Slankekuren – Få tips inden slankekuren

sponsorerede links:

Slankekure er det vejen frem og kan man tabe sig.
Der findes mange forskellige slankekure som man kan prøv. En af de mest kendte er 5:2 kuren.
Men generelt er der ingen alm. Slankekure der virker. Problemet er at hvis du går på slankekur i 4 uger og derefter vender tilbage til din alm. Livstil, så ender det tit med at du faktisk tager flere kilo på. Det gælder om at lave en livsstils ændring, så man ikke vender tilbage til de dårlige vaner.

Mange ugeblade til kvinder har næsten hver uge forskellige slankekure. Især nummer omkring januar og før sommerferien har ekstra fokus på slankekure, som vil hjælpe dig til det ønskede vægttab. Jeg tror godt du kan tabe dig på disse slankekure, men igen, pas på. Da mange vender tilbage til deres liv før slankekuren og tager det de har tabt på igen og mere til.
Tips og tricks inden du går på kur.
Inden du går på kur. Lav nogle regler for dig selv.
Her er nogle eksempler:
– Drop sodavand ( JA også light sodavand)
– Vælge en dag om ugen, hvor du må spise slik og andet (evt. en enkel sodavand)
– Drop sukker og salt. Vi spiser alt for meget mad med sukker og salt i. Tjek hvad varen indeholder.
– Gennemgå dit køleskab og køkkenskabe for vare du ikke må spise og smid det ud, derefter gå ned til din lokale grønthandler og køb en masse grønt og især frugt.
– Køb groftbrød! Lystbrød, nej tak.
– OG MEGET VIGTIGT. Hold fast! De der små slankekure på 1 til 2 måneder giver tit bagslag, så du ender med at veje mere end du startet med.
Når du går i gang med en slankekur eller diæter, så er det vigtigt at du får alle de næringsstoffer som din krop har behov for. Duu bør undgå de såkaldte monodiæter, hvor man kan skal spise en eller nogle få ingredienser. F.eks. grapefrugtkuren. Du får ikke det kroppen har behov for og du vil enten blive syg eller vender tilbage til din alm. Hverdag og være mere sulten.

Det vigtigste råd:
TÆNK DIG OM! Spørg din om verden om du er for tyk. Mange synes de er for tykke, men er faktiske undervægtige.
Brug din sundefornuft.
Derfor kan man bruge BMI beregning til et rette snor. Husk dog der er en masse andre fakta der spiller ind.

Læs mere om vægttab her!

Comments are closed.