Pas på naturen!

sponsorerede links:

Er jeg den eneste, der er ved at få spat af at gå en tur i naturen nu til dags?
Jeg var med min kæreste en tur i Rold Skov i weekenden og hvad, der plejer at være en fornøjelse for mig, med natur og frisk luft, blev lidt ødelagt af al det svineri folk efterlader. Og her snakker jeg ikke så meget om et stykke slikpapir eller lignende, men mere den vanvittige mængde af plastikposer folk smider om sig med. Man skulle tro at de helt bevidst tager alle deres bæreposer med sig når de skal i skoven, blot for at smide dem. Føj!!

Generelt synes jeg bare at folk bruger for mange plastikposer.
Bevares, jeg har da selv været slem til at samle mig en ufattelig mængde poser før min kæreste sagde stop. Men nu er jeg nærmest helt stoppet med nogensinde at købe poser når jeg er i supermarkedet. Jeg vil langt hellere tage en af de gamle med hjemmefra. På den måde sparer jeg både penge og gør en lille bitte del for at skåne miljøet. Giver da lige mig selv et lille klap på skulderen.

sponsorerede links:

Comments are closed.