og er 170 cm høj. Testen her siger jeg er svagt overvægtig, men andre tester jeg har prøvet siger jeg er normalvægtig. Jeg føler min virkelig som en fed ko. Er jeg overvægtig? :-(

 266. Rasmus siger:

  Jeg er 13 år, er en dreng er 157 cm høj og vejer ca 57 kg. Maskinen siger jeg er svært overvægtig!?, er det rigtigt eller min mobil bare??

 267. Ann-Sofie siger:

  Den siger jeg er svært overvægtig. Jeg er 14 år (15 om 1 måned og 11 dage), vejer 55 kg, og jeg er 165 i cm.. Jeg fortalte det til min mor, og hun sagde jeg var meget normal vægtig. Det beviser jo bare, at man slet ikke kan regne med den..

 268. Leonora siger:

  Jeg synes det er MEGET mærkeligt at den siger jeg er svært overvægtig o:
  Jeg vejer 62 kilo og er 173 høj. i: Jeg tror den der skala der hader mig. ((((:

 269. ..... siger:

  jeg er overvægtig hvad skal jeg gøre jeg er 14år vægt. 57 højde 156 :(

 270. angie siger:

  mit bmi er på 12,5 er 14 og er 170 høj :)

 271. Melissa siger:

  Jeg er en pige på 12 år,24 kg,132 cm høj.. Jeg er undervægtig, og det er svært og leve med..:( Jeg skal til sana hver måned for at vejes og få afvide hvad jeg kan spise..

 272. Victoria siger:

  Hej. Testen siger at jeg er normal vægtig men vær gang jeg ser mig i spejlet ser jeg kun en tyk, klam og grim pige men jeg ved ikke rigtig om jeg er normal vægtig eller over vægtig. Jeg vejer 36/37 kg er 153 m høj
  HJÆLP

 273. Mikkel siger:

  Hej, jeg er en dreng på 13.
  Jeg 150cm høj, og vejer 45kg.
  Min BMI er på 20. Vil det sige jeg er over vægtig ;/

 274. Sportsman siger:

  Hej jeg er en dreng på 12 år og jeg træner meget og har en del muskeler . Jeg er en 175 cm høj
  Og vejer 65 kg er jeg overvægtig .

 275. Michaela siger:

  Min datter på 8år, er undervægtigt… Det er rigtigt svært at hjælpe hende, hun har en BMI på 13,4…
  Jeg har sat hendes læge igang med at hjælpe mig, har tæt samarbejde med skolesygeplejsken og været forbi en skolespycolog (efter anbefaling fra skolesygeplejsken – uden min datter for ikke at stress hende).
  Hun spiser ikke sauce, suppe, og andre flydene madvare (heler ikke ketjup), hun elsker mest rå grønsager, frugt og krydret mad (der ikke har noget sause/ væske i), og helst brød uden smør.
  I perioder kan jeg give hende hjemmelavet smothis (med lidt fløde etc.), men ikke særlig ofte…
  I går kom hun hjem fra skole fordi hun havde ondt i maven, hun har ofte ondt i maven om aften og om morgen.
  Hun klare sig godt i skolen, har mange venner og virker glad for at gå i skole. Men jeg ved hun bruger enorme mængder energi når hun er sammen med andre, har svært ved at sige nej og til når hun ikke kan lide hvad der forgår.
  Vi har indført ikke at snakke om mad der hjemme, og samme aftale er lavet i skolen og hos hendes bedste veninde. Men det er så svært at se på ens datter bliver tynder og tynder!

 276. mathias siger:

  jeg mega fed min bmi er 53 min højde er 139 og min vægt er 32

 277. Emilie siger:

  Nå, ser man det, jeg er undervægtig, er 14 år, 153 cm og vejer 38. Uheldigvis ved jeg ikke hvordan jeg skal tage på! Har virkelig mange allergier, som gør jeg bliver ved med at tabe mig!

 278. cristian navlerup siger:

  min tissemands bmi er på 42.78

 279. Anna siger:

  Jeg forstår ikke alt det fokus på flad mave og at når man har en hvis alder ikke må veje sådan eller sådan.. det er jo sygt ! Forsøg at Google TYNDFED …og så vejer MUSKLER hvis i er sporty..husk at man hellere skal være aktiv end sidde på sin flade og drikke vand. Spis sundt og duel motion og vent til jereskrop er færdig udviklet…alt andet er overdrevet kunstigt.altså,

 280. miig siger:

  Jeg er en pige på 12 år, jeg er 170 cm høj og vejer 38 kg min bmi er på 13.15, så er undervægtig. Jeg har et højtstofskifte og tager ikke særligt meget på ligemeget hvor meget jeg spiser! Det er ikke særligt sjovt! Da jeg var lille blev jeg altid drillet med det, fordi at de andre piger fra min klasse troede at jeg bare sugede maven ind. Det er træls at være undervægtig så vær glad hvis du er normalvægtig. :)

 281. Julie siger:

  Den siger jeg er undervægtig ..
  Jeg er en pige på tolv, 168, 40 kg.
  Jeg får ekstremt tit af vide at jeg er meget tynd.
  Jeg kan godt se at jeg er tyndere end så mange andre..
  Mit bmi er 14,17
  Er det noget jeg skal gøre noget ved?

