Mere end motion!

sponsorerede links:

Yoga er mere end blot motion, lad det bare være sagt med det samme.

Hvis du har prøvet yoga så ved du, at yoga stiller store krav til ikke bare din krop men også dit sind. En ting er at kroppen i yoga bliver udfordret indenfor sine egne rammer. Yoga udfordrer led og muskler i kroppens eget tempo og hvis man holder ved kan resultaterne af yoga træning være imponerende. Styrke og smidighed er de ydre tegn på en vellykket yoga træning.

Men yoga er så meget mere end motion!

Faktisk vil jeg vove at påstå at langt størstedelen af yoga træning, og for mange nok den sværeste del af yoga træning, ligger inde i hovedet. Når man dyrker yoga skal man nemlig udfordre sig selv og forsøge at være så meget i sin træning som overhovedet muligt – og det er slet ikke nemt for os moderne mennesker, der er vant til at skulle tænke syvhundrede forskellige tanker simultant hele tiden. Men når det lykkes at tømme hovedet og lade roen og træningen opfylde en, så er det også det hele værd. Den indre fred og velvære, som yoga giver dig når du lærer at give slip på distraherende tanker, er så velgørende for både krop og sjæl! For at nå dertil kan det være nødvendigt med yogaophold eller -ferier, hvor du får mulighed for udelukkende at beskæftige dig med din yoga træning i et tidsrum. Mange oplever under sådanne ophold, at de kan komme langt dybere ind i deres træning, når de har ro omkring sig.

Hvis du synes det lyder interessant med yoga i mere koncentreret form og i smukke omgivelser,  kan du læse mere om en spændende yogaferie i Sydfrankrig. Ferien er for alle yogainteresserede, både dem med masser af erfaring og dem, der ikke har været i gang med yoga i så lang tid endnu!

Ferie og rejser – Find billige rejser på Rejsekup.dk

Comments are closed.