Det bedste ved julen

sponsorerede links:

Vi kan ikke rigtig komme uden om det, for i dag har vi allerede den 8. november og det betyder altså, at julen står for døren. Og jeg elsker julen og her er det især den faste tradition, som jeg og min kæreste har om at lave pakkekalender til hinanden. Mange synes at 24 små pakker er alt for mange, og at gaverne bliver for platte og små, men min kæreste og jeg elsker det helt vildt.

Trods det at vi begge har travlt og det ikke altid er nemt at finde på samtlige 24 gaver, så er det altid det hele værd, når det bliver den 1. december og vi er klar til at åbne den første pakkekalender. Vi har begge hver vores lille strikke-klæde, som min mor har syet til os, hvor alle 24 pakker hænger på, og vi sidder sammen hver morgen, så vidt det er muligt, og åbner gaverne. Og ja, de er små – men ak, hvor er det bare hyggeligt. Små hverdags ting, som man alligevel skal have, og om søndagen er gaverne altid lidt større – så der hygger vi maks med dem. Fx går i bio, i svømmehallen eller hvad vi nu finder på at give hinanden.

Pakkekalender er det bedste ved julen.

Chokoladejulekalenderen kan du læse mere om her!

sponsorerede links:

Comments are closed.