 282. Secret siger:

  Dybt uenig. JEG ER OVERVÆGTIG/FED!! Jeg er en pige på 161 og vejer 54, så underligt har ALTID fået at vide at jeg var fed

 283. line bieber siger:

  wow.. jeg blev faktisk helt ked af det..:/ den siger jeg er svært overvægtig.. – er jeg det? jeg er 11 år, 1.73 cm høj og jeg vejer omkring de 55 kg..

  • Mette siger:

   Nej, du er normalvægtig, du har en BMI på 18,38, så du må ikke tabe dig..

  • Luna siger:

   Nej!!! du er ikke overvægtig! Du ligger inden for normal området, men grænserne for undervægt, normal vægt og overvægt er meget svævende. Jeg er 15, 178 høj og vejer også 55kg, denne måler siger at jeg er normalvægtig, men min sundhedsplejerske holder øje med mig, fordi hun mener at jeg er enormt undervægtig. Om man er det ene eller det andet, afhænger af din kropsbygning. Hvis man er kraftigt bygget, kan man sagtens veje mere end andre, uden at være overvægtig, og det samme, hvis man er spinkelt bygget. Hvis du stadig er i tvivl, så gå til dine forældre/værge eller henvend dig til din skolesundhedsplejerske :)

   /Luna

  • CIndy siger:

   Nej overhovedet ikke! Jeg er normalvægt, er 163 høj og vejer 58, du er bare meget høj af din alder, ikke noget at være ked af :)

  • En Mor siger:

   Hej Line,

   Du er bestemt ikke overvægtig. Ej heller tæt på. Er du sikker på at du har tastet rigtigt ind?

   Hvis jeg taster din vægt, højde og alder ind, kommer der et BMI på 18,38 og konklusionen er, at du er normalvægtig.

   Prøv igen.

   Hilsen en Mor

  • Malou siger:

   Kære line,

   Jeg tror noget må være gået galt da du tastede ind. For når jeg taster dine data ind siger den at du er normalvægtig med et bmi på 18,38 som faktisk ligger i den lave ende. Så ingen grund til at være ked af det. Du er på ingen måde overvægtig.

   Knus
   Malou

  • k99 siger:

   Nej du er ikke. Du er ret høj, og derfor normalt, at du vejer 55 kg. Du er normalt vægtig. :-)

  • Christine siger:

   Den siger du er helt normalvægtig. Faktisk kan du veje helt op til 61kg med en højde på 173cm.
   Så slet ikke noget at være ked af

  • Sara siger:

   Nej, du skal ikke regne så meget med dit bmi, da du jo kan have kraftige knogler eller en større muskelmasse :)

  • Frisk siger:

   Du er ikke overvægtig, fjern punktumet i 1.73 ;)
   Du har skrevet at du er 1 cm og 7,3 millimeter, det er ikke ligefrem så højt.

   Håber det hjalp!
   Hilsen Frisk

  • Ham_Der siger:

   Der skal ikke være et punktum/komma i din højde, ellers står der at du er under 2 centimeter høj. Og du burde muligvis også dobbeltchecke din højde, jeg stiller lidt et spørgsmålstegn ved en 11 årig pige der er 1,73m.

  • Helle siger:

   Jeg tror du har tastet noget forkert. Jeg har lige prøvet at sætte dine tal ind og den siger normalvægtig

  • En pige! :) siger:

   Det er fordi du er meget høj af din alder, og du er 100% ikke overvægtig! Måske lige i den lave ende af normalvægtig vil jeg gætte på :)

  • Anonym siger:

   Jeg er 12 og 165 og vejer 52 så NEJ du er ikke overvægtig

  • Ditte siger:

   Du er fuldstandig normal vægtig og ingen grund til at være,bekymret eller ked af det du er som du er fin som du er

  • Janne siger:

   Hej Line, du må være kommet til at skrive at du er 1.73 cm høj (ligesom du har skrevet i teksten) i stedet for 173 cm høj :) Prøv så lige igen.

  • En bekymret mor siger:

   Hej Line
   Du er overhovedet ikke overvægtig!! Der er noget galt med beregningen. Prøv en anden hjemmeside! Feks. http://www.motion-online.dk/sundhed_og_vaegt/vaegt_og_fedtprocent/fedmegraenser_for_boern/ Her er du helt normalvægtig!!!

  • miriam siger:

   jeg er 13, jeg er 166 høj og vejer 59,8 kg. – og jeg er normalvægtig. du er absolut ikke overvægtig!

  • Rall0w siger:

   Hej Line. Du har sikkert skrevet det i meter og ikke i cm. som der står du skal.
   Prøv at skriv det rigtigt ind og du får et fint BMI tal.

  • Lea siger:

   Jeg er overbevist om at det er fordi du har udfyldt skemaet forkert: Du er ikke 1.73 cm høj, men 173 cm høj, hvilket gør dig helt normal vægtig :-)

  • sabrina siger:

   nej, du er ikke overvægtig! Det er vel pga. din alder ville jeg tro:)

  • Høj pige siger:

   Hey. Jeg har lige prøvet at sætte det ind og der står du er normalvægtig. Måske har du trykket noget forkert. :) Der er intet at være ked af!

