Alt det en flyverdragt bare skal have…

sponsorerede links:

… kan du finde frem til på hjemmesiden flyverdragt-til-boern.dk/billig/, hvor du får en god beskrivelse heraf. For flyverdragter er jo dem, der skal varme vores kæreste i vintertiden, hvorfor de altsåå skal være særdeles gode! Først og fremmest skal flyverdragter være slidstærke! For ungerne bruger dem til rigtig mange timers leg, ikke både i vinteren, men også hen over efteråret i i begyndelsen af foråret. Det betyder jo også, at netop vask og tørretumbling, skal være noget den kan holde til.

En god regel er, at flyverdragter skal kunne tåle vask ved 40 grader, og man skal have for øje, at hver eneste gang den vaskes, så mister den en lille del af det vandafvisende, som den har i sig. Skyllemiddel er heller ikke noget som flyverdragter har godt af, hvorfor det bør undgås, da det igen ødelægger det vandafvisende. Tilgengæld bør flyverdragter kunne tåles tørretumbling ved lav varme.

Der findes faktisk en måde, hvorpå man kan teste flyverdragterne og dette er ved at gnide dem medsandpapir – en test, der har får navnet martindaletest, og som følge heraf kan slidstyrken for flyverdragterne opgøres i et tal. Tallet skal være ca. 40.000! Har du tjek på dine børns flyverdragter? Ellers få det.

sponsorerede links:

Comments are closed.