Et minde for livet!

sponsorerede links:

Dåbsgaven – Find den rigtige dåbsgave, da det er et minde for livet.

Der kan være mange gode bud på,hvad man skal give i gave, når man skal til dåbsfest. Generelt er der ikke nogle egentlige regler for dåbsgaver, og det er nok også derfor folk har så mange ideer, men som jeg ser det kan man gå to veje med dåbsgaver: enten kan man gå efter praktiske dåbsgaver, som kan bruges her og nu, eller også kan man gå efter den type dåbsgaver, som skal være et minde for livet.

Tjek udvalget af dåbsgaver HER!

Der er fordele ved begge muligheder. Hvis man vælger at finde praktiske dåbsgaver, så er det typisk ting som sparkedragter, huer, sengetøj, tæpper, sutter, stofbleer eller sutteflasker. Det gode her er, at man ofte hjælper forældrene med at spare nogle penge, og da det jo er dyrt at få børn, så kan det være en rigtigt god ide. Ulempen er jo så, at de her praktiske ting sjældent er noget man husker i det lange løb, det er ikke minder, og der er ingen der vil kunne huske hvem der gav hvad om et år.

Et minde for livet – Den rigtige Dåbsgave

Hvis man derimod vælger gaver, der skal fungere som minder, så får man jo netop skabt et minde for livet, noget som barnet altid vil have fremover til at huske dem på deres dåbsdag, og de mennesker som deltog i den begivenhed. Gode ideer indenfor denne kategori kan være sådan noget som for eksempel indgravede smykkeskrin (det kræver dog at man har et navn man kan skrive på, så det er man nødt til at lokke ud af forældrene), smykker (kors er jo et godt symbol på dåben, og noget der også kan bruges senere i livet, for eksempel til konfirmationen, det kan også være figurer eller sparebøsser i sølv eller guld, eller måske fotobøger eller personlige rammer. Der er mange muligheder indenfor begge kategorier, så det handler egentligt bare om at man skal beslutte sig for, hvad der er bedst i forhold til situationen – ens egen relation til familien eller barnet kan jo også have en indflydelse på, hvad der er mest passende.

Tjek udvalget af dåbsgaver HER!

Comments are closed.