  • Mig siger:

   Hvorfor skriver du det når du er normal vægtig? *Opmærksomhedskrævende*

  • Laura... siger:

   Det passer ikke du er normal vægtig..

  • Anonym siger:

   Jeg vejer 54, er 166 høj og 12 år.. Du er ikke overvægtig!

 284. pernilleb siger:

  hej, jeg er en pige på elleve er 154 cm høj og vejer 47kg min bmi er 19.82 så det er= normalvægtig er glad for det :) men jeg har så også altod været normalvægtig men er hele tiden bage for at være overvægtig men jeg er så HAPPY for det ;)

 285. Ukendt. siger:

  Woo!

  12 år og har selv tabt over 15 kg. Mit BMI lå på 27.73, nu ligger det på 19.49. Vil gerne af med 5 kg mere.

  Jeg føler ikke at jeg har ændret noget markant, bare ikke spist så meget sukker og sådan. Jeg dyrker bare en del sport. Fodbold 2 gange om ugen, badminton en gang om ugen og løb 3 gange om ugen. Jeg vil bare høre om at sport virkelig kan gøre det hele?

  • Luna siger:

   Sport kan ikke gøre det hele for dig, men sport kombineret med den rigtige mad og mængde, burde give dig din rigtige vægt. Jeg synes ikke at du skal tabe dig mere, da det lyder som om at du allerede er ned på en vægt/BMI magen til dine jævnaldrenes.

   /Luna

  • En pige! :) siger:

   Det kan gøre vildt meget! Hvis du vejer 50 kg og løber 10 km taber du 500 kcal. Svarende til 5 rugbrødder eller 4 med hamburgerryg :)

  • Anonyme...... siger:

   Flot siger jeg baaaaaare

 286. narutofreak siger:

  Ja, altså jeg ved ikke helt hvor høj jeg er, men er 169-70 høj ca. tror jeg :)
  og vejer ca. 53 kg. den siger at hvis jeg er 169 er jeg 18,56 og hvis jeg er 170 18,3
  så enten er jeg normalvægtig eller undervægtig…
  jeg føler mig dog ikke som undervægtig overhovedet!!!

 287. ... siger:

  Jeg synes det er lidt sjovt – hvis jeg indsætter min vægt, højde og alder som pige er jeg normalvægtig, men som dreng, er jeg svært overvægtig.
  Nogen der ved hvad det kan skyldes? Udover at piger har et naturligt større fedtindhold i kroppen end drenge.

  • Luna siger:

   Piger vejer fra naturens side mere end drenge indtil omkring 15-års alderen. Det skyldes, som du selv siger, at vi har større fedt depoter end drenge og at de fleste piger rent faktisk har større muskler end drenge, indtil drengene kommer i puberteten.

   /Luna

  • cristian navlerup siger:

   det er pga. vores muskler!

  • sabrina siger:

   Men det er præcist fordi piger har et større fedtindhold i kroppen end drenge;) Jeg tror ikke der er en anden forklaring..;)

 288. Laura siger:

  Folkens. Det er altså ikke altid nemt at tage på. Jeg er 13,5 år 171 cm høj, vejer 46 kg og mit BMI er 15,73.
  Jeg spiser helt normalt, men jeg har for højt stofskifte og derfor tager min krop imod alle proteinerne og kullhydraterne jeg indtager.
  Derfor irriterer det mig når folk brokker sig over at de er normalvægtige. Jeg er altid blevet mobbet med min vægt (kaldt stankelben, beskyldt for at have anoreksi/bullimi etc.) dette har gjordt at jeg ikke længere kan spise offenligt, da jeg føler at alle altid glor på mig fordi jeg er tynd. Alt jeg altid har villet være er normalvægtig.
  Former er flotte! Og det er altså også det drengene vil have. Pigerne fra min generation bliver nødt til at indse at det at være tynd hverken er flot eller sundt.

  • Laura siger:

   lol. Der skulle have stået: ‘og derfor tager min krop IKKE imod alle proteinerne og kullhydraterne jeg indtager.’ Sorry.

  • Sarah siger:

   Kender det godt Laura.. Jeg er 13 år og er tit blevet kaldt for et anoreksi barn. Jeg spiser ikke særlig meget og min bmi er 14.97.. Og er helt enig med dig i, at det ikke altid er nemt at tage på. For ca. 4 måneder sien vejede jeg 48 kg. Nu vejer jeg 41. Jeg falder tit omkuld og kan ikke rejse mig op igen. Har et meget svært problem. Undskyld jeg sådan skriver hele min historie, men har brug for nogen at sige det til, mine forældre støtter mig ikke. De tror at jeg synes det dr pænt..

  • Sofie siger:

   Jeg har det på præcis sammen måde!
   14 (snart 15 år) 43kg, 164cm høj.
   Har altid været tynd.
   Har bare et højt stofskifte, som du også skriver..