Stress og jag…

sponsorerede links:

Stress og jag er noget af det værste man kan få ind i sit liv, det vil jeg godt skrive under på. For et par år siden ramte jeg en mur, jeg gik ned med stress og kunne helt bogstaveligt ikke andet end ligge på vores sofa og se tv. Der er sket meget siden dengang, og jeg er i fuld gang med livet igen, men der er visse ting, jeg aldrig vil lade styre mit liv igen.

For det første er der ikke nogen andre end mig selv, der skal bestemme hvad der er vigtigt i mit liv. Mit arbejde betyder meget og jeg er pligtopfyldende, men jeg tager ikke længere telefonen i weekenden, og jeg sætter ikke længere mine egne behov efter andres. Det betyder måske at jeg ikke står forrest i køen til forfremmelser og at der er røget et par venner undervejs, men det er så også okay.

For det andet, så har jeg lært at det ikke er så vigtigt at være perfekt. Jeg behøves ikke være supermor, der kan overkomme alt. Det er okay ikke selv at bage sit rugbrød og det er okay at bestille aftensmaden ude en gang imellem. Jeg har simpelthen givet slip på forventningerne til at skulle være perfekt i alle livets aspekter, for det kan man ikke være – og hvis man prøver så ender man på sofaen med en svær omgang stress, så man skal hellere lade være. En smart måde at spare tid og slippe noget af sin stress og jeg er ved at få måltidskasser leveret til døren.

Få måltidskasser fra testvinderen Retnemt

Retnemt leverer måltidskasser med god, varieret og nem aftensmad. Opskrift og alle råvarer leveret til døren og maden er klaret på 30 minutter. Over 3 millioner retter serveret! Få måltider fra 39 kr. pr. person inkl. fragt.
– Slip for finde på nye ideér til aftensmaden.
– Spar tid på indkøb.
– Få sund, økologisk og nem aftensmad.
– Testvinder i Søndagsavisen
Prøv Retnemt nu og spar 20 % på dine 2 første gange!

Læs meget mere om Retnemt HER!

Hvis vi alle levede efter disse simple principper, så ville vi nok heller ikke være så slemme til at stresse hinanden eller forvente urimelige ting af hinanden. Men måske man skal have været helt nede og røre bunden, før man kan – eller vil – se det?

Comments are closed.